Pokazený programátor na práčke

Ludkovia pomozte.Pokazil sa niekomu uz programator na pracke???to koliesko na programy,nieco tam puklo,ked som chcela nim otocit.. a uz sa len toci lahucko,nedaju sa nastavit ziadne programy.hm..co s tym??jedine servisak??
Odpovedať
@madana ked uz nie je v zaruke, tak aj priemerny domaci kutil by to hadam vedel otvorit a pozriet, ze co je s tym. Ked to viditelne nebude nic na opravenie, tak potom vymena za novy. Aka je to pracka? (model)
Odpovedať
Zrejme ste rozdrvili masinistu... :-) Dnes je vsetko zaliate do plastu, tazko alebo vobec nerozoberatelne. Najskor vymena kus za kus + montaz.
Odpovedať
@vlado35 je to pracka IGNIS,nieco ako whirpool,ma cca 12rokov..myslim,ze chyba nastala opotrebovanim materialu. @niless netocila som kolieskom nasilu,normalne som ho otocila ako stale,islo to lahko,az spravilo PUK a uz potom mi bolo vsetko jasne :-|
Odpovedať
@vlado35 takze myslis,ze to zvladne muz kuknut na to??je sikovny...len nie je teraz doma
Odpovedať
tak to zalezi na jeho sikovnosti a ako vyzera mechanicky programator, tak ten som zatial nerozoberal. Jedna vec je ista, ze nove pracky uz nemaju mechanicky programator, ale digitalny, cize sa pocas prania nepohybuje.
Odpovedať
No mne pred cca 4 rokmi odisla elektronika na Indesit umyvacke. Vymena mozgovne za novu by stala 75% ceny novej. Tak som kupila novu (Bosch). To iste bolo aj s prackou, ked jej odisla mozgovna (zacala si prat ako ona chcela, teda ked sa jej chcelo prala a ked nie tak nie) :-( Moj kolega ma teoriu "skurvitka". Cize kazdy vyrobok od prirody ma namontovane skurvitko, ktore zabezpeci vyrobcovi v primeranych intervaloch potrebu dodat novy vyrobok...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?