Obklad a dlažba kúpeľne

Tak od pondelka robime prerabku kupelne a stale nie sme ujednoteni na obkladackach a dlazbe. Co uprednostnujete vy? Alebo mate nejake konkretne tipy? Nam sa paci obklad Greta Greg, vyhodi ju aj po zadani do google. V pondelok sa ma zacat obkladat, tak je najvyssi cas sa ujednotit. Ja som skor za nieco zive, nie moc chladne /napr. modra/, paci sa mi oranzova v kombinacii so zltou.
Odpovedať
1
2
...pomocka... ;-) napr. http://www.linia.sk/L1_02/polica.htm ...my mame kupelnu zltu...so sprxovacim kutom...a spravila by som to tak opat ;-)
Odpovedať
ahoj,aj my o mesiac začíname s prerábkou kúpelne a velmi ma ťahá kombinácia červeno bielej,alebo bolo v TV v relácii Senzi byt ako prerobili kúpelku a dali bledučko fialové obkladačky.Vyzeralo to úúúžasne.Daj exkurzie do obchodov,zozbieraj nápady a daj vedieť čo a ako.Ešte by sa mi asi páčilo že kombinácia bielo-čierna obklad a biele skrinky,vaňa,umývadlo,načo mi moje okolie povedalo že by to vyzeralo ako v dome smútku. :-D :-p
Odpovedať
pozrela som tú greta greg aj mne sa páči dokonca som tam našla aj moju srdcovku kombináciu červeno bielej :-) Tak držím palec aby vám to dobre urobili,máte majstrov či svojpomocne?
Odpovedať
depecko, ano, aj nam sa paci ta kupelna zo senzibytu, sme si to na nete dvakrat pozerali, aj tu Gretu maju v takom odtieni, fialkovy striedany s takym bielym, super to je. Povodne sa mi pacila cervena, ale vsade bola cakacka mesiac, dva, my ale cakat nemozeme, no skor som za tie teplucke odtiene. mame doma majstrov, dvaja, no a boli dnes dvaja uz robit aj vodu a kurenie, novy radiator doniesli, uz sa na to tesim, ako to bude vsetko vyzerat.
Odpovedať
depecko, poslem ti IP
Odpovedať
Aha, no a este...budeme mat kut aj vanu.
Odpovedať
tak to by som sa mala aj ja rozhybat keď je čakačka mesiac.My sme s manželíkom také stratené ovečky,ani jeden z nás nemá nejakú predstavu čo a ako by sme vlastne chceli.Ešte že teraz prerábala byt moja segra tak inšpirácie zbieram len od nej.My chceme asi len vaňu/paneláková umakartová kúpelka/tak si to vieš predstaviť.
Odpovedať
depi, jasne, no v bytoch je to trosku tazsie, ale da sa aj tam pekne poriesit. My byvame v dome, tak to mame trosku lahsie, ale zasa, cely dom je hore nohami, pretoze sme prekladali bojler z kupelne do spajze, cize vsetko cez kuchynu, brr. Kupelna je rozrypana, lebo davali nove odpadove rury, sirsie. Uz sa tesim, ako sa vykupem v novej vani, lebo teraz je vsetko len take "lavorikove" :-D . Drzim vam palceky, nech to dobre dopadne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Cafte,viete poradit,do akej vysky sa tak taha obklad v kupelke? Neviem sa rozhodnut.. je teraz nejaky speci trend? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bubina, ak to teda nechceš ťahať až hore, tak stačí tak do dvoch metrov. Lahšou pomôckou je asi toto: Daj to do takej výšky ako ti budú vychádzať "kachličky" - aby si nemusela rezať :-) to len taký praktický typ ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bubina, urcite do takej vysky, aby si pri sprchovani a kupani nesprchovlala stenu ;-) ale pri hotovych sprchovych kutoch neviem, tam je to asi jedno, ten mozes dat aj do obyvacky... :-N
Odpovedať
da sa dat na stenu namiesto obkladaciek aj nieco ine? alebo niektory ani nedavaju kachlicky, len zamaluju. No ale to musi byt zase nieco asi specialne. chcela by som netradicnu, modernu kupenu a potrebujem inspiracie. nepacia sa mi farebne, skor taka seda, hneda, cierna, biela.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
bubina my mame ukoncenie listelou vo vyske zarubne dveri cca 2 m :-) aby to pekne vyzeralo
Odpovedať
Profilova fotka
vralen aj tapety do kupelne su, ak malovky - kde co
Odpovedať
a to su nejake specialne tapety do vlhka? nemas nejaky link. dik
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.housetohome.co.uk/imageBan...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.istockphoto.com/file_thumb...
Odpovedať
Profilova fotka
mmnt
Odpovedať
Profilova fotka
Kúpeľňové tapety s označením (3 vlnovky) je možné použiť do vlhkého prostredia, napr. do kúpeľne, WC. Vinylové tapety majú veľmi dobrú prekrývaciu schopnosť na krivé, popukané steny.
Odpovedať
Profilova fotka
typ vynilovych tapiet a tych je nenormalne vela, napr http://www.karki.sk/profi/index.php?l...
Odpovedať
Profilova fotka
a k tym omietkam - su to specialne povrchove upravy ktore mozu vyzerat trebars takto http://www.karki.sk/armour/index.php?...
Odpovedať
Profilova fotka
no konkretne toto su obklady, sorry
Odpovedať
vralen, skutočne moderne v kupelni posobia aj cementové omietky, alebo marocká štuka, skus sa popidiť po tom (ak maš trochu tučnejšiu penaženku)...
Odpovedať
Profilova fotka
a takisto po ludoch ktori to VEDIA spravit :-) kedze je to relativne neobvykle
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ahojte, chcem sa opytat na Vas nazor, ci je vhodne dat obkladacky za kupelnovu zostavu, ktora zabera vacsiu cast steny v kupelni. Obrazok kupelnovej zostavy je tu : http://static.zlacnene.sk/foto/vyrobk.... Sirka steny v kupelni je 1845 mm a sirka zostavy je 1400 mm. Ostatne steny v kupelni budu oblozene.
Odpovedať
arion, ja by som obklad neriešila... zbytočne za to dáš peniaze a vymalovaná stena v kúpelke nie je zlá, mne sa to páči a aspoň nemusíš tolko toho umývať :-D
Odpovedať
to si aj ja myslim... na druhu stranu rozmyslame nad tym, co v pripade, ak sa nam o niekolko rokov zunuje dana zostava a budeme chciet zmenu - odrazu nam ostane "prazdna" stena.... este som zabudol dodat, ze v kupelni je take male okienko, takze sa tam da vetrat - mozno to ma na nieco vplyv
Odpovedať
arion, my sme obkladali steny len v 2 miestach a to kde máme sprchový kút a vaňu (ale nie až po strop)... pod umyvadlom máme skrinku, nad ním je biela stena a zrkadlo a vôbec to nevadí... aspoň to nie je také "obloženo" stiesnené, ak mi rozumieš :-)
Odpovedať
arion, suhlasim s gabikou, ja by som stenu za takou zostavou neobkladala. Daj si tam nejaku kvalitnu kupelnovu farbu ktora je aj omyvatelna a ma podla moznosti protiplesnove zlozky aby nebol za skrinkami problem. drzim palce pri vybere dlazby/obkladov.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
nemate niekto tento obklad? http://www.cermag.com.pl/pl/l_geo_lan... celkom sa mi paci a rada by som vidiet nejaku realizaciu.. diik
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?