Otvory do keram. umývadla

poradíte prosím - mám keramické umývadlo s jedným otvorom na stojankovú batériu a s predznačenými otvormi na sólové ovládače studenej a teplej vody - čiže mám v podstate umývadlo pre trojprvkovú batériu s neprerazenými dierami. Ako sa dajú urobiť tieto otvory? Ďakujem pekne.
Odpovedať
Kladivkom ťuknúť zhora do stredu a nebáť sa pri tom, zvyšok určite vydrží... :-) ... ak je to to umývadlo čo myslím... foto zospodu by tiež mohlo byť...
Odpovedať
Profilova fotka
@dusanpechac oznacit z hornej strany stred diery a odtial to vyrazit - priebojnik a kladivo. Zospodu by malo vyletiet kolecko, potom dieru zvacsovat vytukavanim. Prvy krat sa toho clovek boji, ale malo by to ist. Ale keby to naozaj neslo, tak zobrat na vodny luc vyrezat.
Odpovedať
Profilova fotka
@dusanpechac Ak sú otvory predpripravené (pohľad zo spodu) stačí len vyklepnúť.
Odpovedať
Ďakujem pekne za rady, jedná sa o Villeroy&Boch rada Subway2 Ceramic+. S ohľadom na problémy, ktoré s tým mám, neodporúčam túto značku ani predajcu, ktorým bol DOMOS Piešťany. K umývadlu nie je absolútne žiadny návod na vykonanie podobného zákroku a pri dotazovaní v Domose sme dostali vyjadrenie "my sme vám to iba predali, ostatné je vaša starosť". A to, že taký renomovaný výrobca dopustí takéto konanie, je nedôstojné. PS - už ste to niekto prakticky vyskúšal, alebo sú to iba rady o ktorých ste počuli - keramika nie je granit - aj keď to, čo radíte má logiku a opodstatnenie. Vodný lúč je určite spoľah, ale má to logiku? - zaplatiť nemalé prašule a minúť dosť naviac - prprava tam, vyrezanie (nie na počkanie), preprava späť atď.
Odpovedať
@dusanpechac v Trencine ti tie otvory urobia po dohode na pockanie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?