Naša vizualizácia kúpelne - váš názor ?

Ahojte, čo hovoríte na návrh našej kúpelne? Páči sa Vám usporiadanie + farba dlažby? Je tam pekná tá oranžová, alebo je lepšie nechať to celé v šedo - bielej farbe? Ďakujem za každú radu + hodnotenie
Odpovedať
kazdy mame iny vkus. na moj pocit strasne tmave, a oranzove radsej doplnky ako toto :-|
Odpovedať
Brr, tu by som nechcel čítať noviny :-). Ale vážne, tej čiernej je tam moc. Idú vôbec čierna a sivá dokopy? Ak tak čierna a biela a aj to v opačnom pomere. Tá oranžová to nezachraňuje, na mňa skôr pôsobí rušivo. Ak oživiť čiernu a bielu tretím tak červená, ale veľmi jemne a luxusne v nejakej listele.
Odpovedať
velmi tmave, ako pre rodinu adamsovcov :)
Odpovedať
tiez mi chyba miesto na skrinku, kde bude drogeria a tak...
Odpovedať
Moc tmavé.. bude treba stále svietiť v kupelni sa máš cítiť príjemne a pri takej čiernej farbe neviem..
Odpovedať
Obklady sú tmavo šedé a biele (je to veľmi tmavé na tej vizualizácií to je pravda) - aj tak myslíte, že je to veľmi tmavé ?. Je pravda, tá oranžová je tam zvláštna - zrušíme ju.. Skrinky na drogériu tam ešte pribudnú.
Odpovedať
Profilova fotka
tmave, oranzovu prec, tie niky budu casom tak zararozene ze to bude skarede na pohlad - ak niku, tak iba tu spodnu, bledu cast pod oknom dat zarovno lemu parapety, preco to ide 5-10cm nad? je to nevzhladne
Odpovedať
Profilova fotka
neviem si predstavit lezat v napustenej vani v takejto kupelni... naozaj velmi tmave... tu by som mala skor nocne mory ako relax... cierna mi nevadi, ale je jej privela... co pracka? bude v kupelni? chybaju skrynky, z vlastnej skusenosti ako zeny, pokial nechce vsetko do kupelne prenasat so spalne, alebo inakade, skrynky su uzitocne... ja mam vsetky veci tykajuce sa kupelne tam, od mnozstva uterakov a osusiek, lekarnicky, cistiacich prostriedkov, zasoby toaletaka, pracich praskov, mojej celej drogerie, aj manzelovej, fen, proste vsetko, co pouzivam v kupelni je tam... a najde sa toho naozaj dost..
Odpovedať
@gargamel98 tak ako už písali ostatní - je to dosť tmavé, aj keď na druhej strane, už som navrhoval kúpeľňu s antracitovým obkladom a vyzeralo to fajn, ale jedná stena bola celá svetlá + sanita a dlažba boli inej farby, takže to tak tmavo nepôsobilo (keď chceš pošlem obrázky). - v tomto prípade mne ale vadia iné veci a to je kombinácia mozaiky a "kvetovaného" dekoru blízko pri sebe. Pôsobí to na mňa rušivo. - keď máš niky pri vani, tak nevidím dôvod odsadiť vaňu ešte ďalších 10cm od steny (batériu máš aj tak z vane nie z múrika). zbytočne si tým zužujete priestor na prechod ku sprche. - nevidím sprchovací kút, takže neviem ako to je tam..... - oranžovú si dajte preč....radšej nechať dvojfarebnú kombináciu a oranžové/červené doplnky - uteráky, nejaký kvietok a podobne....je to tak oveľa krajšie. - skrinky, ktoré ti tam teraz chýbajú by už mali byť podľa mňa súčasťou návrhu----aby ste lepšie videli ako to bude celé vyzerať. - no a posledná vec, ktorá ma vytáča, je pohľad do kúpeľne zhora, resp. ako keby sme všetci lietali. (pohľad z výšky očí ti dá oveľa lepšiu predstavu čo a ako.... ver mi) :-)
Odpovedať
@gargamel98 to asi nekreslil projektant, lebo keď prídem do tvojej kúpeľne a niekto bude sedieť na záchode, tak dostane dverami po kolenách , prípadne ak tam bude sedieť dieťa, tak padne aj do misy. :-)
Odpovedať
@stastnyjim v pripade uderu do kolena dvermi to moze byt signal na urychlenie "procesu". zaroven razantne otvorenie dveri zabezpeci aj odvetranie priestoru :))
Odpovedať
Profilova fotka
oranzovu prec, doplnit bielym kvetinacom so zelenou .. nedavno som navrhovala ciernu kupelnu a nahodou to v realite vyzera luxusne. navyse je tam dost velke okno, cize to nebude jaskyna. na co skor upozornujem, je udrzba. na ciernej uvidite vodny kamen ihned.
