Odhmlievac zrkadla

Profilova fotka
ahojte, od elektrikarov mi bol ponuknute - ich produkt - odhmlievac zrkadla. Nikdy som o tom predtym nepocula, a preto som zvedava na vase postrehy a skusenosti, ci to naozaj funguje.
Odpovedať
Profilova fotka
@kim_rossi_stuard zohrieva to zozadu zrkadlo a teda sa nezarosi. Ten isty efekt dosiahnes, ked si v stene za zrkadlom potiahnes ruru od kurenia.
Odpovedať
@maslenka47 bude to fungovať aj v lete? :D Možno lepšie riešenie je si dať poriadne odsávanie do kúpelne.
Odpovedať
@igigi prečo by to nefungovalo, ty máš vari v lete v kúpelni inú teplotu ako v zime? Veď teplotu zrkadla to zvýši v ktoromkoľvek ročnom období.
Odpovedať
@slavoslav ja moc v lete nekúrim... a keď navrhla @maslenka47 dať za zrkadlo kúrenie tak by to v období keď sa nekúri nefungovalo, celkom logické, nie?
Odpovedať
@igigi tak nekúriš, lebo kúri slnko, ale teplotu v kúpelni máš približne rovnakú, nie? ohrev zrkadla si zapne keď sa sprchuje.
Odpovedať
funguje to ale skor by som investoval tie peniaze do odsavania ...
Odpovedať
vraj ked potries mydlom tuhym zrkadlo nebude sa rosit mas to zadara ;-)
Odpovedať
@slavoslav akože keď kúriš napr. pevným palivom tak kvôli tomu aby si mal čisté zrkadlo tak pôjdeš naložiť do kotla? Tak to teda už je pekná blbosť.
Odpovedať
@igigi "@slavoslav akože keď kúriš napr. pevným palivom tak kvôli tomu aby si mal čisté zrkadlo tak pôjdeš naložiť do kotla? Tak to teda už je pekná blbosť." a tento konštrukt ťa ako napadol?
Odpovedať
@slavoslav mňa ? veď ty to tu obhajuješ... Keď vyhrievať zrkadlo tak len dakým odporovým káblikom za ním, určite nie centrálnym kúrením.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?