Medené batérie

Máte niekto medené batérie v kúpelni? Takéto: https://www.siko.sk/produkty/ostatne/... https://www.siko.sk/produkty/ostatne/... veľmi sa mi páčia s kombinácii so sivou betónovou na kachličkách. Ak máte niečo také, pridajte foto pre inšpiráciu a tiež by som chcela vedieť ako sa udržiavajú.
Odpovedať
Profilova fotka
Kamaratka si davala do kupelne, sice iny styl, ale tiez medene a ta neda na ne dopustit. Su krasne to musim uznat, ale musi sa to hodit do tej domacnosti :-) Ale aj na udrzbu vraj fajn, ze je to detto to ide jak klasika :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez nad nimi uvazujem, tak zaujmaju aj mna vase postrehy. Mam znameho co to ma, on ma na to vlastne nahovoril, ale neviem sa rozhodnut. Tvrdi ze ine by uz nedaval, ze dobre vyzeraju, hodia sa, vyzeraju luxusnejsie.
Odpovedať
Teraz som našla na aliexpresse krásne takéto batérie, len neviem, že keď už máme zabudované to teliesko Hansgrohe, či tam môže ísť iná batéria. Neviete poradiť? Ale pridávam aspoň jeden obrázok pre inšpiráciu. Sú aj iné, ale neviem ich sem pridať
Odpovedať
@anpevi Skúsenosti mám len dobré, a neviem či by som riskoval z ali to kupovať :)
Odpovedať
ešte pre inšpiráciu
Odpovedať
Profilova fotka
@anpevi krááásne sú :-) ;-) Ale aká je údržba? V pohodičke?
Odpovedať
@fantana no to neviem, ja len nad nimi uvažujem. Veľmi sa páčia.
Odpovedať
@anpevi vyzera to celkom vau, ale co ta udrzba ? nezda sa mi ze by to bolo na udrzbu rovnake ako klasika :/
Odpovedať
@anpevi Ak máte zabudované poomietkové teleso Hansgrohe tak Ti vrchná sada z inej značky z vysokou pravdepodobnosťou nebude sedieť....
Odpovedať
Profilova fotka
@anpevi tak to sa ti ani nečudujem, že sa ti páčia. Vyzerajú fakt veľmi pekne. No pozisťovala by som si radšej dopredu údržbu, aby si potom nebolo z toho zúfala, keď to nepôjde dobre vyčistiť. Predsa len vodný kameň je niekedy riadny nepriateľ.
Odpovedať
Zas nesirte paniku. Sice presne neviem akym spôsobom su tie medene pokovene, ale odhadujem galvanicke pokovovanie mosadzných polotovarov, co je rovnaka technologia ako chrom, ci uz matny alebo leskly, nikel... Aj pri klasických bateriach sa kamen usadza aj je tvrda voda a spina usadza vsade tam kde ma majitel inac nastavenu hladinu na cistotu. Jedine co by ma na medenych odradzalo, ze nikde som necitala ako su osetrene aby sa na nich netvorila medenka (zeleny povlak oxidov) ale zrejme to nebude pokovene cistou medou, to bude nejaka vhodna zliatina s vyssim podielom medi, ktora sa ako med tvari (cista med vyzera trosku inac ako tie baterie)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Skusim obnovit dotaz.. ak mate medene baterie ako ste spokojni po dlhsej dobe? 🙂
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?