Poraďte dobré závesné wc za dobrú cenu

Prave sme v stadiu vyberu sanity do kupelky a nejako sa nevieme rozhodnut aky typ wc kupit. Urcite by malo byt zavesne, ale zase nie moc drahe. Zlata stredna cesta. Dakujem za tipy.
Odpovedať
@zuzu32 my mame zlatu strednu cestu jiku a vsetko ok.
Odpovedať
Profilova fotka
Riesili sme to iste a nakoniec vyhral tento: FAYANS NEO http://www.siko-kupelne.sk/neo-zavesn... Dalsi adept: JIKA ZETA, nasledovany dalsimi typmi od toho isteho vyrobcu.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzu32 my sme vybrali KOLO Primo (okolo 50€ na nete, v kamennej predajni tak o 15€ viac). Este lacnejsie bolo Kolo Rekord, ale tvar sa mi az tak nepacil, aj ked vnutro WC misy sa mi zdalo vacsie ako ma Primo. Ale este ho nemame odskusane, takze skusenosti s udrzbou nemam. Ale co nam vsade odporucali je sedatko s pomalym sklapanim softclose- za to sme si priplatili cca 25€. Zvazovala som aj WC od firmy JIKA - Lyra Plus, tiez vyjde financne nenarocne.
Odpovedať
Profilova fotka
Roca Meridian N
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ma niekto Jika LYRA PLUS ? Nevidela som nazivo a neviem z popiskov na nete zistit, ci ma to celoobvodove splachovanie. poradi niekto?
Odpovedať
My máme Jika lýra plus a veľká spokojnosť, má celoobvodové splachovanie ak kvalita keramiky je vynikajúca. Skutočne dobrý výber za rozumnú cenu. Samozrejme ak Ti vyhovuje design. Nám vyhovuje :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?