Plánovanie kúpeľne

Viete niekto poradiť jednoduchý a bezplatný program na plánovanie kúpeľne- ide predovšetkým o vizualizáciu obkladu, nie nábytku- v tom už máme jasno? Chceli by sme vidieť ako bude naša predstava vyzerať. Dlaždice budeme kupovať v Mercury markete. Neviete, či by nám aj tam nevedeli priamo vytvoriť 3D vizualizáciu našej kúpeľne?
Odpovedať
@maria1122 ahoj. Nam urobili vizu v merkury ale v polsku. Na Sk neviem či robia. Zaplatili sme za to cca 40 eur a pri kupe obkladu nam ich vratili.
Odpovedať
Bolo to v Nowom Targu v Mercury, či niekde inde?
Odpovedať
Profilova fotka
Kde ste kupovali obklad do kupelky? Poradte.vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
no neviem na slovensku som sa s tym v mm nestretla
Odpovedať
@maria1122 bolo to v zywci. Asi pred mesiacom.
Odpovedať
@maria1122 @kiara08 @nataly4324 ... a prečo si nedáte vypracovať návrh niekomu, kto sa tomu rozumie a vie poradiť? Je to oveľa jednoduchšie, rýchlejšia a pohodlnejšie, ako sa učiť čo a ako v nejakom novom programe. Ten čas, čo stráviš pri počítači vymýšľaním uloženia obkladov môžeš využiť aj lepšie. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nam robil navrh kamarat samozrejme moja zena mu do toho kibicovala :) a vznikla celkom pekna vizualizacia
Odpovedať
@viktor11 nepridas tu vizualizaciu???
Odpovedať
Tak nakoniec nám tu vizualizáciu urobia v popradskom Mercury. Cena je 40 eur, ale ak si budete kupovať obklad u nich, tak vám vrátia peniaze. Teda presne tak, ako písala babyliss.
Odpovedať
@maria1122 potom sa pochváľ ako to vyzerá...celkom by ma to zaujímalo aké robia návrhy v MM.
Odpovedať
Ok. Zajtra tam ideme, tak potom dám vedieť. Ak máte aj vy nejaké pekné nápady, vizualizácie, inšpirácie, môžete ich sem pridať, že sa navzájom obohatíme :)
Odpovedať
Profilova fotka
@maria1122 dobry den, riesime podobne veci, prosim ako ste dopadli v MM?
Odpovedať
Článok sa načítava...
v mm robia navrhy? to som nevedel
Odpovedať
tak nakoniec sme boli v MM v Poprade. Páčil sa mi ich prístup, kúpeĺňu nám boli ochotní navrhnúť vo viacerých verziách, vytlačili nám každú jednu z nich. Momentálne sme dali návrhy nášmu obkladačovi, tak prikladám len fotografiu jednej z jich. Horšia kvalita, lebo som to fotila z pokrkvanèho papiera, tak sa ospravedlňujem. Obklady sme potom nakúpili u nich, na tie biele sme čakali asi 2,5 týždňa. A pri kúpe nám peniažky za návrh odrátali. Majú tam šikovných a ochotných ľudí.
Odpovedať
A čo si myslíte o vaniach?veĺmi dlho sme sa rozhodovali či smalt alebo akryl?akè máte skúsenosti s konkrètnymi značkami. My sme sa nakoniec rozhodli pre akryl, konkretne Rawak, tak uvidíme, či to hola dobrá voĺba
Odpovedať
@maria1122 ravak je dobrá voľba...podľa mňa budete spokojní. Ak smalt tak by som šiel minimálne na Kaldewei resp. Bette
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?