Návrh kúpelne - Váš názor

Ahojte strecháči. Potrebujem poradiť. Asi moc špekulujem, tak ma, prosím, vyveďte z omylu, keď si myslím, že sprchový kút mať pri vchode do kúpeľne nie je až tak dobrý nápad. Dvere na ňom by boli posuvné, takže by sa nekrížili s vchodovými, ale aj tak sa mi to nezdá. Nedalo by sa to nejako poprehadzovať alebo vylepšiť? Ľavá časť kúpeľne je OK, len medzi wc a umývadlá by som dala nejakú nízku priečku, nech sa to opticky oddelí. Ale tá pravá časť mi nedá...Netrvám na takej veľkej vani, môže byť len taká mini, ale čo s tým sprchovým kútom? Prehodiť s vaňou sa nedá, pretože je tam okno. Juj, nič ma nenapadá......ďakujem za každý názor :)
Odpovedať
napadá ma, že by sa dali prehodiť umývadlá k oknu na stenu kde je teraz vaňa. Múrik, ktorý chceš pri wc by si vytiahol vyššie na 2m a k nemu by prišiel sprchovací kút, ale ten by musel byť 1/4kruhový aby nezavadzal. Vaňa by tým pádom bola menšia, taktiež asymetrická a bola by pri dverách (namiesto sprchy). Ale to by bolo treba najprv vidieť v mierke, či by nevznikli katakomby medzi vaňou a sprchou. 8-(
Odpovedať
@dugvajzo108 polpriečka k mise ano a sprcháč 90x90 len so sklenenou stenou (nepriehľadnou s východom k vani. Dvere otvárave k sprcháču.
Odpovedať
Profilova fotka
@dugvajzo108 Dispozičných riešení tam je viac, najlepšie to uvidíte pri celkovom 3D návrhu - tak, aby tam konkrétne modely sprchy, vane, nábytku skutočne sadli aj v 3D, nielen zhora. 3D návrh kúpeľne Vám vieme vypracovať aj online - treba na to pôdorys s rozmermi a aj zaznačenými rozvodmi. Viac info k 3D návrhu buď cez náš eshop, alebo aj do správy.
Odpovedať
podľa mňa je to v poriadku..sprcháč pri dverách nevadí....vadilo by nezykraté WC...môj názor..posielam inširácie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?