Lepenie hranovacej pasky

cim je dobre nalepit hranovaciu pasku na pracovnu dosku...je bez lepidla tj. nieje nazehlovacia... pocul som o chemoprene ale nieje nejaka rychlejsia moznost kedze chemopren celkom dlho schne.. dik :-) kukam ze namiesto kuchyne som dal kupelna...neda sa to presunut? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@johnyfly1 Chemoprénom to máte za 15 minút hotové. Má aj dobré vlastnosti : - pro extrémně namáhané spoje - vysoká okamžitá pevnost - po promíchání okamžitě použitelné - extrémní odolnost vůči teplotě až do +120 °C - plně vodovzdorné - rychle a lehce zpracovatelné - univerzální použití - odolává dlouhodobému namáhání v ohybu
Odpovedať
@femanabytok jaaaj lebo ja sa bojim toho ze ak to po odvetrani spojim a budem to chciet orezat tak sa mi to pohne....ci toho sa nemusim bat?
Odpovedať
@johnyfly1 urob to nasledovne: 1. Chemoprenom natriet HPL pasku (tak jemnejsie) a aj hranu dosky (poriadne nakolko to saje) 2. Nechat odvetrat (pokial to nebude na dotyk "suche") 3. Prilepit k sebe a gumenym kladivom opatrne pobuchat nech sa to poriadne spoji 4. orezat a zabrusit pretrcajucu hranu (tu treba mat aj nejaku zrucnost inac moze puknut aj do casti ktoru bude vidiet. Ja som ju orezaval jemnym pilnikom a aj prebrusil. ) Takto som olepoval desiatky metrov hran. Nic lepsie nepoznam.
Odpovedať
Dik snad to pojde.a aky typ chemoprenu je na to naj?
Odpovedať
Profilova fotka
@johnyfly1 Toho sa vôbec nemusíte báť.
Odpovedať
@dominik_boksansky orezaval pilnikom? to akym? skusal som lamaci noz a ide to naprd ten povrch strasne puka...
Odpovedať
@johnyfly1 no jasne ze to puka, ani dlatom to nepojde dobre. Klasicky rovny pilnik na kov. Pilnik ma aj jednu hranu zubkovanu a s touto. Podotykam, ze treba mat pri tomto troska zrucnosti. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.naradi-inna.cz/eshop-.orez...
Odpovedať
@mucikovci to je od 13 do 25mm...to je dobre na skrinky ale ja mam dosku 40tku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Doporučil by som lepidlo Soudal 66A Je určené na extrémne namáhané spoje, najvyššia odolnosť proti vode, rychloschnúce a používa sa ako lepidlo na lepenie drevených okien. Tu si prečítajte jeho vlastnosti http://www.soudal.sk/produkt/PU-lepid... Vrelo doporučujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@johnyfly1 treba pohladat. su aj na sirsie dosky
Odpovedať
@mucikovci sranda je, ze s tymto to nespravi =D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jamk1 @johnyfly1 na tento ucel uplne postacuje klasicky chemopren.
Odpovedať
@dominik_boksansky jj ten som dal a drzi fajne :)
Odpovedať
@johnyfly1 trocha praxe to chce a tu hranu orezes s kadecim len to nesmie byt ostre (noz, dlato, ...) skus opacnu stranu obycajneho noza napr, alebo pilnik ako som pisal ;).
Odpovedať
@dominik_boksansky a to ako sa potom reze? :-O
Odpovedať
@johnyfly1 dlatom to orezes pod 45° uhlom uplne v pohode aj dlhou stranou. Po orezani doporucujem rez prebehnut jemnym smirglom. alebo si kup origo udelatko http://www.monte.sk/drevoobrabacienas...
Odpovedať
@johnyfly1 ty tu hranu prakticky nerezes, ale lames a to tak, aby sa zlom nedostal na viditelne miesto. Preto nicim ostrym to ani nemusis robit.
Odpovedať
@tomascolt to "udelatko" neoreze HPL hranu! Maximalne tak papierovu, ale aj pri tej je to na houbi :).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?