NAŠA KÚPEĽŇA- vlastná vizualizácia

Ahojte takto nejak bude vyzerať naša kúpeľňa v novom dome. Návrh som si robil sám a cez http://www.ideal-standard.co.uk/3d-pl.... ,ak by ste si chceli robiť aj vy sami. Dekor ešte nemáme vybratý ale čoskoro určite bude.
Odpovedať
:-D
Odpovedať
taku som mal kedysi detsku izbu, a dnes su take kupelne :D (sialeny) TIP: co tak tam dat vanu do stredu, trocha extravagancie :D
Odpovedať
Ja by som do takej velke kupelne urcite dala WC, miesto nan je, a weciek nikdy nie je dost :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lubinkag. ale WC tam je :) , hmm, alebo tam nie su dvere ?
Odpovedať
@majkoj myslim, ze je to oddelena miestnostka, tu by som nechala, a do velkej kupelne by som dala este jedno wecko
Odpovedať
Profilova fotka
@lubinkag. nieco je tam na stene, mal som pocit ze dvere :). Ak nie su tak suhlasim.
Odpovedať
@balalajka2 @lubinkag. @majkoj WC budeme mať oddelené a to z hľadiska hygienického .Sme zástancami toho že WC nepatrí do tak čistej kúpeľne. Pozerali sme testy čo robili v Nemecku so splachovaním a to by ste sa čudovali čo všetko bolo na stenách a v akej diaľke od WC. Ale aj bez tohoto by sme WC dali samostatné.
Odpovedať
Profilova fotka
@blackomt s testov co poznam ja, vyplynulo, ze doska na WC je jedn a z najcistejsich veci v domacnosti, na opacnom konci zoznamu bola myslim hubka na riad :). Netreba to prehanat. Ja povazujem WC v kupelke za prakticke (dcera si neraz z vane odskoci na WC :) ), ale uznavam, ze je to individualna zalezitost.
Odpovedať
@blackomt Tak potom ale ani mobil nebrat do tak cistej kupelne...
Odpovedať
kupelna je vyzera cisto len vdaka vylestenym plocham ;) inak navrhovo cisto nevyzera. Vela rohov, priestory nerozdelene. Chyba pri vani priestor na odkladanie (samponov, sviecok ci poharu na vino pri romantickom kupeli), ked si uz navrhujes kupelnu s tak krasnou plochou mysli aj na zabudovane sadrokartonove policky v predstene kadial i tak budes tahat potrubia napriklad k sprche ;) trochu sa este pohraj a namiesto umyvadla a zvlast police si urob dlhy pult zarovnany v jednej vyske alebo pekne odskoceny ;) manzelka (prip dcera) isto ocenia malu stolicku a znizeny pul so zrkadlom a dobrym osvetlenim na malovanie (lakovanie nechtov a podobnych veci co vyrabaju zapach) chcelo by to trosku viac preciznosti a zjednotenosti na tak nadherne pekny priestor kupelne :)
Odpovedať
aha tu nie je ziadna otazka alebo problem, tak potom nereagujem :)
Odpovedať
@blackomt @majkoj Tento mytus overovali aj v Mythbusters, konkretne ze na zubnej kefke v kupelni s WC sa nachadzaju fekalne bakterie. Vysledok bol ten, ze je uplne jedno, kde su tie zubne kefky, vklude aj na opacnej strane domu, stale tam budu tie fekalne bakterie.. http://www.discovery.com/tv-shows/myt...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@debora_7 Ahoj samozrejme vserko bolo len v ramci moznosti programu a to zarovnanie s umyvadlami bude lebo pod doskou bude pracka a kose na oblečenie. Ja som potreboval len rozloženie kupelne.
Odpovedať
Profilova fotka
@jojo2jojo zaujimavy sposob nereagovania :-p
Odpovedať
@blackomt chapem Ta s tym odelenym WC ale i @majkoj ma v comsi pravdu. Osobne by som to riesil nie osobitnou miestnostou ale vhodnym vyklenkom, Mne osobne tam chyba bidet (ktory by bol idealny niekde pobliz wc), Len sa trochu cudujem - ze dbate v rodine tak na hygienu a bidet vam nechyba. ale prosim nie kazdy to vie alebo chce pouzivat.
Odpovedať
@snowy66 V zasade suhlasim, len som dodnes nepochopila vyhodu bidetu, najma ak je moznost mat WC a bidetu v jednom. Nechcem ist do nechutnych detailov, takze mi prosim vas niekto vysvetlite naco je dobry osobitny sedak... Cenovo je to hadam plus minus to iste, a ak je aj WC+bidet drahsie ako separat, stale je to neporovnatelne v pohodli a logike.
Odpovedať
@lubinkag. noo ja som napr. v spanielsku kde je bidet skoro samozrejmostou kazdej kupelne zazila ze si ludia umyvali nohy, zistila som ze je to velmi prakticke (doma sme si ako decka umyvali nohy v umyvadle resp vo vani, neni to moc pohodlne a sprchovy kut je tiez tak troska zlozitejsi aby sa clovek neumocil) takze v takom pripade mi pride oddeleny bidet celkom prakticky
Odpovedať
Profilova fotka
@blackomt prve, co ma napadlo..volnestojaca vana :). A este trochu sa pohrat s dispoziciou..skrinky sa mi zdaju prilis "roztriestene"
Odpovedať
@blackomt ja som pozeral ine testy, a nebolo preukazane, ze wc+kupelna bolo viac fekalii ako kdekolvek inde... robili test v USA :) borici mytov.. ale taktiez by smo enchecl mat wc v kupelni, cisto zo sociologickeho hladiska
Odpovedať
@debora_7 otazne je, kolko krat u nas sa umyvaju nohy :) ja umyvam nohy, len ked mam doma extremny neporiadok a vsetko sa to na mna nalepi.. coskoro budema mat aj umyvadielko, stredne, pre stredny prst a podobne :D podla mna ta hranica kedy je uz veci prilis vela, a je to kontraproduktivne voci ich uzitku, uz sme za nou :D sice po 10 hodinovke si umyt nohy treba.. takze je to fakt otazne..
Odpovedať
http://www.ravak.sk/sk/vana-lovestory-ii dizajnerky Ahoj my by sme chceli vanu Ravak ale to sa budem musieť este pozrieť na rozmiestnenie v kupelni nakolko ta vana ma 139x196 cm. Paci sa mi kombinacia dreva a bielej.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?