Navrh kupelne

Takto si predstavujem rozmiestnenie v kupelni. Rozmery su: 4,15x2,50m. Prosím o postrehy či by to takto mohlo byť. Vopred đakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@stelinau Dispozícia kúpeľne je čisto na Vás, resp. musí byť prispôsobená Vašim požiadavkám. Každému vyhovuje a chce niečo iné. Odporúčam Vám zájsť do kúpeľňového štúdia, kde predajcovi poviete Vaše požiadavky a predstavy a on Vám vypracuje vizualizáciu "na mieru" tú potom vyladíte k dokonalosti. Je to najlepší a najrýchlejší spôsob + v konečnom dôsledku je zadarmo :) K Vášmu návrhu: Máte naozaj krásne veľký pôdorys, neumiestňujte preto zriaďovacie predmety do rohov, práčku k dverám a podobne. Držte sa jednoduchého pravidla a veci, ktoré najviac používate (umývadlo) majte čo najbližšie k vstupu, vaňu k prírodnému svetlu (oknu), nerobte zbytočné deliace steny atď. ;-)
Odpovedať
@janspanik dakujem určite porozmýšľam o vašich radach :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stelinau ahoj, presne ako je napisane vyssie, nedavala by som vsetky prvky linearne. Ak to dovoli rozmiestnenie odpadov vanu by som situovala tam kde je wc, umyvadla oproti dveram a wc tam kde su umyvadla..tolko v strucnosti.. vlastne ta dalsia priecka ma byt sprchovy kut ?
Odpovedať
@dizajnerky dakujem, ano to cele od mura po priecku je sprchač so sklenenou zastenou bez dvier. Tie dvere vedla pracky sudo technickej, takže su malo pouzivane.
Odpovedať
Určite by som nešiel do kúpelni s vaňou,je to neekonomické(ak ide o naozaj peknú-priestrannú vaňu).Radšej sprchovací kút. Malá vaňa je len na dve veci na NIČ a zavadzanie.
Odpovedať
@strecho a čo tak zklbiť jedno s druhým,dať väčšiu vanu so zástenou kde sa dá sprchovať
Odpovedať
Osobne preferujem sprchu.Keď by som si mal dať vaňu tak: veľkú a priestrannú ALE so systémom,ktorý mi "vyrába"lacnú teplú vodu....INAK je to neefektívne!
Odpovedať
ahojte mate vyborne myslienky a urcite aj realizacie. my akuratik davame izolaciu a pomalicky sa otacam kde a co umiestnit kadial odpad, co s prackou co pod okno kde umiestnit umyvadlo a vanu, nezabudam ani na zavesne wc / to by som sa chcela opytat / kedze priatel to chce umiestnit alebo lepsie povedane urobit pultik a potiahnut to vsetko v tom ...nebude to moc hlucne?...ked zapnem vodu, alebo splachnem dakujjem :-) ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?