Objednávka obkladu zo zahraničia

Profilova fotka
Dobrý deň, prosím Vás máte niekto skúsenosti s objednaním obkladov z: https://tile.expert/en-sk Páčia sa mi talianske, španielske obklady, čo tu ani nie je dostať, a ak hej tak o 30-40% drahšie ako na stránke. Neviem len či máte niekto skúsenosti, s dopravou, platbou dane, doručením atď. Či sa s tým mám popasovať a reálne ušetrím, alebo dopravou, daňou sa dostanem na to isté čo by som zaplatil tu (ak to tu nájdem). Záujem mám najmä o veľkoformátové obklady 1,6 x 0,8m atď (https://tile.expert/en-sk/tile/Inalco...). Ďakujem za každé info.
Odpovedať
Profilova fotka
Ceny su tam uz s danou takze neni dovod platit dalsiu dan. Cenu za doprwvu tam nevidim.
Odpovedať
@tzbprojekt dlazbu ti nedovezie kurier v dodavke, ked kupis jeden kamion, tak doprava na stvorak nevyjde tak draho, inac to pojde na palete cez spedicne spolocnosti a to uz bude ina palka. Jedna paleta zo Slovenska do Ciech toptransom vyjde cez 150€. Taliansko aj Spaielsko su o kusok dalej. V tej cene co ju kupis u nas je mimo marze uz zaratana aj doprava, takze tak
Odpovedať
Ja mám taliansku dlažbu, síce nie až takého formátu /60x60/, ale skús pozrieť či nemajú aj niečo väčšie. Je to kvalitný rektifikovaný gres, práve sme doobkladali celý dom a aj kúpelne. Potrebovali sme 5 paliet na 150m2 podlahovej plochy + kúpelne. Vážilo to okolo 5 ton. https://www.armonieceramiche.com/ Kupovali sme vo firme Keramika GS. Objednávajú aj španielske, nemecké....rôzne značky.
Odpovedať
Profilova fotka
@tzbprojekt na webstranke pisu ze sa treba zaregistrovat vybrany vyrobok s pozadovanym mnozstvom vlozit do kosika, vyplnit vsetky detaily, ktore tam treba a odoslat. Oni vypocitaju cenu dopravy a ked budu mat presnu cenu poslu mailom odpoved, treba si vybrat dodanie s vysokozdvyznym vozikom lebo nepocitam ze mate jeden doma:-) dufam ze to pomohlo. A ja sa chcem spytat ze ako tqm hladat len take velkoformatove , nikde tu moznost neviem najst.
Odpovedať
Profilova fotka
@edmund Ďakujem za info, ja som si to aj nahodil, vyplnil udaje, ze sa dopracujem k cene za dopravu, ale na tej stranke je hned aj platba a nepusti to dalej bez platby...ked uz to zaplatim, a daju mi odpoveď kolko vyjde preprava a náhodou bude mega drahá, tak to uz bude neskoro kedze bude zaplatené. K veľkým formátom: hore je záložka Manufacturers, tam si vyberiem značky napr. INALCO, ABK, REFIN (také obľúbené robia veľké formáty), dajte napr. INALCO, a vyhľadá Vám to také obrázky, to sú znázornené série, vyberte napr. STORM, rozkliknete a tá séria ma napr. ešte 2 farebné odtieň)e (sivý a čierny, a ked rolujete nižšie tam máte rozne rozmery s cenou..z každého odtienu su rozne formáty od 0,6 x 0,6m až po ...záleži od výrobcu. Napr. INALCO (SPAIN) je priekopník veľkých formátov na majú aj 150cm x 300cm v hr. 6mm. Len samozrejme čím vačší formát, tým vyššia cena za m2 (napr. 92,16€/m2 konkrétne) a čo je dôležité tam aj cena práce je 100€/m2 a viac pri takých formátoch a málokto s tým chce robiť. Ale dajú sa nájsť aj veľmi pekne za 1/2 aj trochu menších rozmeroch..
Odpovedať
Profilova fotka
@tzbprojekt tam bolo napisane ze objednavka nebude spracovana pokial neprejde platba, neskusal som is az tak daleko tak neviem ci to pusti dalej alebo nie bez platby ale urcite tam musi byt moznost nejako kontaktovat dodavatela predsa len pri takych objednavkach mozu byt ceny dopravy vysoke. A to vazne ta cena prace 100 eur za meter? To je ona palka. :-) a dakujem za rady. Pozriem si to
Odpovedať
Profilova fotka
@tzbprojekt no treba tam dat volbu bankovym prevodom a oni poslu proforma fakturu
Odpovedať
Doprava veľkoformátu cez špedičku zo zahraničia bude drahá. Rozumný formát ohľadom ceny za m2 a aj za pokládku je 120x60, dnes cena za rektifikovanú lesklú v tomto rozmere +- 40€/m2 s DPH. Sú aj rozmery 120x120, alebo 240x120, cena samozrejme už ide vyššie a o cene za prácu nehovoriac.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
tiez sa odtial chystam kupit dlazbu 77m2 vide okolo 3000€ a doprava z malty na slovensko 1300eur co je stale lacnejsie o 500 eur ako nakup v cr a to este treba priratat postu na slovensko. za mesiac napisem ako to dopadlo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?