Má niekto žlté obkladačky a dlažbu v kúpeľni?

Ahojte vsetci priaznivci zariadovania interieru aj exterieru ;-) S priatelom ideme kompletne prerabat tehlovy bytik, mame vela radosti aj starosti...chcem sa vas opytat, ci tu niekto nahodou nema zltucke obklady a dlazbu v kupelni....najidealnejsie by bola seria tmavozlte plus svetlozlte...ak mate poradte pls, od akej firmy, aka seria, kde sa daju zohnat a podobne...pripadne nejake linky potesia :-) Dakujem vopred vsetkym!!!
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my sme kedysi mali zlto-modre, ale robia to aj v zltej kombinacii... mrkni do mojho albumu... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my máme čisto žltú kúpeľňu, ale opdlaha je béžová... :-) http://www.modrastrecha.sk/album/view...
Odpovedať
my mame zltu kupelku s bielou kombinaciou (biely je len jeden pasik a nabitok a sanita). Zltych je v obchodoch dost treba popozerat. My mame matne 20x20
Odpovedať
dakujem za odozvu vsetkym :-D katarinas, pozerala som vas albumcek,tak kupelna bola celkom pekna, modro-zltu kombinaciu sme tiez zvazovali, ale idealne sme sa rozhodli, ze by bola zlta...s tym, ze jeden tmavsi a jeden svetlejsi odtien...asi bude celkom fuska nieco take zohnat :-. pavianca dakujem za inspiraciu, keby k tym sytozltym obkladackam, boli aj svetlozlte, tak je to tutovka :-D pralinka, to je svata pravda, zohnat peknu zltu( a este k tomu svetlo+tmavo zltu je takmer nemozne...matne obkladacky by sme jednoznacne chceli :-) ak este niekto ma skusenosti, napady, rady, piste!!! vopred vdaka a pekny den ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no my máme matnú, sýtožltú a tiež keď sme pozerali v obchode, tak to bol jediný druh- odtieň, čo sa nám páčil- a sú to dlažbové kachličky, nie obkladové, obkladové také pekné nemali....
Odpovedať
no este mam skusenost, ze ked sme patrali po tych kachlickach maloktory predajca vedel co je to zlta. Ponukali nam hnede, okrove, oranzove... len nie zlte. A v jednom obchode kde zlte nemali nam pani predavacka prehovarala do duse ze zlta je nemoderna :-D
Odpovedať
presne tak, ludia vobec nemaju predstavu,co si clovek vlatsne predstavuje pod tou "zltou kupelnou", hadzy tam oranzovu a kremovu len take fukoty :-D
Odpovedať
tsulai v albume mam tu zltu kupelki pozri ked chces ;-)
Odpovedať
neviem ci to takto ukaze na fotke ale je to taka naozaj slnieckova zlta. Taku sme chceli. Nie citronovu ale slnieckovu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky, potrebujem radu :) vyberame obklad do nasej malej kupelne... 2x2 metre a rozhodujeme sa, ako polozit obklad od firmy rako, litera, asi prve tri obkladacky chceme tie tmave a potom listelu a ostatne blede... nemate niektora podobnu kupelnu a pripadne aj obklad? ako ste vedeli, ze vase ulozenie obkladaciek je to prave? my sa stale nevieme akosi rozhodnut, kedze kupelna je mala a bez okna. a pripadne aj mate niektora zabudovane zrkadlo? ake mate skusenosti? vdaka za rady :)
Odpovedať
Profilova fotka
mima551: zabudovane zrkadlo sa neodporuca. Musi sa lepit a ked je nahodou nekvalitnejsie a zacnu sa na nom robit take tie skvrny musis ho pracne vymenit.
Odpovedať
abulinka> naozaj? =-) o tom som nevedela, my vazne uvazujeme o zabudovani zrkadla, mas s tym skusenosti?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
zabudovane zrkadlo? myslite take, ktore je nalepene rovno na omietke, ze sa proste nedaju obkladacky na cast steny a tam je zrkadlo? my to tak mame, nalepene lepidlom na zrkadlo a obojstrannou lepiacou paskou.. nepocula som, ze by s tym mal niekto problemy..
Odpovedať
ano, gabi, ja myslim presne take zrkadlo...mne sa to zda ako dobry napad, usetri to aj obkladacky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tsunlai, ja len odporucam, navyse to velmi dobre vyzera.. skoda, ze tu nemam fotku..
Odpovedať
aj my mame zabudované zrkadlo a nemame žiadny problem 8-)
Odpovedať
super, tak vam obom dakujem za referencie, to som rada, normalne mi odlahlo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No davaj pozor pri kupe zrkadla. To je vsetko. Nam v studiu povedali nech si to tak nedavame. Mame normalne kachlicky a na tom zavesene zrkadlo.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. My by sme chceli dať do kúpeľne bordovo béžový obklad, teda kombinovať tieto dve farby aj s okrasnými lištami, ale nevieme si to celkom dobre predstaviť, existuje na to nejaký program? Viete mi niečo poradiť? Aby som to mohla vidieť "naživo", alebo sama si to nejako v programe poukladať.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
my mame zltu ,mam ju v albume.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?