Napojenie voľne stojacej vane na nožičkách na sifón

Ahojte, konečne sme sa rozhýbali, že vyberáme vaňu, (zatiaľ nechýbala). Jednou z možností je voľne stojaca na nožičkách. Pri podlahe mám vyvedené HT 50 mm, čo je rozmer väčšiny vaňových sifónov. Pri voľne stojacích na nožičkách som sa stratil. Nakoľko tam je sifón s priemerom trubky 37 mm. Ako to teda napojiť na tu HT 50ku? Resp. možno aj tu HTcku by som vymenil za nejakú nerezovú, medenú, mosadznú trubku. Len či je niečo také hotové kúpiť so šrobeniami a tak.
Odpovedať
Profilova fotka
@pistikus ak to trčí z podlahy, spoj prekryje ružica, redukuje sa gumovou vložkou hornbach.sk/shop/Redukcia-gumova-32x50-mm/5052547/artikel.html http://certima.sk/flamco/krycie-ruzice
Odpovedať
@jan45 tak som si to predstavoval aj ja, ale tie ukoncenia su takto: prikladam obrazok
Odpovedať
@pistikus Kúpiš gumenú manžetu, ktorú zasunieš do rúry pri zemi a zredukuješ z 50 na 37…
Odpovedať
Profilova fotka
presne, netreba to skusat zbytocne komplikovat.
Odpovedať
@dedo758 @rosi47 @jan45 vsetko rady, ktore napadli aj mna, ale ten diep s krytkou je konus, to nie je vyvedena rurka prekryta krytkou. 37 je vnutorny priemer.Vsadzat tam kusok ht trubky mi pride ako hlupost, ale asi ako jedine riesenie.
Odpovedať
viem, ze sa teraz neda behat po predajniach, ale mozno keby si si nasiel kontakt na nejaku a skusil sa takto opytat, ze ci by ti predajca vedel nieco poradit, ci?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?