Poraďte vodovodnú a vaňovú nástennú batériu

Profilova fotka
Milý strecháči, vedeli by ste mi poradiť, ktoré sú kvalitné a nie veľmi drahé umývadlové a vaňové (nástenné) batérie?? Chcela by som niečo modernejšie a v tomto množstve produktov sa vôbec neviem zorientovať a rada si nechám poradiť od vás a vašich skúseností s jednotlivými značkami. Ďakujeeem :-) :-)
Odpovedať
@diablicaxyz Grohe ma vela linii a siroku ponuku z kazdej. Kupis na nete lacnejsie ako v obchode
Odpovedať
My máme Hansgrohe (tie sú ale drahšie) a ešte KOLO. Jedna Hansgrohe vaňová sa nám zvýšila, mám ju tu v bazári, môžeš pozrieť, na nete ju majú od 120 e.
Odpovedať
Hansgrohe :-)
Odpovedať
ja mam vsade hansu, spokojna som. neviem co su nie velmi drahe, mne bola cena ok. klasicke som kupila na nete do 100€ a vanovu mam termostaticku, ta bola cca 280€. ale nelutujem.
Odpovedať
Treba si pohladat aj starsie diskusie. Najdes tam uzitocne rady http://www.modrastrecha.sk/forum/ine-...
Odpovedať
Profilova fotka
@diablicaxyz Vo všeobecnosti, ak si vyberiete z ponuky nemeckých výrobcov ako (Hansgrohe, Grohe, Kludi, Hansa, Ideal Standard a pod.) nemusíte sa báť o funkčnosť a prípadný servis... Základné série sú v primeraných cenách a dizajn je už len na Vašom rozhodnutí (vec vkusu). Vyhol by som sa lacným modelom, ktoré majú zväčša označenie ako Slovenský, Taliansky, Španielsky výrobok, no v skutočnosti sú len zložené a skompletované v týchto krajinách zo súčiastok z Číny... Neplatí to samozrejme u všetkých výrobcov ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem Vám všetkým za odpovede, určite už budem vedieť akým smerom sa uberať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Grohe aj hansgroje je dobry vyber, mam osobnemdoma seriu conceto uz 5 rokov a jedine co robim cistim sitko, baterka nekvapka, plynule sa nastavuje voda, proste parada. Cenanje vyssia ako povedzme sagitarius ale kvalita je uplne inde. Ak vsak chces vyssiu kvalitu ha menej peniazkov poobzeraj sa po fy TRES. Tieto baterie maju keramicku kartusu a to je velmi dolezite. Viac uzitocnych informacii ohladom baterii najdes napr tu http://www.profidizajn.sk/vodovodne-b...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Čo hovoríte na značku Ravak v porovnaní s nemeckými Grohe, Hansgrohe?
Odpovedať
Vybrali sme si od Ravaku túto batériu a sprchu. Máte ich niekto? http://www.kupelnashop.sk/product/rav... sprcha: http://www.kupelnasnov.sk/ravak-termo... Aká je životnosť Ravak batérií? Čítal som že majú kreamickú kartušu ako aj grohe.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?