Nábytok do kúpeľne na mieru

Profilova fotka
Ahojte, chceme si dať spraviť skrinku pod umývadlo na mieru. Išlo by o dosku 160 cm (hĺbka asi 50cm), pod ktorou by boli tri šuflíky o šírke cca 60-70 cm, zvyšok by ostal prázdny, bude tam zasunutá práčka a prútený kôš na prádlo. Prišiel sa nám na to pozrieť jeden stolár a za tri dni zavolal, že to nacenil na 420EUR. Príde mi to ako nehorázna suma za meter patdesiat dosky a za tri 70-centimetrove sufliky. Aké máte skúsenosti s kúpeľňovým nábytkom? To mám fakt rátať s tým, že za skrinku pod umývadlo dám výplatu? A nemáte náhodou kontakt na šikovného stolára z Košíc alebo okolia, ktorý by to spravil za normálnu cenu? Chceli by sme si dať spraviť na mieru viac vecí (kuch.linku, nábytok do predsiene aj obývačky), takže ak bude spokojnosť, tak nie je problém sa dohodnúť na ďalších kšeftoch :) Pekný deň všetkým a ďakujem za každú radu!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj mimca77! Ja som tiež začal riešiť podobné veci, už mám kúpeľnový nábytok - na mieru - komplet hotový, kuchyňu na 80% - kvôli financiam. Mohol by som ti pomôcť, ale pravidlá fóra nedovolia aby som tu zverejnil všetko. Ceny budú určite v pohode. ;-) . Zvyšok mimo fóra, OK? Len pošli kontakt na mail.
Odpovedať
Profilova fotka
@mimca77 dobry den.mozte kontaktovat aj nas
Odpovedať
Profilova fotka
este je problem aktualny? kuk moje skrinky v kupelni... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mimca77 @verodesign @saralevi Dajte aspoň vedieť či je to ešte aktuálne, lebo sa tu hlásia ľudia a ani sa neozveš! Ďakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale ja nehladam nikoho... ja uz kupelnu mam a kuchyna sa mi uz vyraba :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@saralevi Ja som len chcel vedieť od @mimca77 či je to ešte aktuálne, prepáč že som ťa tiež označil. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Cauky, ano problem je aktualny, sorry, ale ja sem nechodim kazdy den :) Akurat to riesim s jednym chalaniskom - kamaratovym kamaratom, takze uvidime a ak sa nedohodneme, tak sa urcite ozvem. Pekny den vsetkym ;) M.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?