Okno alebo odsávanie v kúpeľni

Profilova fotka
Prosím poraďte, potrebujeme narýchlo a lacnejšie prerobiť kúpeľnú, odporúčali by ste mi kúpeľni okno alebo odsávanie, nemáme tam ani moc miesta. Nejde cez zime cez odsávanie zima.
Odpovedať
@ajusha248 aj aj. Okno je v kúpeľni dôležité, ale v zime veľmi ochladzuje, takže treba aj odsávanie. Napríklad počas sprchovania odsávame, ale pri otvorenom okne by nám bolo zima. Samozrejme aj cez zapnuté odsávanie ide v zime trochu chladu, ale otvorené okno veľmi ochladí kúpeľňu v zime.
Odpovedať
pre mna je okno v kupelni velmi dolezite. dava kupelni zivot. Denne svetlo sa neda nicim nahradit. Zaroven, ziadne odsavacka tak nevyvetra pach z wc ako okno. v zime otvorim okno po pouziti wc, o dve, tri minutky je vyvetrane a vzduch sa rychlo zohreje.
Odpovedať
mame okno, ale ideme si este namontovat ventilator. v zime pri vetrani oknom je zima a v lete ked je prilis horuco alebo blby tlak a vzduch stoji tak ani pri otvorenom okne sa nevyvetra skoro nic. ale keby som sa mala rozhodnut iba medzi oknom a ventilatorom tak urcite okno, aby som tam mohla mat kvetiny :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčam okno. Aspoň malinkate oknicko...vždy lepšie ako ventilacia. A ak ventilacka tak treba myslieť aj na to, že v zime môže kondenzovat v potrubí voda...preto na to treba myslieť pri inštalácii aby ste nemali po strope v novej kupelke fľaky a plesne jak z reklamy na savo.
Odpovedať
@ajusha248 radšej okno ale ak sa nedá dať, tak kľudne ventiláciu alebo celkový vetrací systém do domu
Odpovedať
Profilova fotka
@ajusha248 Ak je možnosť inštalovať do kúpeľne okno, určite to využite! Okno v kúpeľni je skvelá vec. Prírodné svetlo a možnosť vyvetrania a výmeny vzduchu je na nezaplatenie. Pri kvalitnom odsávaní, resp. vetracom systéme sa zimy nemusíte báť... Ideálna je kombinácia okno + odsávanie.
Odpovedať
Profilova fotka
@ajusha248 jednoznacne OKNO. neni o com...
Odpovedať
ja by som si dala jednoznačne okno :-) ... je to veľmi praktické a aj esteticky veľmi pekné... dá kúpeľni celkom iný rozmer... len ho treba vhodne navrhnúť, aby zapadlo do dizajnu kúpeľne (mne osobne sa veľmi páči napr. úzke okno po celej dĺžke vane)...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?