Nejde studena voda

dobry den .....mam taky problem.........z vanovej baterie mi ide velmi slabo studena voda co moze byt problem? uz som to skusal prepchat drotikom aj pretlacit kompresorom a stale to iste, tepla voda ide v pohode iba studena, z umyvadlovej mi ide studena voda v pohode zaujimave ze iba z vanovej slabucko, vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
@santos950 pravdepodobne máte v pripojení batérie tesnenie so sitkom. Niektorí výrobcovia ho pribaľujú a to môže byť zanesené. Treba zdemontovať batériu a pozrieť naň.
Odpovedať
mal som bateriu odmontovanu sitko tam uz nie je dokonca aj novu bateriu som namontoval ci to bateriou nebude ale na novej baterii to iste
Odpovedať
Profilova fotka
miesto baterie namontovať koncovku s hadicou, zaústiť do odpadu, upevniť (stačí podržať), pustiť tlak vody. Predtým uzavrieť teplú vodu pred bojlerom. Ak voda nepotečie, je upchaté potrubie, . Aké rozvody máte? Pri PPR môže vyť zatavený fiting.
Odpovedať
rozvody su PPR ale normalne to fungovalo predtym riadne sla studena voda len teraz posledne 3-4 dni, neviem ako alebo cim prepchat to potrubie, drotikom som skusal ale nic sa nezmenilo
Odpovedať
Ak nemate filter na vstupe, tak moze byt, ze mate zanesenu hadicu nejakym kusom zo starych rozvodov a ostalo to zaseknute prave vo vetve do vane. Skuste tam vopchat krtka pri naplno pustenej vode.
Odpovedať
krtkom sa tam asi nedostanem iba drotikom som skusal ale nic
Odpovedať
Profilova fotka
@santos950 pokiaľ sú rozvody z PPR tak bude pravdepodobne pretavený spoj,v ktorom sa usadil bordel. Skúsiť ako radí @jan45 ,ak voda nepôjde tak vysekať a nájsť vadný spoj. Aj toto je jedna z vecí,ktoré sa dejú pri ,,lacnom rozvode vody".
Odpovedať
co znamena pretaveny spoj? ale ved doteraz vsetko fungovalo normalne
Odpovedať
Profilova fotka
@santos950 potrubie sa má pred použitím prepláchnuť a pri každej poruche vonkajšieho verejného vodovodz sa do systému dostávajú cudzorodé látky. Preto je dobrý filter (aj regulátor)na vstupe. Natavený spoj je viac zatlačená rozohriata trubka pri montáži. Na prepchatie skúste použiť elektrikársku pružinu, prípadne ostaviť vodu a čerpadlom tlačiť vodu do szstému cez bateriu, môže sa uvolniť zátka.
Odpovedať
vdaka skusim este tou elektrikarskou pruzinou ci to pomoze
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?