Nezateká vám madlo na vaňu Ravak Rosa?

Profilova fotka
ahojte chcem sa opýtat kupili sme vanu Ravak Rosa II. a dilemu máme k tomu dokupene aj madlo a podhlavník. drahý sa tam bojí to madlo namontovat. teda bojí sa toho že to tade bude zatekat ci sa tam usadzovat niečo co nemá. Aké s tým máte skusenosti? montovat ci nie?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj chcem sa ta opýtat na tuto vanu Ravak rosa dvojka,aká je?Velmi nad nou uvažujeme,za aku cenu sa dá zohnat,diky
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, nepoznáte niekto vaňu Medea? Je to môj druhý favorit hneď po Rose II. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
lusiana: pozri cennik na ich stranke: http://www.ravak.sk/?page=d
Odpovedať
Profilova fotka
tak je to aj moj favorit,je to od firmy teiko myslím polysystem je lacnejšia aspon si myslím ako rosa stále váham ktorú vybrat ale vaničku na sprchový kut mame od Ravaku je to mramorová vanička,tak mi poradili že je to dobre zobrat všetko od jednej značky a ževraj Ravak je naj,neviem neviem!!!!!!!
Odpovedať
My sme mali ROSU II, madlo sme mali nerezové, aj namontované, voda sa nedostane až na úroveň madla, tak že nič nezateká a pohlavník je len nasunutý, nemá moc dobrú farbu, ale zvykla som si. Inak vaňa je celkom príjemná na kúpanie, len sa mi zdá, že nie je dosť tvdá na oškretie. Nemáme deti, aj pri úmývaní som používala len švédsku utierku + ocot a aj tak sme ju nedopatrením škrkli. ]-( Farbu udržala perfektnú - denne na ňu svietilo slnko cez južné okno.
Odpovedať
Profilova fotka
Lusi, ktorý kút ste vybrali? Je asi Ravak super - ale aj ti ceny dosť. Čo som počula odporúčania, tak vraj Teiko má veľmi slušný materiál na vane a sú bielučké. Rovnakú značku sanity neriešim, hlavne zachovať štýl (guľatý +guľatý alebo hranatý+hranatý). Umývadlá mám Laufen. Čo som nakupovala rovnaké tak armatúry v jednej rade značky. Ja tvrdím že to, čo pôjde obstavať chcem kvalitné a to čo nie, môže byť aj slušný kompromis. Možno časom... Ale aj tak hľadám zlatú strednú cestu. Domček toho zhltne.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj tak máme vaničku elipso pro 90,sme spokojní aj ked bola drahá s plastovou sa to nedá porovnať,aj ja som počula len dobre veci na teiko aj bratranec má od teika aurigu a je super fakt.stanislava čo by si radšej odporučala z vlastnej skusenosti ravak rosa alebo od teika medea?Myslím že farba je tá istá že?Lebo hovoria že ni každá biela je rovnaka!
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za stránku len myslím že na nete su trošku lacnejšie ako na ravaku?že,
Odpovedať
Profilova fotka
stanislava dakujem ja som za namontovat to madlo, to len môj drahý mal taku fobiu. vana je nahodená a madlo nie. načo som ho potom kupovala. my sme kupovali zelene madlo, ladi nam to ku kupelni. ale si ma nepotesila s tou tvrdostou na oskretie. my máme malé dieta, tak dufam že za pár rokov nebude ta vana vyzerat hrozne. ináč aké ste mali skusenosti s predným panelom? teda ak ste si ho dávali. lebo ten nás museli trocha zrezavat čo som nechápala ako je to možne že to nesedí uplne na chlp.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
@katy1979 ahojky, tak ako, oskrela sa vam ta vana? Lebo nad nou tiez uvazujeme...
Odpovedať
Profilova fotka
@zdenkaslivka zatial neoskrela. pouzivame ju tri roky a zatial je v pohode.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahojte, nemam moznost vanu vyskusat a uz musim kupit tak by mi velmi pomohlo keby niekto kto ma rosu II 160x105 povedal svoj nazor ci je dost dlha aj pre 180cm osobu, pripadne dve spolu :-) nemusime zrovna plavat samozrejme ale aspon akotak pohodlne lehnit sem tam, dakujem!!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
@petoreni poznam tu vanu z jedneho penzionu....najlepsia je ale vana 180cmx90cm,laknes si v pohode a aj sa ponoris cely ked treba,inac ta rosa je tiez ok,aj s madlom a podhlavnikom..
Odpovedať
@daralbajda Dakujem len tu rosu2 maju len 170x80. a chcem rohovu kvoli tomu sedatku... skoda ze nie je 180,to by som brala hned.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?