Náš návrh kúpelne - čo poviete?

Ahojte, dostali sme prvý návrh na kúpelňu. Čo poviete naň? Boli by sme radi za nejaké pripomienky či už z technickej stránky alebo dizajnovej. Prikladáme aj pôvodný pôdorys - priečka sa bude dávať preč. Na druhý návrh, kde by mala byť sušička a práčka vedľa seba (namiesto wc) a nad nimi umývadlo - ešte čakáme. Druhú variantu by sme chceli skôr ako prvú. Keď nám príde, zavesíme tu aj druhé foto. Vďaka za podnety. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@hedvigasm nepaci sa mi to, prilis precpane. Samostatne WC ma svoj vyznam, jednak preto, aby si sa nemusela kupat v miestnosti s fekal armou po tom, co niekto pouzil WC, a tiez preto, aby si si neroztrepala hlavu o umyvadlo ked budes vstavat z misy. Dalsia vec, ta "veza" pracky a susicky hned pri vstupe akykolvek dojem pekneho uvolneneho priestoru uplne zabija. Za mna by som zachovala samostatne WC, vanu by som umiestnila na stenu s WCkom, umyvadlo k dveram a "vezu" do rohu za umyvadlo. Ked uz to chces silou mocou spajat, tak by som "vezu" umiestnila vedla WC a umyvadlo tam, kde mas vezu. + vana si pyta minimalne sprchovaciu zastenu + nemate tam navrhnuty absolutne ziadny ulozny priestor a kozmetiku, co potrebujes mat vzdy po ruke; nechajte si spravit murovane policky jak k vani tak k umyvadlu
Odpovedať
@maslenka47 Ďakujeme za podnety. WC by sme chceli spojiť tak či tak, naši rodičia to tak majú a nemali sme s tým problém. Návrh sme trochu upravili a viac sa nám páči. Čo poviete na ten druhý návrh? Nad zástenou ešte rozmýšľame, ale skôr nie ako áno - podľa nás sa to ťažko udržiava tak isto ako aj murovacie poličky :) . Pracie prášky a také veci budeme mať na chodbe - tak to máme aj teraz a vyhovuje nám to. Veci ako kozmetika by sme chceli zapracovať do skrinky, na ktorej bude zrkadlo - čo ale na návrhu nie je vidno. Vzdialenosť umývadla od steny by mala byť cca 15 - 20 cm, čo by mala byť zároveň aj hrúbka skrinky. Priestor medzi umývadlom a stenou by sme využili na dávkovač na mydlo, kefky, pasty, atď. Ešte rozmýšľame, či dať zrkadlo na celú plochu alebo len časť, aj kvôli odkladaciemu priestoru. Umývadlo sme vybrali Kolo Quattro 90cm lebo nám najviac vyhovuje rozmerovo. Ešte chceme vaňu otočiť opačne (o 180 stupňov) a WC orientovať ku stupačke, kvôli odpadu. Výšku umývadla nad sušičkou a práčkou si uvedomujeme (cca 108 cm) a chceme to tak dať - sme vysoký tak to bude aj lepšie pre nás. Pýtali sme sa aj návštev na názor výšky a vraveli, že je to v pohode (vyrobili sme si imitáciu umývadla a výšky :) ). Vďaka za ďalšie podnety.
Odpovedať
joj mne sa tak nepaci ked otvoris kupelnu a prve co vidis je tron. Nedajboze na nom niekto akurat troni... A asi bude problem so sifonom od umyvadla medzi prackou a susickou. O tom ako budes medzi nimi umyvat ani nepisem. Ten prvy navrh sa mi zda praktickejsi
Odpovedať
@zita19 Sifón by mal ísť poza práčku, kedže budeme mať slim práčku s hĺbkou 45 cm. Taktiež by tam mala byť aj elektrika a odpad. O tom ako budeme medzi tým umývať sme nerozmýšľali, kedže budú hneď vedľa seba - takže tam bude minimálny priestor aby sa tam prach dostal. Uvidíme ako to bude naozaj. :) p.s priestor medzi práčkou a sušičkou na obrázku nie je reálny, grafik tam dal to čo mal. V skutočnosti by mali byť zariadenia hneď vedľa seba.
Odpovedať
@hedvigasm ako teoreticky fajn, uvidis ci aj prakticky to pojde. Tam to bude na milimetre a nedajboze sa rozhodne pracka poskackat. Ani tie supernajmodernejsie s vyspekulovanou metodikou ukladania pradla pred zmykanim sa obcas nejakemu pohybu nevyhnu.
Odpovedať
@zita19 Som zvedavá aj ja :) manžel ma upokojuje, že tam dá mäkkušky alebo niečo tomu podobné keby to náhodou robilo zlobu :) :) :)
Odpovedať
Profilova fotka
Taktiež nie som celkom presvedčená, či to bude ok, keď to bude maximálne na sebe. Neviem, či to bude robiť dobrotu, teda či tej nedobrote nejaké mäkkušky pomôžu. Aj keď rozmiestnenie práčky a sušičky sa mi zdá samozrejme lepšie, praktickejšie ako v tej prvej variante
Odpovedať
@hedvigasm co vysla takato kupelna bez pracky
Odpovedať
@katherine82 este len ideme objednavat material atd. tak nevieme. Ked tak mozem poslat cenu ked dorobime co bude niekedy v polke augusta. Chcete len material alebo aj robotu?
Odpovedať
Ja by som dala tie kachličky iba do výšky kde končí ta mozaika. Ale to je samozrejme iba môj pohľad. Nikdy sa mi nepáčili až po strop. Je to ako jaskyňa. Na stenu potom môžeš dať farbu a meniť ju podľa trendov. A ešte aj ušetriť na kachlickach
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?