Mini umývadlo

Ahojte. Surne hladam velmi male umyvadlo, najlepsie s hlbkou 20cm. Najmensie, ake som zatial nasla je umyvadlo Duravit D-code, ktore ma hlbku 22cm. Ak viete o nejakom inom alebo este mensom, prosim dajte mi vediet. Dakujem
Odpovedať
zalezi ake umyvadlo zhanas, ci klasiku, alebo take co sa dava na skrinku...nase mini umyvadlo ma vysku 12,5 cm...je sklenene a polozene na skrinke....
Odpovedať
@jojo700 No v podstate by som bola velmi rada, keby bolo aj so skrinkou, aby bol zakryty sifon. To ci bude polozene na skrinke alebo nie, nie je podstatne. Dolezite je to, aby umyvadlo aj skrinka mali hlbku max. 22cm, idealne 20cm. Nejde o vysku, ale o hlbku umyvadla. Pre zrozumitelnost prikladam obrazok. Hlbka = tych 220 na obrazku.
Odpovedať
hm, tak to sme sa nepochopili...lebo nase umyvadlo ma dlzku 45, sirku 30 a vysku 12,5 cm...tak drzim palce nech sa ti podari zohnat, to co hladas:)
Odpovedať
@jojo700 aj tak vdaka, snaha bola a to sa ceni :-) papa
Odpovedať
@horseshoe v baumaxe som videl take mini umyvadlo spolu so skrinkou. Myslim, ze by to mohlo mat 20 cm. Vyguglil som akurat taky mini obrazok :D Vola sa to "kupenovy nabytok smart". Duravit D-code mame doma.
Odpovedať
@horseshoe este toto: http://www.koupelny-hed.cz/umyvatko-s... Ale to je bez skrinky.
Odpovedať
@janvirostko Dakujem moc. Musim ist kuknut do baumaxu, ale isto je to dobry tip. A aj to druhe umyvadlo, co si poslal v linku. Ta skrinka by sa urcite sikla, alebo minimalne noha, aby sa zakryl sifon. Ale to je problem malych umyvadiel, ze ich nepredavaju aspon s tou nohou, nieto este so skrinkou. A ako si spokojny s D-code?
Odpovedať
Tonic Guest od Ideal Standard...ma hlbku 20 cm
Odpovedať
@mslavik ahoj. pozerala som ten Tonic Guest, ale ono nema hlbku 20cm. Mozes mi poslat link, kde si ho nasiel, resp. ktore myslis?vdaka
Odpovedať
@horseshoe nohu na take male umyvatka asi nenajdes. Sifon by teoreticky zakryla, ale hadicky na vodu su stale na bokoch tychto umyvatiek - noha by ich aj tak nezakryla. S D-code som spokojny, ale ten sifon a hadicky k vode by som tiez najradsej zakryl :) K umyvadielku som kupil taku bateriu kuchynskeho typu - otocne rameno a trosku dlhsie, lebo som si nevedel predstavit davat ruky k nejakej malej baterii ako teraz vyrabaju k umyvadlam. Odporucam to kvoli pohodlnejsiemu umyvaniu.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme nasli umyvadlo do minikupelnicky v Mercury aj so skrinkou, je fakt mini...
Odpovedať
@janvirostko aha, no to som si nejako neuvedomila tie hadicky na vodu, ze budu viditelne:(( To D-code mi zatial vychadza ako najlepsia volba z toho, co som videla. To s tou bateriou je fajn napad, mas pravdu, ze sa budu lepsie ruky umyvat. Ja to spravim asi tiez tak. Diky za tip!
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kaiak vdaka za tip. skocim kuknut aj tam.
Odpovedať
Profilova fotka
Nedavno som hladal podobne male umyvadlo, A vtedy som nasiel od Ravaku konkretne toto Ravak Classic mini I http://www.ravak.cz/cz/umyvatko-class... alebo toto Ravak Classic mini II http://www.ravak.cz/cz/umyvatko-class... . Pri oboch sa uvadzaju rozmery 400x220 a daju sa kupit aj so skrinkami. Nasiel som ich zatial len na ceskej stranke ako novinku ale mozno sa uz predavaju aj u nas.
Odpovedať
Profilova fotka
@horseshoe aj my ho mame ...rozmer 40x22,5 a mam ho aj hodene v albume Kupelna+wc -realita :)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.siko-kupelne.sk/shift-umyv... ahoj my mame toto da sa krasne namontovat na stenu ale ma az 25cm :(
Odpovedať
KOLO Quattro : 40 x 23 x 11,5 cm
Odpovedať
Dakujem vsetkym za pomoc pri hladani!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?