Kúpili ste vaňu cez internet?

chcem Vas poprosit o radu a skusenost? Nenasla som temu, ak je...prosim prehodte ma do nej.... kupit vanu cez net obchod? konkretne ravak rosu pu plus....v obchode je cena 20 000sk a viac, na nete 14 000sk a viac.... Pan z rekonstrukcie ma odhovara, ze sice usetrim...ale moze byt poskodena a volnym okom to neuvidim...Alebo zaplatit, co predajna pyta a mat "klud"?
Odpovedať
1
2
my sme objednavali vanu z netu uz 2x a vzdy dosla neposkodena nehovoriac o cenovej uspore. okrem toho, pokial nakupujes v priedajni, nie je to rozdiel s obchodom z netu, kazdy ma svoj sklad, svojich prepravcov a poskodena ti moze prijst aj z tade aj z tade a vzdy to predsa mozes reklamovat ;-) pokial by bol rozdiel 500sk, ok, mozno pre dobry pocit, ale pri 6 tisicoh by som nerozmyslala ani sekundu ;-)
Odpovedať
ja som objednavala z netu vanu, umyvadlo, WC zavesne aj nadrz podom., pri preberani som vsetko vizualne skontrolovala, instrukcie som dostala po telefone ked mi oznamovali kedy mi to pride, zabalene veci som mala skontrolovat ci nieje poskodeny obal, ak by bol, rozbalit a skontrolovat (chlapik co to doviezol musel cakat a neopovazil sa frflat), ostatne (vana, zavesne WC a umyvadlo) rychlo skontrolujes ci je to ok, podomietkova nadrz bola v krabici ktora nebola nikde poskodena ani narusena, az ked som tot vsetko skontrolovala, podpisala som papier o prevzati, keby nieco nebolo ok, chlapik by vzal spat a spisal by o tom protokol (sestre takto priviezli rozbite umyvadlo a bez problemov chlapik spisal, nalozil naspat a neskor poslali nove)....pokial ale ide napriklad o obklady, neviem ci by som mala odvahu......podla mna veci ako vana, umyvadlo, resp. drez ,WC a podobne sa oplati cez net rozhodne, okrem toho midodali aj kus co nemali v ponuke...uspora asi 150 eur inak, na to, ze vsetko jednym klikom z obyvaku celkom dobre.....
Odpovedať
brinzulka, ja som bola rozhodnuta objednat vanu cez net, ale nakoniec som ju nasla v hornbachu este lacnejsie. inak podom. nadrzku a wc som objednala cez net a mladenec, co to doviezol, to sam rozbalil a kontroloval pred nasimi ocami, ci to nie je poskodene. este aj poradil, ako montovat a ze keby sme mali otazky, mame volat. uspora len na podom. nadrzke oproti kamennej predajni asi 60 eur...
Odpovedať
ja som objenavala aj obklady, z rasubu. prvykrat sme si naskor vybrali v studiu a objednali cez net a druhykrat to bol cisty risk, vyberala som podla par fotiek, ale zdali sa mi krasne a nemohla som ine :) a naozaj, su krasne aj nazivo :) a nebol s tym ziaden problem, dokonca sme az po 2 dnoch zistili ze jeden inzert prisiel obity a ochotne vymenili, nehadali sa, ze sme to sprvaili sami . troska bol sice problem s vymenou, lebo priniesli iny, ako bol ten nas (chybou bolo, ze na stranke vyrobcu a ich bolo ine cislovanie inzertov, ktore spolu vytvaraju obrazec..) tak dalsi priniesli zase az s dalsim rozvozom, takze sme vlastne skoro 2 tyzdne boli bez inzerta, ale nuz, stava sa. take by sa mohlo prihodit aj v normalnom obchode, kde pokial si to neodvezes sama, tiez sa musis prisposobit rozvozu, aky robia oni. a navyse z rasubu bol zadarmo, co sme boli radi :) aj pri kachlickach sa ta uspora vysplhala do par tisic, takze pre mna aj pri obkladoch z netu neni o com. ber to tak, ze vlastne vsetko si mozes obzriet nazivo v ochodoch a potom len objednat z netu, podmienky dopravy ci pripadnych reklamacii su rovnake ;) a usetris naozaj tisice, ktore sa pri rekontrukcii zijdu na milion inych veci ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Vaňu som dnes objednala z netu, verím že bude OK. Obkladačky a dlažbu už viackrát z Bagno.sk. Vždy sme teda ale volili osobný odber (stále sa niekto nájde kto má cestu do BA) len z úsporných dôvodov. Úspora voči nákupu v kamennom obchode je veľmi veľmi slušná. x-) Akýkoľvek tovar si ale najskôr obrzriem "na živo". Monitor fakt dosť skresľuje.
