Oplatí sa kúpiť umývadlo aj vaňu z Mercury Marketu?

maju tam dost lacne umyvada aj vane,myslim ze na umyvadle alebo vani by sa nemalo co pokazit.Je to sice vsetko z polska ale za to lacne.
Odpovedať
Profilova fotka
pozor nie všetko je tam z Poľska, zopár veci je aj čína. pýtaj sa hlavne na výrobcu.
Odpovedať
Profilova fotka
Umývadlá ešte ako tak, ale keramiku... žiadny iný material.... Vane z týchto marketov nekupovať!!! Majú veľmi malú spodnú vrstvu, často mávam zákazníkov, ktorým tvrdili a slubovali neviem aké záruky... a ked tu vaňu prerazili, povedali im že je to mechanické poškodenie, čo nespadá do reklamácie!!! Dokonca nedávnom som mal zákazníka, ktorý sa do vane oprel lakťom a do vane urobil dieru 5x5cm. Oprava v týchto prípadoch nieje možná! Vaňu treba vybrať (vysekať) a znovu položiť obklad a dlažbu. Radšej dať za vaňu 50-70€ viac a netreba sa báť ničoho! a k predchádzajúcemu komentáru, čína či polsko, nieje to jedno? však ked to je lacné, asi niekde bude zádrhel! Málo materiálu = malá cena :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tgb_plast: ja som len uviedla, že nie všetko je tam Polsko ;) to bolo vše. mmm zádrhel hehe o tom by som vedela rozprávať :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som nekupovala sanitu v MM, my sme kúpili narýchlo do hosťovského WC lacný záchod, však sa tak často nepoužíva a stačí...a už ho ideme meniť po 2 rokoch...popraskaná glazúra, vykývaná doska no otras, takže sme nič neušetrili...našťastie to je len jedna WC misa :-|
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si tam kupili umyvadlo a spokojnost..nenamam problem stalo cca 100e a v ostatnych predajniach podobny dizajn cez 200e ...takze rozhodla cena..a nemame problem ziaden.
Odpovedať
@andy03 ako dlho ho mate?
Odpovedať
Profilova fotka
Umývadlá ešte ako tak ,ale aj tie mávajú defekty v povrchovej úprave.Bývajú pokrútené a nerovné.Ak nie ste veľmi náročný zákazník tak to asi nejako preglgnete.Vane či už plechové ,alebo plastové v žiadnom prípade v MM nekupovať.Je to prvotriedny bordel ,ako celé Poľsko.Veľmi krivé ,životnosť minimálna.
Odpovedať
Profilova fotka
cca 2 roky aj ten klik-klak odtok sme ti tam kupili..nemam problem ani s povrchom ani s tym odtokm...asi sme mali stastie :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@katka888
Odpovedať
Profilova fotka
nasi kupili vanu, odbalili po cca 2 tyz., ked ju mali ist obkladaci osadit, a puknuta....takisto im ten kryt na sprchu poslali puknuty.....tazko to vyreklamovali...objednavali este aj obklad, ten dosiel v 2 odtienoch....objednavali mozaiku, mesiac ju natahovali, potom povedali ze nebude...hrozny pristup...a este tam aj wc kupovali...jaaaaaaaaaaaaaaj, nedali si povedat...a po takych skusenostiach...neoplati sa setrit...po tychto skusenostiach by som sanitu od nich nebrala...ved na nete som nasla kvalitne znacky a za super ceny....ale vela ludi je vraj spokojnych.... :-(
Odpovedať
@imichal my máme v byte všetko z Mercury Marketu používame to sedem rokov a nič sa tomu nestalo.Teraz staviame dom a tak isto budeme chodiť po všetko do poľska. A hlavne je to tam lacnejšie.
Odpovedať
@imichal my mame rohovu vanu 120x120 nikde inde sme taku vtedy ked sme potrebovali nenasli, a sme s nou uplne spokojni. ale inak asi nic ine nemame z MM. Vacsinou sanitu mame z baumaxu tu trosku drahsiu. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my mame akrylatovu rohovu vanu a odtok klik-klak z MM a musim poklopat zatial super :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tgb_plast to je hlupost aj v Merkury Markete najdete kvalitnú vaňu len je treba pozrieť výrobcu. to iste čo je na nete je aj v MM keď nie v obyčajnom tak MM Design.
Odpovedať
Profilova fotka
@ladislavvarga pokial vsak chce niekto usetrit, bude si tam kupovat lacne veci, ktore su maximalne nekvalitne a maju nedostatok materialu. Drahsie veci, mozu byt kvalitne, preto ze sa lacno nedaju vyrobit!
Odpovedať
Profilova fotka
prešiel som niekoľko výrobných liniek v PL kde sa robia vane, sanita ......... a môžem povedať že špičková kvalita najmodernejšie technologie . Ešte sa môžme veľa učiť od Poliakov. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?