Objednával niekto z vás kúpeľňovú sanitu cez internet?

Profilova fotka
ahojte,aku mate skusenost?
Odpovedať
Profilova fotka
@eliem :) http://www.modrastrecha.sk/forum/kupe...
Odpovedať
Profilova fotka
@eliem , ja som objednávala snád všetku sanitu cez internet. Nebol s tým žiadny problém. Ceny su neporovnateľné....
Odpovedať
@eliem ja som objednávala sanitu odtialto http://www.kupelnesk.sk/sk/2/e-shop-k... - kedže sme objednávali veľké dvojumývadlo aj presklené dvere na sprchák tak to neposielali kuriérom ale prišla dodávka priamo z firmy, všetko sme si skontrolovali až potom podpísali prebratie - všetko ok. A batérie som kupovala odtialto http://www.onlinekupelne.sk/sk/ - kupovala som to čo bolo na sklade, prišlo úplne v poriadku do cca 5 dní (vrátane víkendu) spokojnosť s nákupom a ušetrené peniažky :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@eliem Ja som tiež objednával sanitu ale zo stranky www.rasub.sk komplet sprchový,vaničku, batériu, obklady.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@eliem ja som objednaval zo http://www.stavbaeu.sk/, prislo vsetko v poriadku pekne zabalene, ale mal som plne gate v akom stave to bude :). Ono je jedna vec, ze predajca napise, vsetko si skontrolujte pred kurierom, ale uz vidim ako kurier caka kym to cele rozbalim a skontrolujem.
Odpovedať
Trosku offtopic - kurier ktory mi doviezol vsetky spotrebice do kuchyne ( objednane priamo cez Whirlpool BA) mi to pomohol povynasat do domu a trval na tom, aby som to vybalil a skontroloval, az potom mi dal dodaci list. Casy sa mozno menia aj v tomto a predajcovia a dopravcovia sa uz spamatali a pochopili svoje zodpovednosti. Dufajme:)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som tiez planvoala cez internet, nasla som stranku s vybornymi cenami, ktore boli ale bez DPH. tie s DPH boli priblizne rovnake ako napr. v SIKU, takze som zasla tam a kupila to, co som na vlastne oci videla a mohla aj ohmatat :)
Odpovedať
Ahoj..ja som objednavala snad vsetko vybavenie co sa dalo cez internet..kedze som bola v pokrocilom stadiu tehotenstva,som si netrufala na celodenne tury po obchodoch..a musim povedat,ze vobec nelutujem..vsetko je,ako bolo na strankach..s obkladom bol problem,ze jedno balenie bolo poskodene,bez problemov vymenili,do tyzdna som mala nove..ceny neporovnatelne,vsetko ti dovezu domov,nemusis sa trepat po obchodoch..spravila by somto tak znova..ale je pravda,ze som asi mala stastie na dodavatelov..niekto ma maozno inu skusenost..
Odpovedať
@saxana2 ja mozem na tuto stranku len samu chvalu sirit..majitelia strasne zlati,ochotni,snad az z pekla mi zohnali obkladacky..:-) naozaj,klobuk dole,cim viac takychto predajcov..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?