Obklady v Bratislave, kam ísť?

Dobrý deň, zháňame kachličky do kúpelne, chceme sa vybrať do obchodov/štúdií v Bratislave. Odkiaľ ste brali obklady vy? Kde majú dobrý výber? Boli sme zatiaľ v Baumaxe a Hornbachu a veľmi sa nám to nepozdávalo. Teda v Baumaxe sme si vybrali, spravili nám vizualizáciu, išli sme ich kupovať a zrušili nás s tým, že ich už nepredávajú. 8-( Nechceme nič extra, akurát veľkoformátové a aby nestáli 30€ meter. Ďakujem za vaše tipy ;-)
Odpovedať
vyber maju vsade len zalezi ci to splni tvoju predstavu o cene...skus napriklad R1 na roznavskej tam su dve alebo tri velke studia vedla seba...keramika gs na zahradnickej ma dobry pristup...
Odpovedať
@lukas34, ja celkom nechapem, napisal si ze si bol v hornbachu a baumaxe a vyzera ze dalej nevies ako dalej? Netusim preco tolko ludi ked riesi cokolvek ide len do hornbachu alebo baumaxu,ako keby nikoho nenapadlo ze mozu existovat aj specializovanejsie obdchody na vsetko kde sa da nakupit lepsie. Ja tam idem kupit max srobiky (aj to len vazene v hornbachu, ked presne neviem co chcem a nechcem zrzovat v ente alebo v dmp steel) pripadne inu drobnost, doplnok. Ale k veci, cena 30€ m2 za velkoformatove nieje ziadno prehnna. Dobre ceny a vyber maju v Merkury markete. Dobry vyber je aj v Prespore a aj ako spominal NGB v R1ke je obrosvsky vyber. A potom 10ky studii ktore sa tomu venuju a vyhodi ich google, ale myslel som ze to napadne cloveka ako prve ze kupelnu riesim v kup. studiu pokial chcem aj vizu..
Odpovedať
r1 keramika soukup velky vyber
Odpovedať
v Siku sme kúpili komplet všetko, oporúčam predajcu p. Kollár, ostatní sa moc žiaľ nemajú čím chváliť, ale tento pán, poradí, vybaví, zariadi..na Galvaniho. Zavolajte si kedy je v práci, všetko bolo v pohode, trocha nerovností, ale všetko v norme, výber veľký, dovoz zadarmo.
Odpovedať
@marek_k v hornbachu a baumaxe sme boli najprv, lebo sme tam kupovali svietidlá, tak sme rovno pozreli aj tieto veci. Samozrejme, že teraz ideme popozerať aj štúdiá, mám aj hlavu, aj google neboj.. Len som sa chcel spýtať na skúsenosti, aby som vedel kam skočiť rovno. Referencie sú dobrá vec. Dnes ideme obehať štúdiá, dali ste mi tu dobré tipy, čo sa celkom hodí. Ďakujem ;-)
Odpovedať
Rako na Starej vajnorskej....keďže sme toho brali viacej, nebol problém získať -30% Boli sme aj v Soukpe, kde sme si dali aj robiť návrh kúpelní, ale žiaľ, takú zľavu nám dať nevedeli, takže sme brali radšej priamo z Rako.
Odpovedať
@lukas34 predaj dlažieb je aj na trnavskej ceste oproti centrálu pod štatistickým úradom alebo aj na námestí martina benku pri justičáku, ale tam predávajú viac villeroy&boch a pod., ale vraveli, že čo si prinesiete, to nacenia aj s armatúrami.
Odpovedať
@lukas34 kupelnashop.sk najlepsie ceny, ochotny predajca
Odpovedať
Profilova fotka
Všetko záleží od ceny, podľa mňa za tie krajšie obklady si vždy priplatíš, my sme tak tiež obehli celú bratislavu a nakoniec sme sa rozhodli pre drahšie veľkoformátové a vôbec neľutujem, je to na celý život, dúfam:) Dobrý výber soukup R1, siko nula bodov.
Odpovedať
Nam dobre poradili v Stavmate v Trnave ale máju aj v Bratislave pobočku ochotný predajca,vybavil aj zľavu .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?