Otváracie dvere do sprchového kúta 120 cm

Profilova fotka
Prosím Vás, poraďte, kde kúpime otváracie dvere do sprchového kúta ...Už máme pobehané všetky stránky, a dosť nás to súri. Ďakujem za všetky rady.
Odpovedať
@mattiatko fiiiha, a to som myslel, ze vsetky stranky nema pobehane ani google robot!
Odpovedať
Napriklad tu? http://www.kupelne-sanita.sk/predaj/a...
Odpovedať
Profilova fotka
@joshuagrey 440€????? hmm dosť......
Odpovedať
@mattiatko Pokial je kriteriom k vyberu to, ze musia mat dvere 120cm, ze musia byt otvaracie, nie zasuvacie, este navyse aj cena, treba to dat do popisu vyhladavania. O cene som tam nic necital. Pisali ste, ze neviete ziadne najst, mne to vyhladavac vyhodil hned ako treti odkaz. Obavam sa ale, ze s takym rozmerom a tym, aby boli otvaracie, moc ovela lacnejsich modelov nenajdete. Pokial teda chcete aspon trosku dbat aj na kvalitu a svoju bezpecnost.
Odpovedať
@mattiatko ravak ich ma kopec, roltechnik tiez, nechapem ako ste behali po tych strankach, ked ste nic nenasli
Odpovedať
@mattiatko skus... http://www.kupelnesk.sk/sk/26737/e-sh...
Odpovedať
Profilova fotka
@mattiatko Pekný deň, ak potrebujete 120-tky odporučil by som radšej zásuvné, pod 300.-Eur niečo kvalitné je napríklad nemecké Huppe art.nr.: AL2020087322 Kód si dajte do googla a nájdete všetky informácie. Dvere máme skladom, ak stále váhate či zásuvné alebo otváracie v prezentácií hovorím podrobnejšie o rozdieloch výhodách, nevýhodách a pod. Prezentáciu nájdete klikom na web prvá škola o kúpeľniach pod príspevkom, na stránke home.
Odpovedať
@skolaokupelniach mozem vediet preco odporucate viac zasuvne ako otvarave? tiez to budeme riesit a pride nam ze zasuvne sa tazsie cistia/udrziavaju.. Chapem ze pri 120 cm to mozu byt vacsie dvere, ktore zasahuju do priestoru..
Odpovedať
@joshuagrey tie su pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@rimor Presne ako ste napísal pri rozmere 120 cm radšej zásuv, mnohé z moderných zásuvných dverí majú ulahčené čistenie jednoduchím odklopením spodnej časti dverí. Viac informácií a obrázkov nájdete v mojej prezentácií Prezentáciu nájdete klikom na web prvá škola o kúpeľniach pod príspevkom, na stránke home. Ak rekonštruujete celú kúpelnu a potrebujete viac rád, prekonzultovat výber produktov napíšte mi kludne do mailu
Odpovedať
Profilova fotka
my sme dali zaves z ikei a vyslo nas to na 10 eur:-) dvere sme mali predtym na mensom sprchovom kute, boli zasuvacie - ravak a aj tak obcas nieco vytieklo na podlahu
Odpovedať
Profilova fotka
@skolaokupelniach všetko by bolo OK,, len keby ich mali skladom a nie čakať 10-15 prac. dní..... Poradte ako to vyriešiť, tlačí nás čas..... :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
v Siku, vela veci maju skladom, my sme tam kupovali obe kupelne cele aj so skrinkami, velmi sa mi pacili aj sme ich kupili take skladacie, dovnutra sa skladaju, nestekaju von zo sprchy kvapky vody a setria miesto v kupelni, su tam rozne napr. http://www.siko-kupelne.sk/sprchove-d...
Odpovedať
Profilova fotka
@mattiatko zdravím, na sklade domossu vidím 1ks, napísal som im e-mail, ráno dám vedieť, ideálne by bolo ak mi napíšete Vaše tel. číslo do mailu. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@mattiatko dvere sú skladom 1ks :)
Odpovedať
Choď do Poľska, tam kúpiš zasúvacie 120tky za 220 Eur. Hanbou slovákov je to, že sú nenažraní. Cez víkend sme boli na nákupy v Nowom Targu, okrem sprchového sme kupovali aj granitový drez značky Franke ( Švajčiarsko ), vyšiel nás na 110 Eur, preeeesne ten istý model u nás stojí 166 Eur !!! Podomietkový wc systém KOLO komplet s misou, doskou, tlačidlom 170 Eur, u nás ten istý 240 Eur.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@strejdo001 a kde tam v Nowom Targu? Normalne tam na trhovisku? dakujem
Odpovedať
Na trhovisku??? :-D Normalne v obchode (Castorama alebo Mercury)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?