Máte zkušenosti s bateriemi Sagittarius?

Nemáte někdo zkušenosti s těmito bateriemi. Plánujeme rekonstrukci koupelny a hledáme nějaké kvalitní baterie za přijatelnou cenu.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj romana, myslim, ze mi ich mame {nie som si ista, nie je manzel doma tak so v znackach mimo :-D } Ale som velmi spokojna, tiez sme prerabali kupelku, tam ide hlavne o kvalitu kartuše (toho vnutra) :-D
Odpovedať
ahoj, mame tieto baterie v rodicovskom dome cca 8 rokov, na chate 3 roky, zatial sme spokojni,poculi sme aj vela opacnych nazorov, prerabame s prietelom byt tak sme skusili inu znacku, hansagrohe, su vsak o cosi drahsie
Odpovedať
Profilova fotka
ja so sagittariusom nemam ziadne problemy, maju dobry vyber i ceny + servis keby sa niečo stalo :-N .
Odpovedať
Profilova fotka
a uz si skusila aj servis? mas s nim nejake skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
my mame baterie sagitarius v kupelni a spokojnost... ale mame ich kratko, par mesiacov.
Odpovedať
Nasi si dali do kuchyne a pokaslala sa za asi dva roky :-| V kupelni maju najlacnejsiu bateriu, aka bola a ta funguje v pohode uz asi 5 rokov.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte, ak vam smiem poradit, tak by som si ich nevybrala ani do vikendoveho domceka.... a to mi mozete verit.... servisu sa dockate, az ked sa s nimi budete dohadovat na sty krat, v tom lepsom pripade.... ak chcete nejake rady, kludne napiste do IP kakatka56 Hansgrohe, Grohe a Hansa su naj znacky a ked narazis na dobru akciu, tak sa skutocne oplatia....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
zuzkaba, súhlasím stebou, samé problémy a problémy s týmito batériami!!
Odpovedať
V jednom kupelnovom studiu mi povedali, ze ich prestali predavat, lebo je to cinsky vyrobok a mali iba same reklamacie. Kupili sme byt, kde boli vsade tieto baterie. V kupelni sme ich vymenili za inu znacku a do kuchynskej sme kupili novu kartusu. Problem bol v tom, ze sa velmi tazko ovladala packa.
Odpovedať
Presne tak vankusik :)) Nielenze sa packa zle ovladala, ale nas kvoli rocnej baterii takmer vytopilo, ak neprihliadnem na zničenu kupelnovu skrinku.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali batériu sagittarius v kuchyni a hneď od prvého dňa nám tiekla ... boli sme ju reklamovať niečo nám tam opravili na počkanie a odvtedy netečie už je to asi 4 roky .. ale už by som si túto značku nedala. My sme nakúpili do celého domu batérie grohe.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Ahojte, ozivim temu... mame ich v kupelke, v malom umyvadle na wecku a v kuchyni uz asi 4 roky a sme velmi spokojni - s funkcnostou aj udrzbou... teraz ich zvazujeme aj do nasej prerabky... tak snad :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
nejaké ďalšie skúsenosti s týmito batériami?
Odpovedať
Profilova fotka
@romanapo mame ich skoro 3 roky a sme spokojni.
Odpovedať
my ich máme na dome 5 rok a sme spokojní)))
Odpovedať
Profilova fotka
Mame baterie tejto znacky v bielej farbe.Nova rada,ktoru sme kupovali cca pred 2mi rokmi uz taka kvalitna nieje,ako stara,ktora bez najmensieho zavahanie fungovala viac ako 10 rokov.Nove su tiez fajn,ale uz teraz viem,ze tak dlho nevydrzia.Ale tak je to dnes uz zo vsetkym. Aj napriek tomu s nimi ratame aj do noveho byvania.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?