Poraďte mi bielo šedú kúpelku

mate niekto bielo sedu kupelku. potrebujem inspiraciu. alebo poradit nejaku znacku. chcela by som cisto biele kac hlicky mozno leskle. druhe tiez biele s nejakou potlacou a druhe sede. poradte. uz som zufala. cena do 600 sk
Odpovedať
Ahoj skús pozrieť Opoczno a dekor Organic
Odpovedať
chcela by som nieco biele a sedu zem, ale slabo sedu. mozno na nektorej strane kameninovy obklad a do sprchy nieco sede plus niekde na stene nieco sede. tych obkladaciek je ak vela ze som z toho uz na nervy. a uz to potrebujeme objednat, aby sme mohli za mesiac obkladat.
Odpovedať
skus www.kerko.sk slovak výrobok
Odpovedať
Profilova fotka
Vralen - boli ste v kupelnovom studiu? Tam maju velky vyber aj ti bezplatne spravia navrh. Povedz im co chces a ake su vase financne moznosti. Neviem odkial si, ale urcite je studii plno v tvojom okoli. My sme narazili aj na lacnejsie aj na drahsie studia, napr. Keramika Soukup ma velky vyber aj z lacnejsich obkladov.
Odpovedať
Profilova fotka
mna oslovila tato novinka z opoczno - je tam zakladny obklad - biely aj sedy + dekor (ornamentalny) + mozaika... vsetko samozrejme skombinovat s mierou :-) http://www.opoczno.eu/flash_sk.html
Odpovedať
Profilova fotka
ta ich stranka sa strasne dlho nacitava - je to seria kupelnovych obkladaciek Organza...
Odpovedať
a v tej keramike soukup robia navrh zdarma? a ked si potom nezoberiem od nich, neplatim za to? robia to na pockanie? ja viem iba farby ale chcela by som nech mi poradia. uz som sa stretla s tym ze musim povedat presne kachlicky ktore chcem, ale ja to neviem. chcela by som viacej variant. planujem ist do R1 do blavy su tam tri studia, ale do ktoreho ist. chcela by som nieco lacnejsie. mam skusit do suokupu?
Odpovedať
Ahoj Vralen, my budeme mat v domceku presne takuto kupelnu :-) Matny biely obklad, svetlosiva podlaha..V druhej kupelni biely obklad a svetlobezova podlaha...Vyberali sme v Kerimaxe v BA..Su talianske, cenu si zial nepamatam..http://www.kerimax.sk/index.php?site=products&produkt=dlazby&vyrobca=aurelia ermes&sanita_produkty=&ostatne_produkty=&seria=loft&order=seria&sc=asc, v predajni maju inak kopec katalogov, takze vedia odporucit nieco podla poziadaviek zakaznika...
Odpovedať
my mame z kerimaxu dlazbu do celeho domu. este len na nu cakam.
Odpovedať
Profilova fotka
Vralen - my sme nekupovali u Soukupa obkladacky (ale par inych veci ano). Neviem teda presne ako to u nich funguje s navrhom, ale myslim ze si musis zacat tym ze sa stretnes s ich navrharom a na to sa bolo treba objednat na presny termin. Soukup daval aj 10% zlavu ked mas 1.stavebne sporenie. V tom druhom studiu v R1 (tusim Cersa sa to vola) - ak si dobre pamatam navrh stal 3000Sk a ak si to od nich kupis odrataju ti to z ceny. My sme kupovali v studiu Armaturex a za navrh sme neplatili nic (a to sme dost dlho travili cas s architektou a viackrat to prerabala, vratane uplne inych kachliciek) Mne sa zdalo v Armaturexe ze oni vedia zohnat akekolvek obkladacky, ale standardne maju hlavne Villeroy&Boch.
Odpovedať
ja som kupila obklady v devinskej v BA a za navrh som neplatila nic obklady ma vysli na 29 eur a dekor 22 eur kus velmi som spokojna
Odpovedať
a mali tam aj naaadherne sede s potlacou tie rozpravali
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som videla u jedných známych v Taliansku nadhernu kupelnu vtakom japonskom style.. antracitova tmava seda a biela.. uzasen cosi.. a na zemi mali take biele okruhlieky na niektorých miestach ako dekoraciu... ( len by ma zaujimalo, ako z nich davaju dole prach.. kazdy vziat do ruky a utriet..... po case je toho v kupelni dost... + vlasy..)
Odpovedať
ahoj vralen, vytvorila som album kde je bielo-seda kupelna pre inspiraciu. tiez by som raz chcela bielo sedu
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez nieco pre vralen vo fotoblogu, mozno ta nieco inspiruje.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja som pridala.....
Odpovedať
dakujem vsetkym za prispevky. kupelnu uz mam a je uz aj plne funkcna.
Odpovedať
nedas nejaku foto ? by ma zaujimalo ako si to poriesila :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
krokac, nepracujes ty pre tu firmu, ktorej link hadzes na kazde forum? ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ahojte, poradite nejaku peknu sivo-bielu kupelnu? Taku uplne jemnu, bielu, bleducko sivu a nejaku ozdobnu kachlu a listely v matnom prevedeni. Nic neviem najst. Bud sa mi nepaci odtien tej sivej, alebo dekor, prip. je prilis velky format, pripadne cena je vysoko nad limit. Je to do malickej panelakovej kupelne. Trochu sa aj bojim tejto farbebnej kombinacie, aby to neposobilo prilis chladne a nudne, ale laka ma moznost menit farbu kupelne pomocou doplnkov. Ako to nepokazit? Ak nahodou niekto mate takuto malu kupelnu v sivo - bielej, budem vdacna za foto.
Odpovedať
Profilova fotka
@jaroe pozri u mna, je matna. http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/m...
Odpovedať
@monika2712 to je organza vsak? Este som ju nazivo nevidela, trochu ma odradza ten format. Ale je to velmi pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
@jaroe hej je.. neviem aku mas velkost kupelky, ale toto je tiez malicka a myslim si ze prave ten format ju robi opticky vacsou.. a posobi velmi prijemne, vobec nie chladne.
Odpovedať
@monika2712 asi ju pojdem pozriet, nevies prosim ta kde v BA ju maju?
Odpovedať
Profilova fotka
@jaroe fuha v BA neviem, my sme boli v Pezinku v Stavkvet, ale to uz bolo davnejsie.. ale maju tam veliky vyber peknych obkladov.
Odpovedať
Profilova fotka
@vralen pozri moj album
Odpovedať
@rajcina kde v DNV je kupelnove studio, resp. obklady?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?