Odpoveď na príspevok od pipo97:
Dobrý deň rozmýšľam nad sprchovým setom od nemeck… @pipo97 mne sa zdalo pred 2 rokmi, že je už dosť dať 500€ za Hansgrohe set, tak neviem či išli ceny tak rapídne hore, keď toto je rozumná cena. Toto bude skôr o dizajne tých ovládacích prvkov, lebo hlavicu s ramienkom aj hadicu s ručnou sprchou určite majú aj iní výrobcovia v lepšej cene (do 600€ spolu). Čiže zostáva 800€ len na tie tri páčky s podomietkovým telesom. Inak táto ručná hlavica nie je za mňa ideálna na sprchovanie. Máme aj takýto tenký typ aj klasickú takú hlavicu a lepšia mi príde ta veľká okrúhla hlavica.Odpoveď na príspevok od marsdm:
@pipo97 mne sa zdalo pred 2 rokmi, že je už dosť … @marsdm ide mi práve o dizajn,chcem mať pekné samostatne ovládacie "čudliky" nie v jednom kruhu štvorci. Tento model je jeden z tých lacnejších nakoľko modeli od príklad hotbath začínajú komplet sety niekde okolo 2200+. Bude to vyzerať takto ako na foto.Odpoveď na príspevok od sucho_22:
Radšej by som do toho zainvestoval. Však zase nek… @sucho_22 tak jasne brauer je nemecká značka čo sa týka podomietkovych telesách vraj stredná cesta,jedná sa mi hlavne o dizajnové prevedenie ako spomínam v komentári nižšie. Prémiové značky začínajú 2200€+ za komplet set ako na fotke.Odpoveď na príspevok od pipo97:
@marsdm ide mi práve o dizajn,chcem mať pekné sam… @pipo97 tak za dizajn sa platí. Neviem nájsť či predávajú iba tie ovládacie prvky a teleso samostatne, lebo ma zaujímala cena. To je v podstate to najdôležitejšie pri podomietkovej sprche. Najprv mi len pivo našlo až potom na jednej stránke tento set, ale keď je to overená značka a iní nemajú tento štýl, tak asi je rozhodnuté. Za mňa je dobrá kvalita Hansgrohe a myslím že za menej peňazí než toto, ale asi budú mať všetko v jednom ovládacom boxe lebo len rôzne variácie robia na ten istý box. My máme tlačítkové ovládanie (tiež sme vybrali kvôli dizajnu), Hansgrohe hadicu ale hlavicu zo steny a zo stropu sme dali inej značky a opakujem že už vtedy mi prišlo, či nie je 500€ veľa za toto všetko 😆 ale každý vyberá podľa svojich možností. Ale teda túto značku nepoznám, s inými mám viac skúseností a aj servis bol v poriadku.Odpoveď na príspevok od pipo97:
Dobrý deň rozmýšľam nad sprchovým setom od nemeck… @pipo97 "Hodnotu" podomietkových batérií oceníš (rozumej: prehrešíš) už pri prvej významnejšej poruche. Môže to byť neviem aká významnejšia značka, ale platí ono Murphyho: "Čo sa môže pokazť, to sa aj raz pokazí!". (a to ešte neviem, akú kvalitu vody máš) Môj názor je taký, že ja by som si podomietkové veci, akým je aj "spotrebák" typu vodovodná batéria, nedal. Ak na to máš, sú pekné dizajnové výrobky aj nadomietkové.Odpoveď na príspevok od marsdm:
@pipo97 tak za dizajn sa platí. Neviem nájsť či p… @marsdm tak takéto u nás ani nezohnas stále sa to točí o tom že je to v spoločnom kruhu alebo štvorci... Táto značka je skôr používaná na západe u nás ani nepredajna tak asi preto...je to veľa to máš pravdu ale ako spomínam toto je z tých lacnejších 🫣Odpoveď na príspevok od petersd:
@pipo97 "Hodnotu" podomietkových batérií oceníš (… @petersd jasné tomu rozumiem,snáď sa poruchy budú vyhýbať a vydrží x rokov kým nebude byt sa prerábať znova 😀 a keď tak stále sa predajcovia obhajujú že všetko ide krásne opraviť po zosadení krytov... Voda je tvrdá východ SK určite bude sa dávať zmäkčovač na vodu kvôli spotrebičom..Odpoveď na príspevok od zdenko33:
fuuuu to tie ceny su riadne teda. som nevedel, ze… @zdenko33 to je z tých lacnejších za tento dizajn...Odpoveď na príspevok od petersd:
@pipo97 "Hodnotu" podomietkových batérií oceníš (… @petersd hadam na zhodeni krytov a vymene telesa nie je nic k comu by trebalo hresit. Na vysku sa prakticky nema co pokazit pod stenou.Odpoveď na príspevok od pipo97:
@zdenko33 to je z tých lacnejších za tento dizajn… @pipo97 aha okej 😀 potom asi ani nechcem vediet, kolko stoja take ozaj drahe.