Odpovedať
Článok sa načítava...
velmi tmave na mna, ale je to vec vkusu...
Odpovedať
Profilova fotka
velmi tmave. bude na tom vidiet vodny kamen
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa celkom paci vasa vizualizácia
Odpovedať
ďakujeme.. keď to bude hotové dáme foto aké to je naživo
Odpovedať
Profilova fotka
tmave ale fajn
Odpovedať
Profilova fotka
ja osobne by som taku tmavu nevolil, vsak na nej bude strasne prach vidiet
Odpovedať
Profilova fotka
@gargamel98 mne sa to paci nahodou :)ale asi som jediny este do tej mozajky oranzovej kus a ok:D
Odpovedať
@flu5ky ahoj, poslal by si mi obrázky tej antracitovej kúpeľne? tiež sa mi veľmi páči taký tmavý obklad, no chcela by som tam aj niečo svetlé, aby som videla ako to reálne vyzerá ďakujem :)
Odpovedať
@telepzuzka posli mi email do súkromnej správy aby som ti to mohol poslať. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
strasne tmave... a wc by som vymenila s vanou. radsej nech zapach uteka oknom ako dverami do domu...
Odpovedať
hmm, moc tmavé, obklad by som radšej kombinovala s bielou, alebo svetlučko sivou, aby to sa to rozjasnilo , ale je to vec vkusu :-) :-) :-)
Odpovedať
velmi tmave, urcite treba doplnit bielou, oraznzovu by som dala do nikov, velmi pekne to ozivi a za umyvadlo este mozno ... a vrchne 4 rady tych obkladov by som dala svetle. Od polovice dole plus dlazba by mohli ostat tmave.
Odpovedať
tak uplne tmave to zas nieje, ale mozno by som vymenila ten pomer, svetlosedej a tmavosedej mozno by to stacilo, ten pas v strede nech jetmavsi a zbytok svetlejsi... mne sa sive priestory ( a aj tmave) pacia, len som sa bala udrzby . tu oranzvu urcite prec ale na to si uz prisiel aj sam. doplnky by som zvolila svetlodrevené, a bude to pekne. niky prec, nechaj si jednu najspodnejsiu, zbytok je zbytocny, niky by v omto rozpolozeni mali iba dekoracny charakter, a tolko musli,kamienkov a inych serepeticiek hadam doma ani nemas aby si ich vyplnil. :-) este ma rusi, ze ten pas bledej farby zacina az jednu kachlicku nad vanou...dala by som to urcite nizsie, nech to zaina od vane, takto je to velmi ciky-caky. dvere aj okna mas tiez sivej farby ? uz aj keby si dal dvere drevene vyzeralo by to omnoho inac. vizku si prerob ( alebo daj prerobit) uvidis ze to svetlejsie ti kupelku este trosku opticky zvacsi a bude to super :-) PS popytaj sa polovicky nech naozaj povie, zo skusenosti viem, ze zeny kt. s tym neisu uplne stotoznene zacnu davat casom ruzove koberceky, sviečočky a kvetinky... tak aby si z tej peknej modernej sivej kupelky nemal zrazu pupuškovsku dieru :) radsej to cele presvetlit, nez to potom pokazit... :)
Odpovedať
To je bobo tma =-), skor tej svetlo sivej viac, tmavo menej
Odpovedať
myslim ze to je O.K. velmi zaujimave . Cierna vie byt pekna v takychto priestoroch
Odpovedať
no neviem ale cierna v kupelni?? toho mohla byt kupelna rovno v pivnici bez okien...za par rokov si budes hlavu buchat ze aku kombinaciu si si dala spravit...za mna cele zle jak farebne tak kombinaciou
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?