Malá miestnosť pre WC - kam umývadlo?

Ahojte, potrebujem poradiť. Máme dosť úzku miestnosť pre WC a chceme tam dať aspoň malé umývadielko, len sa nám tam nikde nezmestí. Je v pohode, keď by sme do obvodového múru (ktorý je zboku) vysekali asi 15 cm, aby nám vošlo? Alebo aké by boli riešenia? Rozmery sú 90 cm x 157 cm. Na tú šírku je to malé... Díky.
Odpovedať
1
2
Mame tak 92-93cm sirku a umyvadlo 21cm, su aj mensie umyvadla ako nase.
Odpovedať
@atlaska No neviem ake mate velke dvere, ale nam to vychadza tak, ze okolo dveri je tak na kazdu stranu 10 cm a to sa mi zda, ze by nebolo dobre, aby to vytrcalo do cesty... A to su male dvere 70 cm.. Neviem teda, kde ho mate umiestnene, ale predpokladam, ze hned ako vojdete na bocnej stene a na konci zachod, lebo inak to asi nejde.. A nevytrca Vam to do priestoru, ci nemate to hned pri dverach?
Odpovedať
nezavadzia vobec.
Odpovedať
@andyfr my máme wcko široké 75 cm a vysekali sme do steny niku 15 cm hlbokú na výšku asi 150cm,šírky 40cm, do ktorej sme dali malé umývadielko od ideal standard. Som velmi rada, že to muž schválil. Najprv môj nápad zamietal.
Odpovedať
@staronova Ďakujem za odpoveď. A vysekali ste to pokiaľ? Až po strop, že tam vznikol taký výklenok, alebo len pokiaľ siaha umývadlo?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ak máte 70-tky dvere, tak by vošlo oproti dverám.... zostane tam minimálne 20 cm a to by nemal byť problém... napr. http://www.rasub.sk/kupelnovy-nabytok... aj v merkury markete majú niečo také...
Odpovedať
uplne tam stači mini umyvadielko niekde na bok, ale pamataj, ze sa vzdy vsetko naokolo oprska :)
Odpovedať
@vinbarg Bolo by treba to vyskusat nazivo, ale ako napad to nie je zle :-)
Odpovedať
My mame wc 90x230cm a mame male umyvadlo aj so skrinkou uplne v pohode sa voslo a dvere mame 60cm, teda este len budeme mat. Ale hlavne si k nemu daj aj uterak, lebo my ho tam zatial nemame a kvapkam vodu vsade...ale uz ho dame, len sa dorobi strop.
Odpovedať
Profilova fotka
Na stránke http://www.ecoprodukty.cz/ecoprodukt-... nájdete Úsporný WC splachovač s umyvadlem AQUAdue GrandesYs Je to najlepšie riešenie ked skutočne nie je miesto.
Odpovedať
@skolaokupelniach @vinbarg No to asi radsej zasekam do steny, alebo skusim take male umyvadielko dat, lebo tato varianta sa mi zda trosku bizarna... To by uz podla mna bolo to najkrajnejsie riesenie. Mam pocit, ze by bol zachod stale oprskany od vody, ked by som na nom umyvala ruky.. :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@stanislava111 Ved ja ani velke tem nechcem, take co ste mi poslali chceme.Hlbka 20-30 cm, len sa mi zda ze aj take bude vytrcat a oproti dveram je zachod. Myslite vedla neho?
Odpovedať
@illyria Ved to, preto nechcem to uplne najmensie co vyrabaju, lebo to by asi bolo vody viac na zemi ako v umyvadle.. :)
Odpovedať
@elliottka A mate to na bocnej stene? Ak ano, pri vchode ci v vstrede? Stale mam pocit, ze by som do toho vzdy narazila.. Kedze priestor je tam len 10 cm..
Odpovedať
zmerala som ti nase sirka 93cm dvere š 70cm v strede od dveri je 60cm,potom 40cm umyvadlo a potom 70cm po stenu kde visi wc. od dveri kludne moze byt umyvadlo aj 40cm a dvere sa v pohode daju otvorit dovnutra.
