Nemáte fotky z čierno - bielych kúpelní?

má už niekto hotovú čierno bielu kúpelňu, prípadne linky? dakujem
Odpovedať
ja som videla niečo také a je to super ttp://www.modrastrecha.sk/fotoblog/skaredekacatko/album/kupelne-a-este-ine-veci/5005001/ :-)
Odpovedať
http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/s...
Odpovedať
skaredekacatko: aj tá vaša kúpelka je velmi pekná, a priznám sa, že ma velmi drží oranžová kúpelňa, ale videla som obklad čierno biely a fascinovalo ma to. teraz bude dilema.... možno zvíťazí samostatné wc v tejto farbe.. :-)
Odpovedať
noo oranžová je super ale neviem či ťa časom neprestane baviť keď budeš staršia menej uletená čierna je taká decentná a aj o 10 rokov in len je zase smutná ale volila by som tam doplnky kotré sa hocikedy dajú zmeniť a nebude to také smutné :-)
Odpovedať
ved práve, príde mi to také stálo trendové, že s tým nič nepokazím, a ked bude prevládať viac biela, tak si myslím že to bude v pohode. ved dnes je taký velký výber obkladu, že si je ťažko aj vybrať...
Odpovedať
to veru je ja si dávam do hlavnej kúpelne hnedú takú ako mám v albume a tú druhú kúpelňu menšiu takú uletenú 8-) asi oranžovú
Odpovedať
ale aj tie kachličky čo máš v albume sú super :-) :-D
Odpovedať
pre inspiraciu...co vy na to?
Odpovedať
namňa moc tmavé
Odpovedať
Aj ja mám čierno bielu kúpelňu a je jasná - vôbec nevyzerá smutne ;-)
Odpovedať
sú aj tie pekné, no mám nad čím rozmýšlať... je fakt široká škála obkladov.. akurát na bolehlav.. :-D :-D :-D
Odpovedať
aj my chceme hlavnu kupelnu cierno-bielu alebo sivo-cierno-bielo a mensiu kupelnu viacej farebnejsiu, a planujem aj taku kuchynu, chceme to mat take jemne, decentne aby nas to casom neomrzelo :-))) niekedy je menej viac :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?