Murovaný alebo sklenený sprchový kút?

rozmýšľam, aký kút do našej kúpelne dáme
Odpovedať
... so žľabom, alebo vaničkou, s vykurovanou/nevykurovanou podlahou, normálnou/podomietkovou sprchou, .................................. daj taký aký sa vám páči, vyhovuje, viete si dovoliť, no hlavne sa rozhodni a vo všetkých detailoch maj jasno ešte predtým, ako ti do domu nabehnú po realizácii hrubej stavby vodári, aby vedeli nachystať veškerú predprípravu do stien a podlahy.
Odpovedať
Ak ti mozem poradit z vlastnej skusenosti tak murovany, pretoze skleneny budes musiet cely zivot cistit kazdy tyzden pretoze sa vsade ulozi vodny kamen.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som zasa za skleneny, v mensej kupelni nezmensuje opticky priestor...a samozrejme, je potrebne ho min.raz do tyzdna cistit,ale to aj ten murovany...ked nechces mat v sparach po urcitej dobe plesen....takze myslim,ze udrzba musi byt,tak ci tak... uz potom musia zavazit vase kriteria
Odpovedať
Slnieckolu :D Takže, ak murovaný sprcháč raz za týždeň neumyjem, budem tam mať pleseň ? To je pekná kravina, s prepáčením ... Aj murovaný treba sem tam umyť, to je jasné, ale určite nie tak často, ako sklenený a pri vhodnom výbere obkladu zaschnutý vodný kameň nie je tak vidieť ... Jablonka = murovaný je lacnejší na realizáciu (pokiaľ nemáte ultra drahý obklad) ... Zvyšok je už o tom, čo sa Vám páči a čo nie ... Ja osobne by som išiel do murovaného, ani by som nerozmýšlal ... Vždy som zástancom toho, že nechcem byť otrokom vecí, ktoré mi majú slúžiť ...
Odpovedať
Hlavne záleží od toho ako veľkú kúpeľňu máš. My v našom byte máme malú kúpeľňu takže tiež sme zvolili skôr sklenený. A čo sa týka toho umývania tak keď si naučíš chlapa aby si za každým ho utrel a keď to tak budeš robiť aj ty, tak ho nejako špeciálne za každým leštiť nemusíš. Nie je to až také hrozné, dá sa to čistenie prežiť:)
Odpovedať
Mne sa osobne tiez viacej pači skleneny a do noveho domu tiez davame skleneny.
Odpovedať
Dobrý deň, v dnešnej dobe dostať kúpiť prípravky na sklenené sprchovacie kúty nanesie sa na sklo a vytvára lotosový efekt (guličky vody) stekajú po skle. Podla intenzity sprchovania treba aj prípravok opakovane nanášať. Ale treba si aj prerátať cenu murovaného kúta( práca murára, material, lepidlo, dlažba, fugovačka, hydroizolácia,) Všetko je to o tom, čo sa komu páči a v neposlednej rade koľko máme na to €.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?