Môžem dať na kúpelňové okno hliníkové žalúzie?

Mame velke kupelnove okno od ulice.Chcela som si tam dat hlinikove žaluzie, ale predajni ma od toho odhovorili, ze vlhost a para nebude robit dobre tym zaluziam.Co by ste poradili?Mate s tym niekto skusenost?
Odpovedať
Dostať v predajni farby laky nástrek na sklo, ktorý vytvorí taký vzorkový film a sklo bude mliečne. Poraď sa farby laky.
Odpovedať
Profilova fotka
@maruskat @ferka511 ale aj pri takomto rieseni bude postava v kupelni z vonku aspon tienovo vnimana ;-) akor by som tam dala nejake "latkove" zaluzie alebo take "zavesove" roletky.
Odpovedať
alebo nalep foliu na okno, daju sa kupit vseliake nepriehladne aj vzorkovane, vyzera to skoro ako tie PVC obrusy priesvitne. Alebo si daj bambusove zaluzie.
Odpovedať
Dakujem vsetkym za radu, nieco vymyslime,potom dam vediet ;-) .
Odpovedať
ja mozem poradit bambusove zaluzie, su odolne proti vlhkosti
Odpovedať
ja by som dala mliečne okno alebo nejaké podobné čo nepresvitá, to sme si dávali aj my do kúpeľne namiesto žalúzií ;-)
Odpovedať
my sme tiež rozmýšlali nad mliečnymi oknami, lebo mame velke okno a akurat je aj do cesty, takze vsetko vidiet.....ale nakoniec sme sa rozhodli pre látkové roletky, bola na ne dobra cena a aj velky vyber farieb....a sme s nimi zatial spokojni:)
Odpovedať
mne sa nepáčia ani mliečne sklá do okien ani tzv. mrazené...aj naše oká z kúpeľne smerujú k ulici, ale poriešime to žalúziami
Odpovedať
ja mam mliecne a nie som spokojna, lebo prepustaju malo svetla, ked napr svieti slnko prilis, tak to neviem odtienit. Je to taky mackopes. Teraz by som si dala urcite normalne sklo a zaluzie.
Odpovedať
suhlas s @evikg , mliecne sklo vezme vela svetla a ked svieti slnko do okna tak zas strasne taha oci. My davame do jednej kupelne zaluzie a do druhej mliecne sklo, ale je to male okno hned vedla vchodovych dveri, tak aspon nebude dovnutra absolutne vidiet.
Odpovedať
Profilova fotka
ak môžem poradiť skús pozrieť sklo masaker alebo tak neako alebo dubovú kôru :-) a k tým žalúziam nedaj sa odhovoriť ak máš velké okno do ulice ved sú z hliníku v nástreku a plastu
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?