Odpovedať
@andyfr odfotim ti to? Mame to na lavej strane steny cca v strede.
Odpovedať
@elliottka Dakujem za podrobne info. Chapem to, tak netreba fotit. Dobre tak snad to teda bude v pohode, ked to tam dame... My by sme dali dvere s otvaranim von, aby to bolo jednoduchsie, ale tak snad to nebude tak vytrcat, ked je tam len 10 cm miesta..
Odpovedať
@andyfr vysekali sme to, ako píšem, na výšku 1500mm, Namiesto zrkadla, čo umývadlo samozrejme pýta, som tam dala jeden pekný dekor obkladačky s ružou. Zrkadlo je na inej strane. Všetci chvália. Steny niky sú farebne odlíšené.
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfr Skúste si vybrať z ponuky tu: http://www.kupelne-sanita.sk/predaj/u... Majú veľký výber a pri mnohých najnižšiu cenu.
Odpovedať
@andyfr : presne :) a na stene a vsade :) my to tak mame len v praci a ma to rozculuje, nieto este doma... uzitocne to vsak je no...
Odpovedať
@staronova Pardon. Predtym som si nejako v tej rychlosti vysku nevsimla. Tak dakujem. Lebo zatial som sa nestretla s takymto, ze by pre to niekto vysekal stenu.. Tak som rada, ze sa niekto taky nasiel.. :)
Odpovedať
@skolaokupelniach Dakujem, pozrieme..
Odpovedať
to je v pohode. Ja som zase prekukla šírku tvojho WC. Ak máš 90cm ani sekať nemusíš. Podľa mna rozmer vášho WC je ideálny. Miniumývadielok je na nete na mraky.
Odpovedať
@staronova No jasne, ale aj to sa mi zdalo take o nicom, lebo ked chcem mat aspon take ze neofrkam vsetko naokolo, teda aspon 25 cm hlbka, aj to ide do cesty, lebo tam je len 10 cm miesta... Tak ale snad to teda bude v pohode..
Odpovedať
Profilova fotka
@stanislava111 och bože, merkury, to mi už je len rada.... existujú malinké, kvalitné a nie veľmi drahé umýadielka určené priamo do maličkých WC miestností... ináč, ak je tam možné vysekať tú niku @andyfr, nie som proti, ale podľa mňa by to šlo aj bez toho... v každom prípade, nikdy nekupovať z každú cenu to najlacnejšie, lebo sa to vráti ako bumerang v podobe nespokojnosti....
Odpovedať
@janniik som nepochopila vašu reakciu.... my sme sa nebavili o cene, ale o veľkosti... 8-)
Odpovedať
Už keď sme pri kvalite, aké značky sú kvalitné? Čo by ste odporučili? Ďakujem. @janniik
Odpovedať
Profilova fotka
@stanislava111 ospravedlňujem sa, ale nemyslím, že merkury je vhodnou voľbou, čo sa týka kvality... @andyfr skúste pozrieť Jiku Petit alebo Cubito, Kolo Quatro, alebo ak nechcete hrany, tak Jika Olymp alebo Ideal Standard Eurovit... keby som bola v práci, tak nájdem ešte viac možností.. :)
Odpovedať
@janniik neviem čo zlé prispievateľka urobí, ked si náhodou kúpi miniumývadielko z MMarketu! Snáď na umytie tých troch prstov jej keramika nebude strádať!? My sme pri našej prerábke kúpili za 13 Eur práve v MM. Nakoniec sme ho smutní museli kvôli rozmeru vrátiť-nezmestilo sa. MMARKET totiž menšie nemal. Bolo nádherné, za super cenu. Museli sme kúpiť za 36 Eur práve Ideal Standard Eurovit 36x26mm. Rozdiel hm-na zváženie. Ja fakt nechápem dnešných mladých ľudí....mnohokrát kapsy prázdne a chcú predražené výrobky, na ktoré reálne ani nemajú a tým, že budujú z hypotéky, tá cena umývadielka sa vyšplhá na cenu velkého umývadla.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?