Otvor na prádlový kôš v stene

Budeme mať dve kúpeľne vedľa seba, sú takmer identické. Záchody sú na spoločnej stene, umyvadlo tiež - spoločné rozvody. No a ja premýšľam nad tým, že keďže práčka bude len v jednej kúpeľni, mohol by byť aj kôš na bielizeň v tej istej kúpeľni (postavený na spoločnej stene) a z druhej kúpeľne by bol nejaký otvor do tohto koša (kôš by bol riešený asi ako nejaká skrinka), aby sa tam priamo z tej druhej kúpeľne dali hádzať veci. Aby som nemusela mať dva koše a prenášať prádlo z jednej kúpeľne do druhej. Niečo na spôsob zhodu prádla ako to vidíme v amerických filmoch. Ale prádlo by sme nehádzali o poschodie nižšie, ale len do susednej miestnosti. Neviem, či som to zrozumiteľne vysvetlila. Ide mi o to, že neviem, ako konkrétne by sa to dalo vyriešiť, či to náhodou niekto takto nemá a ako to funguje. Prípadne by veľmi pomohla fotka. Ďakujem za každú radu. Je možné, že som vymyslela hlúposť a nič také sa zrealizovať nedá. Netuším, doteraz som nič také nevidela.
Odpovedať
Profilova fotka
No ja si myslim, ze hlupost si si uricte nevymyslela, mne to pride velmi prakticke. Nemame sice nic take, ale keby som mala moznost, tak isto velmi dumam nad tym ako to vyriesit. Ved ked moze byt trezor v stene, tak aj otvor do vedlajsej kuplne nemusi byt problem :-D a da sa to podla mna zakomponovat do kupelnoveho nabytku, alebo len dvierka v stene.
Odpovedať
Je to urcite super napad, aj my bielizen hadzeme a ona sama pada hore z prveho poschodia az dolu do pivnice, kde mame pracovnu, pekne do kosa na bielizen. Super vec. Len naspat mi kos nosi manzel, po dvoch schodistiach:)
Odpovedať
Profilova fotka
My to mame presne tak. V kupelni v skrini mame pradlovy kos a z druhej stany mame pračovnu. V kupelke dam do kosa a v pracovni vyberem a sup do pracky. Dake foto mam v albume. Mame vlastne prechod z kupelne do pracovne akurat ze v tom priestore je skrina ktora sa da otvorit z oboch stran.
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 To mate jak v Narnii!
Odpovedať
Dá sa to spraviť :) len keď sú miestnosti vedľa seba, moc veľký význam tam nevidím. Ale keď to bude pre teba jednoduchšie a uľahčí ti to prácu, treba to tak urobiť... ;-) A že ako na to, to už majstri vedia...keď tam budú malé dvierka, tak stačí jedna tehla krížom alebo potom preklad použiť prípadne nejaké zosilnené dvierka.
Odpovedať
Profilova fotka
@mamahanka Takto to mame ... Od Narnie to ma dost daleko... :-) @mom3 Napravo je murovany sprchovy kut. Na tu vystrcenu cast este pride daky molitan na sedenie.
Odpovedať
Vďaka za konkrétny obrázok, máte to zaujímavo vymyslené. Ja len viem, čo by to malo byť, ale nevedela som, ako konkrétne to celé spraviť. S majstrami som sa o tom ešte nebavila, chcela som už prísť s jasnejšou predstavou, pretože inak by ma pravdepodobne odbili s tým, že je to celé nezmysel a také niečo nikto predsa nemá.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?