Odpovedať
ved to, ze ak objednam vanu aj zastenu cez net...dam tolko, co v predajni len za vanu...len sa trosku bojime do toho ist...ale ako citam...da sa :-)
Odpovedať
urcite chod do toho, vana neni technologicky pocin, ktory sa ti pokazi po mesiaci, bud je nanic uz od pohladu, cize chlapika otocis odo dveri, alebo je ok a vsetko v pohode....da sa platit az pri doruceni tak nemaj stres, ak by nevyslo, otocis jeden pekny vecer H....ach alebo B.....x :)
Odpovedať
ale ved rozdiel v kamennej predajni nie je ziaden ;) to nie je ako nakup napr radia. v predajni ho vybalis, vyskusas, poobzeras a spokojne odneses domov. vanu si tak ci tak len obzres a donesu ti ju z nejakeho skladu, presne ako vanu z netu ;)
Odpovedať
Profilova fotka
brinzulka - ten pan co ta odhovaral od kupy ce z net zrejme sam este nikdy v zivote nic z e-shopu nekupil a mozno ani nevie ako net funguje :-D ja som si cez net zariadila polku bytu absolutne bez problemov, ked ti tovar donesu tak ho predsa skontrolujes a poskodeny nepreberies, dokonca ak aj by bol v poriadku a len sa ti nepaci (skutocnost je ina ako bol obrazok) ho mozes vratit bez udania dôvodu a predajca ti je povinny vratit peniaze ;-) nevidim ziaden problem v nakupovani cez net, je to ovela pohodlnejsie, casovo menej narocne a cenovo vyhodnejsie x-)
Odpovedať
a oni vacsinou mavaju takyto majstri aj nejake zlavove karticky do tychto predajni, takze mozno je to tym, ze si len proste chce o par stovak este prilepsit...
Odpovedať
jj je to mozne, lebo firma spolupracuje s istou predajnou v meste....a je mozne, ze si nahravaju.... :-S skor by som pristupila na objednavku a nasledne by to siel niekto z rodiny zobrat....lebo s dvoma malymi detmi si to do panelaku nevynesiem..a budeme bez stresu... ale to je uz ina tema... Vdaka za napisanie :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
kurier mi doniesol umyvadlo, odpipol si to este v aute a ked mi to dal na ruky sadol do auta a odisiel. hned som to otovrila a bolo rozbite .... som mu volala nech sa vrati ale ze on s tym nic nema. lebo obal poruseny nebol.... tak som volala do ich firmy na reklamacne tam ma tiez chceli hned odpinkat, ze podla ich vseobec. podmienok to malo byt zabalene tak aby sa tomu nic nestalo, takze oni s tym nic nemaju... odosielatel mi povedal, ze umyvadlo bolo cele a kurier, ktory to bol vyzdvihnut mu to pomahal balit... takze on s tym nic nema..... ach taka som vytocena... a 140€ v prdeli....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@yukaya treba rozbalit pred kurierom nabuduce....
Odpovedať
Profilova fotka
@yukaya no mna by porazilo...ale zase nakupovat cez net sa viac oplati.. financne... ale toto su skryte rizika :(
Odpovedať
ja cakam dnes kuriera aj s vanou....no rozbita byt nemoze ale mam pozerat normalne na ulici ci neni poskrkana??? neni to blbe?
