Obklad dlažba

Profilova fotka
Kde kúpim pekný obklad a dlažbu do kúpelne a dlazbu do kuchyne a chodby?Samozrejme za rozumnú cenu.Oplatí sa isť kúpiť do Polska?Ak by mal niekto aj foto.Ďakujem pekne.
Odpovedať
co si mame predstavit pod pojmom pekny? :) myslim ze to v kazdom evokuje nejaku inu ;)
Odpovedať
@pojezdalova V ziline je malo obchodov? mercutymarket, obi, idea, oproti idei, pri plavarni, siko v carfure, smerom zo solineik na Zu do kopca + dalsich milion malych studii.
Odpovedať
Ake je foto peknej dlazby? Co je rozumna cena? Kazdy ma iny vkus a iny balik penazi.
Odpovedať
Toto je jedna z veci co by som sa nikdy neodvazil ist kupovat do polska a ani cez nejaky eshop! Urcite nejaky kamenny obchod kde to vies ist hned bez problemov reklamovat. Hlavne to treba kupit tochu predom a skontrolovat aby mal clovek potom cas doriesit pripadnu reklamacku lebo pokial neotvoris a neskontrolujes vsetky baliky tak nemas istotu ani pri znackovom :D Casta chyba ze zacne sa obkladat otvarat baliky a zrazu je problem na svete.... Nechcem robit moc reklamu ale na Rako vie momentalne kupelne-ptacek celkom dobre podliezt cenu oproti Siku
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell otazka neznela kolko mame v Ziline obchodov ale ci sa oplati ist kupit do Polska alebo nie.
Odpovedať
Profilova fotka
@cubicomp ved prave toto ze sa nevieme rozhodnut aku farbu volit.preto by sme chceli pobehat,popozerat.merkury som nenasla ziadnu co by sa mi pacila, siko to som pozerala letak kupelni ale dlazba co sa mi pacila bola draha.preto sa pytam ci sa oplati ist do polska ale v dnesnej dobe uz ani nie ked mame tolko obchodov okolo seba.
Odpovedať
Profilova fotka
@jurott skusit pozriet.dakujem....
Odpovedať
@pojezdalova Ak nemas velku kepelnu, pripadne dve neoplati sa, zrataj si 2x cestu a usetris mozno par korun, polsko je trochulacnesjie ale nei aby sa zapaltila 2x cena a stym ze este budes cely den behat a hladat vhodny obchod. Ked uz ches skusit vyber si obklad tu, a posli mail poliakom za kolko vedia zohnat oni, usetris si cestu.
Odpovedať
podla mna sa to neoplati riesit.. tak ci onak sa predava u nas hlavne polská dlazba..takmer isto to nekupis rovno na mieste tam ale bude treba to objednat.ak aj náhodou..potom kontrolovat to tam po jednej atd.. pravdepodobne to ani osobákom neprivezies...takmer isto tam budu dake poskodene co budes reklamovat.. atd.. za tie starosti to urcite nestoji .. a az tak viacej tam toho isto nebude..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?