Má niekto umývateľnú stenu alebo omietku v kúpeľni?

Ahojte.... vraj nieco taketo existuje.... vyzera to ako omietka, ale je to umyvatelne..... Mate niekto skusenosti? Rozmyslame nad touto variantou, mame velmi malu kupelnu a zda sa nam, ze obklady ju zmensuju... (kopec malinkych stvorcekov na stenach...) ;-) Dak za kazdy nazor.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj farba, ktorá je umyvateľná, je to normálna farba aku máš inde, žiaden rozdiel tam nevidno,lenže je umyovateľná, môžeš ju normálne utierať vlhkou handrou,je na nej testovaných 5000 mokrých cyklov, čiže umytí.Je o niečo drahšia ale zato kvalitnejšia.A namiešajú ti hocijakí odtieň.
Odpovedať
Dakujem..... a myslis ze sa hodi do kupelne? (budeme mat sprchovy kut - takze zasa az tak ako vani by sa spliechat nemalo...)
Odpovedať
zibizabka a da sa pouzit ta farba aj na umakart? A ako sa ta farba vola? :-)
Odpovedať
skus jupakryl
Odpovedať
Profilova fotka
tu sa hovorilo o umyvatelnych nateroch: http://www.modrastrecha.sk/forum/show...
Odpovedať
Profilova fotka
my mame normalne bielu farbu, je vodou umyvatelna a tak mame vsetky haklive miesta v byte natrete ( nie je rozdiel na pohlad od ostatnej) jedine ze bola drahsia ;-) mame inak tak namalovanu kupelku, zachod a niky v celom byte ;-)
Odpovedať
Jee dakujem holky. Zuz a tom mate normalne celu kupelku tak? My sme rozmyslali aj odvnutra sprchovy kut mat vymalovany (niekde sme to videli), ale neviem ci to je dobry napad....
Odpovedať
Profilova fotka
taku farbu predavaju napr. aj v Baumaxe, namiesaju ti presne odtien aky chces, aj mnozstvo... ale je fakt drahsia ako bezna farba, napr. bracho maloval spalnu (malicka miestnost), farbu riedil (ak ju chces mat umyvatelnu, nesmie sa to) a vyslo ho to na vyse 1000 Sk... co je za farbu podla mna dost... a do sprchaca by som ti to neodporucala, tam by boli idealne obklady, ta farba nevydrzi az tak vela a hlavne ked v sprche clovek pouziva aj rozne mydla a sampony a taaak ;-)
Odpovedať
No asi dame obklady len do sprachaca a inde farbu.....
Odpovedať
Profilova fotka
nsoci, ake mate rozmery kupelky? Ved tie obklady nezaberu az tolko miesta... My sme pred par rokmi tiez prerabali byt s takou minikupelkou, namiesto vane sme davali sprchac, obklady sme dali az po strop a bola super, aj dost priestranna, zmestil sa mi tam dokonca aj stojan s vanicou a v pohode som tam vykupala aj nase miminko. (v albume mam aj foto) Ale co sa tyka umyvatelnej farby, my sme pouzili Tikurilu, namiesali nam extra umyvatelnu a je super. Umyla som z nej dokonca aj ucapkane mastne flaky od dcerky... 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
ahojte. ma niekto vymalovanu kupelnu s farbou len? bez obkladu? kde ste kupovali farbu? a zmenilo sa nieco po case. myslim farebnost a tak...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
to zaujima inak aj mna, v kupelni vymalovana stena namiesto obkladu? mate to niekto? ako je to prakticke?
Odpovedať
Článok sa načítava...
takato farba sa da zohnat aj napr. v chemolaku.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky,kámoš je malíř a doma má vymalovanou kuchyň,obývák a chodbu omyvatelnou barvou(béžová barva a vypadá jako mramor-je úžasná,lesklá-k nerozeznání) Máme slíbeno,že až budeme rekonstruovat domeček,vymaluje mi prostor mezi skříňkami kuchyňské linky a taky výklenku u krbu na zásobu dřeva.....(tam mi ale říkal,že proti oděru to zas tak odolné není...)Nevím jestli je to ono,co tu popisujete........Vypadá to luxusně.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, já jsem do kuchyně také nechtěla oblkady a nechala jsem si namíchat omyvatelnou latexovou barvu v Hornbachu ( měli matnou a pololeskou) a jsem s tím moc spokojená. Jde to klásně umývat a bylo to za pár korun. Kyblík mě vyšel na 500 a ještě mi polovina zbyla. Jinak ze zkušeností se to ostrými předměty opravdu dá odřít.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@nsoci : EXISTUJE TAKA OMIETKA .. NIE FARBA ALE OMIETKA KTORA SA PODOBA MRAMORU .. HLATKA LESKLA A ZMYVATELNA
Odpovedať
Profilova fotka
pandomo by melo byt omyvatelne,... ale zadnou zkusenost s tim nemam
Odpovedať
Profilova fotka
ja som citala o umyvtelnych farbach do kupelne na jednej stranke,normalne som si ani nevedela predstavit vodeodolnú farbu do kupelne ale asi uz fakt existuje... na konci tohoto članku je nazov tej farby a da sa tam bar čo prečitat. http://www.tikkurila.sk/dekorativne_f... ako som si tak pokukavala po tej stranke,tak som tam ponachadzala inšpirácie na malovanie,na nabytok,rôzne fintičky velmi zujimave postupy,rady a aj popisane čo nato bolo použité... fakt som netušila čo všetko sa už dá a pritom to fakt nevyzerá zložito... fraby v pixli a čo som čitala tak niektore su aj na vyše 10m2 na kg :-) ked su aj drahsie možno ... vyzeraju ... no ved pozrite a nechajte sa inšpirovat ako ja :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
@nsoci podarilo sa?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
má niekto kúpeľňu bez obkladov? steny iba vymaľované, odporúčali by ste ?
Odpovedať
Profilova fotka
@nsoci ahoj, máme "umývateľné" farby ale nie v kúpeľni, tam máme obkladačky, ale v detských izbách, čo je neskutočný výhoda pri dvoch malých deťoch. Odtiene máš na výber vo všetkých farbách akurát sú drahšie ale nám sa to určite vyplatilo. Ak malá niečo ocapká na stene či už od jedla, alebo aj ceruziek tak to normálne umyjem mokrou handričkou a vyčistím to.
Odpovedať
Profilova fotka
@anndrea Ahoj. aku ste davali? My sme davali na chodbicku ku kotolni a aaj do kotolne na strop pojde, ale troska sme ju riedili. Davali sme Tikurrilu tu semi matt 20. Dufam, ze to nevadi, ze sme to riedili. Na krabicke je napisane ze vodourieditelna, ale v obchode mi povedali, ze sa nemusi riedit, tak neviem. Lebo bola dost husta a velmi tazko by sa s nou malovalo. Co myslis? A chceme nou malovat aj cele schodisko, kedze mame 2 male deti a capky budu asi vsade :)
Odpovedať
Profilova fotka
Chcem sa poradit v spalni mam umyvatelnu farbu cervenu a chcem premalovat,,budem to musiet zoskrabat alebo to pojde ked nanesiem najskor penetraciu ,dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@evcikevil ahoj, vies mi prosim napisat o aku farbu ide? Dakujem
Odpovedať
@jolly20 ahoj, o aku omietku ide? Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?