Obklad a dlažba v kúpeľni - rôzny dekor

Ahojte, mám na vás jednu otázku. Do kúpeľne plánujeme lesklý obklad s kamenným dekorom. Táto séria má v ponuke aj dlažbu s rovnakým dekorom, avšak tiež je lesklá, čo sa nám na podlahe veľmi nepáči. Tak riešime iné možnosti a našli sme celkom zaujímavú dlažbu, avšak s dreveným dekorom. Aký je váš názor resp. máte niekto doma kúpeľňu, kde máte na stenách obklad s kamenným dekorom a podlahu s dekorom dreveným? Ďakujem :)
Odpovedať
daj foto dekorov (obkladov).. nemam predstavu..ale niekedy to moze byt fajn... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@felicitab ja moc nemam rada tie drevodekory, hocičo som videla v predajni vyzerá pekne, v kúpeľni po realizácii ako drevo to na mna nepôsobilo. Ja by som dala matný kamen steny aj podlahu, bude to vyzerať vernejšie ako kamen ako lesklé.... aj keď samozrejme aj originál kamen býva leštený, mne sa viac paci matný v kupelke.
Odpovedať
@hroma fotky nemám veľmi kvalitné, hľadala som priamo na stránke predajne, ale našla som len jeden produkt @bambula626 teraz máme kúpeľňu s lesklým kameňom ako obklad a matným ako dlažbu a chceli sme niečo podobné,či už kvôli tomu ako matný kameň na podlahe vyzerá, alebo z dôvodu údržby, len sme zatiaľ nenašli rovnaký alebo aspoň podobný
Odpovedať
ale bez obrázkov sa naozaj v tomto prípade nedá poradiť.... môže to do seba zapadnúť, ale môže to byť aj ako päsť na oko :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?