Poradíte podľa ktorej vizu by bola krajšia kúpeľňa?

S listelami alebo bez? Kde nie sú listely, tam je jeden riadok z tmavšieho obkladu. Ináč listely budú okolo zrkadla, okolo vaňe a na skrinke pod zrkadlom. Nechcem príliž veľa tých dekorov, kúpelka nie je moc veľká /3x3,5 m/ Čo vy na to? Tá listela je dosť široká - 9,6 cm.
Odpovedať
no podľa toho či si zastáncom ultramoderného dizajnu alebo klasiky. To je fakt vec vkusu, ja by som si do toho kecať nedal. Napr. pred 7 rokmi (keď sme zariaďovali kúpelňu) sa mi páčila klasika, dnes už chcem modernu.
Odpovedať
Profilova fotka
bez listel...klasika
Odpovedať
Profilova fotka
@angi81 ahoj, ak som spravne pochopila, kupelna by mala posobit klasickejsie. Avsak ked uz bude listela okolo zrkadla, vane a skrinky pod umyvadlom, bud by som nedavala ziadnu alebo ju pouzila trosku striedmejsie na zariadovacich prvkoch (napr. nie okolo zrkadla alebo nie okolo skrinky), aby to nebolo prelistelovane :)
Odpovedať
Ahoj. Co je to za obklad? Podľa vizualizácie sa mi zdá, že tento istý mám aj ja.
Odpovedať
@kaciatkom Je to Opoczno Salonika. Máš tie? Mohla by si poslať obrázky, ako máte vy?
Odpovedať
Profilova fotka
@angi81 Ešte by som sa s tým určite pohral a dal tomu nejakú formu. Návrhy sú spracované dosť "nahrubo" navyše dosť presvietené... Listela je fajn, len ju treba správne použiť ;)
Odpovedať
@angi81 pošlem fotku mojej kupelne
Odpovedať
@angi81 v skutočnosti je obklad veľmi pekný. Návšteva si mysli, že je to mramor.
Odpovedať
Profilova fotka
@angi81 pekne chvalujem ;-)
Odpovedať
@dizajnerky no veď práve, niekedy menej je viac. ďakujem za názor! :-)
Odpovedať
ahoj,môj názor je,že listely tam vôbec nepatria nikde. Radšej to porieš tmavšou farbou rovnakého materiálu,predsa to bude vyzerať nadčasovo,hlavne ak materiál je podobný kameňu. Listely časom vyjdu z módy, nahraď ich tmavým obkladom rovnakého materiálu užšej šírky. Na rovnej stene môžeš tmavý obklad viesť smerom k podlahe napr. dva pásy, alebo za wc hoď obdlžník alebo štvorec smerom k podlahe tmavej farbe. Okolo vane daj len svetlú farbu. Varianty sú rôzne, určite sa ešte s tým dá vyhrať.
Odpovedať
eé,ani ten obklad so vzorom nikde nedávaj, a čo tak tmavá podlaha
Odpovedať
Článok sa načítava...
Nechaj len svetly obklad. Listelu a tie kachlicky so vzorom uz vobec nie, to bolo IN pred 15 rokmi.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Mozno to prevedenie vizualizacie dava tomu taky jednoduchy raz. Chcelo by to vizosku na vyssej technickej urovni. Obklad nieje zly, aj pekny format 30x60. Treba povedat ze tento obklad je v rustikalnom style teda sa nepredpoklada ze by niekto isiel riesit s nim modernu kupelnu. Prave tie listeli zvyraznuju rustikalny styl, ak je tento styl zamerom tak by som ich tam urcite nechal ale ako pisala dizajnerka, s citom s citom :-) wc moc neladi pretoze ma moderny tvar. Pozri si seriu viena od laufenu.
Odpovedať
@pikis Jasné, s citom, tých líšt bude menej. Záchod bude pravdepodobne Kerasan Retro kombi. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@angi81 to wc je zaujimave, k tomu obkladu to pojde. Potom ale aj umyvadla a nabytok by som ladil v podobnom style. Inak pri tom wc si daj pozor na odpad, urcite by som doporucil kolmy teda zo zeme, nie zo steny. Zo steny by isla dlha rura do misy, narusilo by to dost dizajn. Alebo pouzit zavesne z tej serie.
Odpovedať
@kaciatkom Zdravim, mohli by ste poslat fotku aj mne strasne sa mi paci ten obklad, len by som chcela vidiet viac kupeni s tym obkladom
Odpovedať
@pikis Zdravim Vas, prosim Vas aky by ste zvolili nabytok ku tejto rustikalnej kupelni? Dakujem za odpoved
Odpovedať
Profilova fotka
Pozdravujem, pozrite si JIKA seria CUBITO, uprava dreva FINO alebo SKORICA, ma peknu strukturu dreva.Navyse je to aj velmi kvalitny vyrobok.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?