Odpovedať
ja som kupovala cez e-shop PPmont - úplne bez problémov, na telefonické dotazy mi fexibilne odpovedali a vaňa dorazila aj s objednanými doplnkami bez akýchkoľvek problémov Vaňa je tu a slúži k plnej spokojnosti http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/s... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme cez PP mont kupovali 2x, raz ,dokonca sklene sprchove dvere :) vyborne ceny, skvely pristup, tiez mozem len odporucat :)
Odpovedať
no ved.... bolo lacnejsie o 60€ takto cez net ako v obchode @andyfoto
Odpovedať
@manilla jasne aj ked to bude na ulici. nic mu nepodpisuj skor ako nepozries. s PPmontom mam aj ja dobre skusenosti v pohode dorazilo a nic sa neposkriabalo
Odpovedať
my máme vybavené 2 kúpeľne a to cez internet - všetko spokojnosť na 100%; a úspora ani nehovorím! Najlepší bol nákup cez net z Poľského e-shopu ked sme ušetrili 1/3 oproti najlacnejšej ponuke dostupnej na internete na SVK!
Odpovedať
@katrin21 Maš pravdu. Cez PP mont sa oplati kupovat. Uzasne ceny, neporovnatelne nizsie z obchodom a dodavaju na cas. Ja som cez nich kupoval vanu od santechu. Maximalna spokojnost. Tiez mozem len odporucit.:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ravak sa rovná kvalita ! Nezničiteľná vaňa! Niet sa čoho báť !
Odpovedať
@instalater ravak sice je dobry ale aj predrazeny. Santech je rovnako dobry ak nie lepsi a ceny maju nizsie. Ravaku musi predsa niekto zaplatit reklamu. :-)
Odpovedať
Ja mam len dobru skusenost z e nakupom. Treba si pozriet obchodne podmienky, tovar pri prebrati prezriet. A nie je problem. Myslim, ze sa nemas coho bat. Mazri na stranku pp mont. Ja som odtial kupoval vanu. Nebol ziaden problem. :-) a pozrie si aj vnu fontana od santech, zda sa mi lepsia a zaujimavejsia ako rosa od ravaku. Ale kazdy mame iny vkus. :-)
Odpovedať
Ahoj my sme kupovali vanu kaldewei a tiez ma v obchod presviedcali nech nekupujem z netu ze nebudem vediet ako vyzera a pod. Nakoniec cena nepustila a objednala som z netu z kupelnashop a maximalna spokojnost. Dovoz zdarma,
Odpovedať
Aj ja som kupovala z netu...celu kupelnu i wc - kompletne a som velmi spokojna!!!! :)
Odpovedať
aaaaa...okrem toho, som usetrila a objednala v klude domaceho prostredia...komunikacia bola ustretova, graficky navrh zdarma ako i dovoz materialu...dovoz bol nacas!!! Usetrili mi kopec casu s behanim po obchodoch a ceny som si porovnala priamo na internete...mozem povedat, ze som nakupila lacno a kvalitne!!!
Odpovedať
ja som kupovala práčku z netu a nabudúce si vyberiem iný obchod-diginákup už nikdy viac,kurier vyložil tovar,chcela som rozbaliť práčku a on mi povedal,že ak najskor nezaplatim nedovolí sa mi pozrieť do krabice a to som chcela pozrieť iba či je to model aký som si objednala-taká zlosť do mňa vošla že až-keby som ju nepotrebovala hned tak nech si ju naloží a práši kade ľahšie,dôrazne upozornujem-aj ked je cena lepšia v ,,neznačkových,, internetových obchodoch,radšej si priplatim za obchod s označenim bezpečný nákup alebo obchod odporúčaný zakaznikmi,objednávam pravidelne a vždy úspešne až na tento obchod,chcem tovar vrátiť-musim zaplatiť poštovne na 70 kg práčku a modliť sa či vobec uvidim peniaze-vzhľadom na referencie asi to tak ľahke nebude,maju 40riešeni cez SOI ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@wrzteq Dobrý deň, dočítala som sa tu, že ste kupovali obklad z nejakého poľského e shopu. mohli by ste mi dať prosím typ, ktorý e shop dodáva aj na slovensko. Vďaka
Odpovedať
nam priviezli minuly tyzden :) objednavali sme z netu, mali ju v akcii- Kaldewei , oproti obchodu sme usetrili cca 200e co je dost. Brali sme z http://www.kupelnashop.sk/product/kal... + zlab do sprchy. Vsetko doviezli v poriadku, spolu sme to vybalili a skontrolovali, aj s jednanim a ochotou som bola spokojna. Pre tento e-shop som sa rozhodla na zaklade odporucani tu na streche.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?