Masazny sprchovy kut ... recenzie?

Profilova fotka
ahojte, mate niekto masazny sprchovy kut ? napr. tento http://www.sprchoveboxy.sk/index.php?... ? zaujima ma nazor tych co ich maju doma, nie tych co poculi o nich od inych :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My mame doma masazny sprchovy box uz dobrych 7rokov,mozem povedat uz nikdy viac.asi po 5 rokoch sa pokazila pevna cast rozdelovaca,jednoducho sa to rozpadlo..musel som poriadne improvizovat lebo vyrobca ani predajca uz neexistoval potom som sa dopatral nahradneho dielu a ta cena??spravil som nakoniec provizorium ktore trva doteraz..cize to sluzi len na sprchovanie ziadne masaze..Ten pociatocny osial vas prejde a neskor uz vobec nebudete pouzivat tie trysky..podla mna za tie peniaze si kupte pekny sprchovy kut max.za pol. penazi a zo zvyskom uz budete vediet co urobit ;-)
Odpovedať
Namontoval som nie jeden sprchový masážny box a nie jeden aj demontoval, lebo sa buď na ňom niečo pokazilo a nešlo to ľahko opraviť, alebo si to domáci rozmysleli, že obyčajná sprcha je praktickejšia, minimálne čo sa vstupu do nej týka... Z môjho pohľadu inštalatéra - radšej kvalitný sprchovací kút, trebárs aj s podomietkovým termostatickým setom, hornou a ručnou sprchou (s masážnou hlavicou), kde je údržba len utretie obkladačiek, ako riešiť elektriku k boxu a prípadnú poruchu na elektronike, či už len obyčajný plesnivý silikón, ktorého je v takom boxe niekedy aj skoro celá tuba... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hroza....nikdy viac,masaze nas presli a ta plesen....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?