Obklad v kupelni alebo specialna stierka?

Profilova fotka
Ahojte, mam otazku a zaroven dilemu:D do kupelky chceme dat podlahu keramicku imitaciu dreva tmavsie hnedu...v rohoch kde bude rohova vana a sprchovy kut bude obklad bezovej farby..a zvysnu stenu obkladat nechcem za nic na svete , chcela by som dat hnedu specialnu stierku.... 1. otazka znie, ci je stena bez obkladu do kupelky vhodna, skusenosti , vyhody a nevhody, popripade foto:)... 2. otazka znie, ci by pasovala potom biela uzka lista tam kde bude stena bez obkladu..myslela som, ze by to urobilo pekny kontrast medzi podlahou a stenou / farbami/ a zaroven pasovalo aj k umyvadlam a vani a wc, ktore budu tiez biele:) .popripade keby mal niekto foto niecoho podobneho budem veeelmi povdacna... dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@izkadavid táto téma už tu bola, foto nemám, ale chodím do domu, kde sú v kúpelniach len dkažby a na stenách len omietky, netreba špeciálnu, stačí bežná silikátová.
Odpovedať
Pozri si ikeacku stranku.. planovac kuchyne... da sa urobit aj kupelna. Daju sa tam urobit steny s pasmi kachliciek a pod. Pohraj sa. Celkom dobre to ukaze.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som teraz robil projekt na ten sposob co pises, ta kupelna, v tomto pripade mensia tym padom viac dycha ked tam nieje vsade obklad. Pripnem ti par obrazkov vizualizacii, mam tu este jednu vacsiu v klasickom style.. prikladam fotku, pripadne tu mas 360° panoramu: http://sky.easypano.com/panoramic-ima...
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna do kupelky patri obklad
Odpovedať
uplne v poriadku, moze byt len omietka, nemusi byt vsade obklad, je to podla mna aj krajsie aj lacnejsie ;)
Odpovedať
@izkadavid ja teraz presne riesim tuto dilemu, mne sa to prave paci ked nie je vsade obklad.
Odpovedať
aj my budeme mat iba obklad len do polovice stien, pri dverach vobec. Mne sa to velmi paci :-) . http://st.hzcdn.com/simgs/090179550db... http://detroitgreenmap.org/wp-content... http://lerablog.org/wp-content/upload...
Odpovedať
@izkadavid aj my to tak ideme riesit. Obklad iba na podlahe, v sprchacoch a na geberitoch (tu len z estetickeho dovodu). Odkukali sme to od rodiny v nemecku. Kupelky tak vyzeraju ovela vzdusnejsie.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem vam vsetkym za nazory;)
Odpovedať
Profilova fotka
@gazzz ved prave, ked je cela oblozena pride mi to ako akvarium;) a kedze budeme mat mensiu kupelku, bude posobit podla mna aj vzdusnejsie ked nebude cela obkladana;)
Odpovedať
Profilova fotka
@zazracne_dieta dakujem.moc;)
Odpovedať
Profilova fotka
@adamika waau super riesenie na tych obrazkoch;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lara66 je to veru dilema;) a ja som ju uz doriesila..nebude vsade obklad a basta;) jedine co mi este ocino prizvukoval ze ked budem umyvat podlahu si osucham tu stenu kde nebude obklad a vraj sa to casom usmudla:/ tak sme da rozhodli pre tu bielu listu a hotovo;)
Odpovedať
@izkadavid dobre ste sa rozhodli s tou listou ;-) existuju aj original kupelnove listy.
Odpovedať
Profilova fotka
@adamika dakujeme;)
Odpovedať
@izkadavid ahoj..neni potom lepsie dat sokel rovnaky ako je podlaha? Aku bielu listu myslis?
Odpovedať
Profilova fotka
@bambina78 hm.ked pravr neviem ci to nebude ,, nudne,, ak ta lista bude rovnaka ako podlaha..preto som chcela bielu nevh je to take zaujimavejsie..videla som to tu niekomu ale v obyvacke..ze seda podlaha a biele listy a bolo to nadherne..nuz kazdopadne sme si dali urobit vizualizaciu tak som zvedava ako to bude vyzerat...potom prihodim foto;)
Odpovedať
@izkadavid super, vdaka😊
Odpovedať
Ja som sa chcela este spytat ak vie niekto poradit. O farbe viem ze je specialna do kupelni, ale treba aj specialnu stierku na tu stenu kde nebude obklad alebo staci obycajna sadrova a potom ta specialna farba do kupelne?
Odpovedať
Profilova fotka
@adamika presne takto chcem prerobit nasu sucasnu kupelnu, ALE aky ten obklad do polky? Uz ste to vyriesili? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@izkadavid som zvedava na tu foto, lebo si to akosi neviem predstavit ako to bude vyzerat
Odpovedať
My tiež nemáme v kúpeľni obklad a dokonca ani dlažbu. Na stenách je vonkajšia fasádna farba v 3 a pri vani az v 4 náteroch. Na podlahu sme dali plavacku quickstep špeciálne do kúpeľne. Ja som veľmi spokojná a nemenila by som :-) vid album.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@adamika Ahoj, ako ste napokon vyriesili tu kupelnu? Mozes dat foto? Dakujem
Odpovedať
@izkadavid ako si doriesila tu kupelnu? Mozem poprosit foto
Odpovedať
@macabell Mas krasnu kupelnu bez obkladaciek, ako su pozitiva a negativa ? Dakujem
Odpovedať
Pozitíva rýchlejšie ju vyriadim 😂😂😂 negatíva žiadne. Mame ešte druhu so sprchovou ta sa využíva častejšie. Táto je fakt hlavne na relax vo vani 😇
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?