Oplatí sa investícia do príslušenstva značkových batérií?

Vybrala som si pákové batérie zn. Hansgrohe, poraďte mi prosím či sa oplatí investovať aj do príslušenstva t.j. sprchy a hadice, keďže napríklad tá čo sa mi páči Croma 100 Multi stojí 1600 sk len sprcha bez hadice, čo je dosť veľká finančná položka, aké máte s tým skúsenosti, nechcem kupovať už lacné sprchy ani hadice, lebo po 5 rokoch vyzerajú ako keby sme s nimi rylovali a nie sa len sprchovali. Dík za radu.
Odpovedať
ahoj, no my berieme grohe a viva do domu a poviem ti, ze cena jednej baterie sa pohybuje okolo 5000 sk, t.j. bateria na umyvadlo, sprchova stoji cca 4800 (uz po zlave) podomietkova, potom prisma sprska a hadica dalsich 5 - 6tis. ale beriem to tak, ze jednak su tieto veci kvalitne a dufam, ze vydrzia dlhsie a jednak su urcite dizajnovo krajsie ako tie lacne alternativy. do sprchoveho kuta berieme velku ruzicu (dazd) v cene 8tis a potom este tu malu sprsku na dosprchovanie. takze cenu 1600sk beriem ako velmi dobru :-)
Odpovedať
andy... skus u predajcu vydupat zlavu... myslim, ze tie ceny su az velmi prehnane... alebo skus omrknut nemecke stranky... da sa odtial bezproblemov objednat sanita aj baterie tychto znaciek ;-) vyjde ta to na polovicu ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
mate nejake skusenosti so sklapacimi kuchynskymi bateriami pod okno? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
do baterii sa oplati urcite investovat hansgrohe je vynikajuca znacka a tie baterie i ked su drahe vydrzia. Do hadice na sprchu by som investovala tiez lebo tie lacne hadice sa za chvilu lamu a tecie cez ne cize ci vymienat lacne hacice alebo kupit jednu kvalitnu to uz je na tebe ;-)
Odpovedať
andy my mame hansgrohe aj sprsku aj ostatne baterie serie Metris a som spokojna velmi urcite to neolutujes...nevahaj ...akurat som dost sklamana ze asi mame velmi tvrdu vodu a tie baterie su velmi haklive. A to nam pri novych potrubiach davali nejake filtre na odmkcenie vody za 4000sk :-( - No to doriesime neskor co s tym.... Tieto baterie su s vacsimi kartusami asporive bublinkovym systemom..velmi dobra znacka tak ako aj grohe. Nic ine nekupuj.
Odpovedať
Profilova fotka
nam sa tiez pacia hans grohe..no jednoznacne objedname z nemecka,alebo z rakuska,ak sa pre ne rozhodneme..tu su tie ceny priam neuveritelne.. jedna znama ich ma v byte a vraj sa jej olupuju..neviem, mozno ma nejaku nizsiu radu..
Odpovedať
my sme riesili az cez nemecko jeden problem a hansgrohe je asi jeden z najserioznejsich dodavatelov. to,co sme tu my riesili s importerom pol roka z dovodu zlej objednavky a nechceli nam vyhoviet,oni priamo z nemecka zakrocili a bolo vyriesene do tyzdna. janettina aj my mame ten zmakcovaci system namontovany a nemam pocit,ze by sa to vyrazne zlepsilo. :-S nanynka nech to urcite reklamuje.oni su velmi solidni aj v ramci reklamacie a servisu.nam sa dokonca stalo,ze nam dodali zadarmo opotrebovanu suciastku aj po uplynuti zaruky.a olupovat by sa teda urcite nemali.
Odpovedať
Profilova fotka
ada, tak to som rada, ze maju taky dobry pristup..prave baterie tejto znacky sa nam pacia najviac..hlavne dazdove sprchy,ake maju v ponuke a priestorove baterie..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?