Listy verzus Jolly

Profilova fotka
zdravim Vas strechaci :) prosim pomoc, neviem ci jolly, alebo listy. Obkladaci su nasi kamarati a nejak sa im do jolly nechce. No vybrali som si kvalitne obklady vileroy a marazzi. Obavam sa, ze listy by to cele pokazili. Moja polovicka ma tiez ukecava na listy. Ide mi najma o ten geberitovy murik, ci to nebude cele smiesne, co myslite? pripadne neviete kde v Ba a okolie by nam to narezali ?
Odpovedať
...s peknou nerezovou lištou nič nepokazíš..../posielam foto pre inšpiráciu/
Odpovedať
Profilova fotka
ak bude taka lista ako je vyssie na fotke tak tym urcite nic nepokazite
Odpovedať
Do Jolly hran sa ziadnemu majstrovi nechce... Je to pracne a ked si vypyta nejake peniaze za meter jolly hrany, vacsinou sa stretne s vyjavenou reakciou... Ja som napriek tomu do jolly hran isiel... Majstrovi som pomahal pri bruseni, vsetky jolly hrany sa spravili rucne... Mozno, keby som si to nepokontroloval, dopadlo by to horsie... Da sa to robit aj vodnym lucom, ale "po ruke" som ziadny nemal a aj tak by bolo nutne cast dobrusovat na mieste... Mne sa tie listy nepacia, cele sa to vzdy "obgrcia" fugovackou a nevyzera to dobre...
Odpovedať
@rencucha1987 Ahoj, chceli sme aj mi jolly hrany, principiálne obkladačovi to bolo jedno. Vymenoval nám pozitíva (asi 1) a zopár negatív, zabil nás cenou za vodný lúč a šli sme do nerezových profilov. Akokoľvek sa rozhodneš, bude dobre, len pri jolly vážne opatrne okolo hrán. Appropo u nás profily aj tak nie sú až tak úplne na škodu, keďže tento prvok slúži aj na oddelenie obkladu a dekoru, len sme nevyberali hliník, ale nerez, aby to spolu hralo. Prikladám detaily okolo WC a okna
Odpovedať
Profilova fotka
@catscan dakujem krasne hned v tom mam jasnejsie :) akoze tie jolly su krasne, ciste linie, ale presne sa bojim toho vystipovania a tiez planujeme deti :))
Odpovedať
@rencucha1987 my sme mali jolly aj v byte, aj v predchadzajucom dome a mame aj teraz, nikdy sa nic neulomilo a to v byte sme mali kachlicky skor lacne... predchadzajuce si brusil obkladac sam, teraz som to dala narezat vodnym lucom, pozeram ze si z okolia BA, ja som bola v http://www.watercut.sk/sk/kontakt/ a absolutna spokojnost, jeden den som priviezla a druhy som sla preto, chlapci vylozili aj nalozili, robota bezchybna, dokonca som doniesla presny pocet obkladov ako sme potrebovali a nastastie nic nepokazili :))
Odpovedať
@rencucha1987 a mame aj deti :) nevidim problem
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som do jolly asi nesla. Je to sice fajn pekne ale vraj nemaju dlhu zivotnost :)
Odpovedať
Pri pritomne tety, co s tym maju deti? co s tym ma zivotnost? Fakt zene len varechu :-D Znamej to robi robos flexou na pocudovanei je to ok, zavisi aj od kachlicky ci sa odlupuje - treba skusit. Mas tam vlastne len tu hranu okolo tych vc to neni narocne, ak to chces kluden do toho chod, v najhorsom zapalt vodny luc uz ta to nepolozi.
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell obkladaci meskaju uz tyzden sme mali mat kupelne, takze teraz mi tie jolly spravia x-) x-) a kedze som si zaplatila za retifikovany obklad, tak tie ciste linie budu krasne s jolly :) obklad na geberit je gres... neviem co je na tom pravdy, ale studovala som si to a nasla som info, ze na jolly su vhodne prave gresove obklady... a dakujem:)
Odpovedať
Profilova fotka
jolly je praveze velmi fajn len mnohym majstrom sa do toho nechce to je ten problem
Odpovedať
@rencucha1987 Ide o to aby sa neolupovala lazuka, gres je tvrdy dobre sa rezi, mozno preto, je to cisto zalezitost kachlicky ako sa reze. Ten obklad co tam mate neni narocny, mozno je horsie obkladat vystupujuce policky kde su z kazdej strany hrany a pod. Ohladom rpesnosti, davals som 8 typov obkladov v dome a ziadna nebola taka zla aby sa nedalo v pohode polozit korigovat takze na jolu to nevadi, v podstate si myslim lista je na presnost mozno este haklivejsia.
Odpovedať
Článok sa načítava...
mne tiez obkladac hovoril, ze videl, ako sa jolly hrany odbili, ze su nestale a haklive, on bol len za listy, nerezove.
Odpovedať
Profilova fotka
@1luxor ved prave a preto vsade panuju chyry o tom ake su jolly nebezpecne pre deti atd... :D to som uz odhalila 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
mamy Jolly hrany uz 5 rokov, vsetko OK, nijako extra pozor nemusim davat, vsetko drzi... vobec to nie je az take haklive, ako kazdy strasi a to ich mame v kupelni fakt veeeela ( okolo celej vane, geberit , stienka medzi sprchou a vanou, niky atd...) Foto mam v albumoch... My sme do toho sli z dovodu, ze farebnost nasho obladu, imitujuceho prirodny kamen teplej farby si nevime ozaj predstavit s nejakymi lišami striebornymi, to by tam kricalo a plastove by sase posobili lacno , brrr, to nie... a zase nejake hnede, alebo bežove, to by bolo detto, ak keby boli kovove, nerezalo by to tam.... vy tam podla vizky mate hrany len na geberite, to je nic, ked sa ti jolly pacia, tak si iich daj, to nie je na obkladacovi, ale na vas.. ak s tym on ma problem, najdi si takeho, co s tym vie robit.
Odpovedať
nerozumiem co maju deti shranami? akoze vezmu kladivo a pojdu obuchavat ten murik hore? To potom otrieskaju aj obklad,ci listu. Daj si co sa ti paci, zasa jolly niesu drahsie o stovky EUR oproti listam.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska podla toho kolko m ich mas... my sme tam mali tolko metrov, ze celkovo bola cena za rezanie vodnym lucom cez 200E, ale je fakt, ze nasa kupelna je obrovska a tych hran sme tam mali mrte...
Odpovedať
@katrin21 u mna vyklenky, niky a nic podobne -ja len ciste hladke linie ziadne listely a podobne. Par jolly hran kde nevyhnutne museli ist, ale casto gres na gres bez rezania. 4 kupelne. tato nika bude stat viac o cca 20E ani nie,podla vyuzitia dlzky list.
Odpovedať
Profilova fotka
hej, pisala som vyssie, ze podla vizky tu vela toho rezania dotycna nema :) v tomto pripade
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem Vam vsetkym za pomoc, teda na listy sa nenecham len tak ukecat :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?