Nový silikón v sprchovom kúte

Mením silikón okolo sprchovej vaničky. Zateká mi a mám podozrenie na toto. Keď som ho dával dole, niekde to bolo len akoby na povrchu ale nie hlbšie. Mám to niečim odmastiť aby nový silikón dobre chytal ? čím ? Inak máte niekto sifón ravak do sprchovej vaničky ? Máte tam aj tesnenie medzi vaničkou a vrchom sifónu ? Z ravaku mi písali že tam žiadne nieje, ale pri mojom bolo, chcel som ho vymeniť. Také biele, tenké.
Odpovedať
po odstraneni stareho silikon tesnenia treba to čo najlepšie očistiť odmastit-technicky lieh a pod. potom tam nanesieš novy silikon. Tesnenie pod sifon možes kludne vymenit to je otazka par minut a centov.
Odpovedať
@1gugu stačí očistiť aj technickým benzínom ? tesnenie by som vymenil le neviem kúpiť, ravak tvrdí že tam žiadne nieje, že je len jedno pod vaničkou, tak ja neviem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte strecháči, prosím Vás, koľko času (napr. v hodinách) treba na vytvrdzovanie silikónu v sprchovom kúte so zástenou? Majster mi robí sprchový kút, dnes ešte len dáva lišty, je 17,30 hod. ani jedno sklo nie je nahodené, čiže ešte nič zasilikónované a on chce dnes komplet prácu ukončiť - rozumej zmontovať sprchový kút na keramickú vaničku, nahodiť sprchovú batériu, umyvadlovú batériu, umývadlo aj so skrinkou, zrkadlo s osvetlením, dnes to vraj všetko dorobí ... kedy najskôr môžem skúšať sprchový kút, či tesní tak ako má a nikde mi to nepreteká? Vďaka za radu všetkým... 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Ci preteka cez silikon pri kachlickach asi nezistis, ale ved vidis ako je spraveny, aj pri zastene to vidis. Pokial prilieha, nema tam co tiect. Ci cez sifon dobre vyteka skusis hned. Myslim ze ti povie nech to nechas celu noc... 12h, niektory 24h.
Odpovedať
Myslim, ze to uz nie je nutne cakat az cely den, kym sa bude moct sprcha pouzit. Vsak ono malo by to byt inak uvedene asi na kazdom silikone.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?