Oplatí sa kúpiť mini práčka?

Ahojte, prave dokoncujeme kupelnu v panelaku a je taka malicka, ze sa nam tam nevojde pracka, ktora ma hlbku alebo sirku 60 cm.... co maju takmer vsetky. Tak som nasla tzv. mini pracky, co maju 51x44 cm napriklad. Co by bolo fajn, ale ta pracka ma kapacitu iba 3,5 kg pradla. Tak teraz vaham... Mame si ju kupit alebo si mam kupit klasicku vacsiu pracku a najst jej v byte ine miesto? Ide o to, ze zatial sme len dvaja, ale chceme mat deti a neviem ci s takou malou prackou potom nebudem prat vkuse od rana do vecera :) Mate niekto taku malu? A co na nu hovorite?
Odpovedať
Profilova fotka
@ erika04 Ja by som radsej hladala ine miesto v byte (urobila som vsetko preto, aby sa mi zmestila do kuchyne, idealne zabudovana, aby ju nebolo vidiet), ale urcite by som chcela velku pracku, aby som nebola otrok malej. Aj bez toho mam sustavne problem s pradlom, pretoze aj ked takmer denne periem, mam stale plny kos, lol, a to sme len dvaja.
Odpovedať
zuna má pravdu. Vždy sa dá nájsť riešenie, na chodbe niekde v skrini sa nedá nájsť miesto ak teda nie v kuchyni?
Odpovedať
v kuchyni sa neda, ta je tiez malicka... este na chodbu by sa to dalo dat, ze by sme okolo nej prechadzali... To sa nas murar potesi, ked mu poviem, ze tu dorobenu stenu treba zas vyburat kvoli odtoku :(
Odpovedať
na murára sa vykašli, priprav sa na kecy okolo, ale aká potom budeš rada, keď nebudeš prať 3-krát denne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
malá práčka to úplne dobre zvládne, v malom byte to treba aj niekde sušiť, nie je leto stále.
Odpovedať
no neviem my mame teraz tiez babtko a vidim ako priatelka stale perie vjednom kuse plus moje veci zo stavby :)takze prat budes statocne ak ratate do buducnosti s detmi,a ak je miesto tak radsej na chodbu popripade tam okolo nej obovstavat zo sadracu taky kastlik na tu pracku nech tam neni len tak hode jak past na oko,vselico sa da vymyslet aj v malich bytoch:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?