Kúpelňový nábytok za dobrú cenu?

Zdravím vás strechári, našiel som zostavy kúpelňového nábytku za dosť nízke ceny. Kvalita vyzerá celkom dobre, chcem sa ale spýtať, či niekto s týmto nábytkom má skúsenosti? Na tejto stranke: http://goo.gl/ppW5eL 4 až 5 dielne zostavy okolo 200e sa mi zdá až moc málo, keď som videl ceny v štúdiach. Poradi niekto?
Odpovedať
no joo je lacny a asi preto ze je z DTD teda drevotriesky hranenej ABS 0.5mm. To jemaximalny sit, dobre iba na oko, ale do vlhkeho prostredia to teda nema dlhu zivotnost, skus pozret folia alebo striekane dvierka.Osobne nekupuj to.
Odpovedať
@marinak53 mnoho kupel. nabytku je hraneneho rovnakou abs a mnohokrat drahsi pri tejto istej kvalite. Este aj pajac v kupelnovom studiu ti povie, ze to ma spesl odolnost proti vlhkosti, pritom je to obyc leskle lamino s 0.5 abs a oni o tom vykladaju ludom uplne sprostosti @oliverko964 ak hento stoji 200 viacdielna zostava utekaj jak sa da.
Odpovedať
do kupelky folia alebo striekane alebo oramovane, ale urcite nie lamino, to je hruza ksap,,hihi
Odpovedať
Profilova fotka
@oliverko964 Cena je šialená, no kvalitatívne nič-moc. Dosť záleží na veľkosti kúpeľne, ak máte rozmerovo veľkú kúpeľňu s dobrým vetraním, vlhkosti a "kvitnutia" nábytku by som sa nebál. Pri malej kúpeľni je však vlhkosť v iných hodnotách a časom by to mohol byť problém. @stolverka má pravdu, v štúdiách a hlavne v marketoch nájdeš všeličo - často aj ABS je moc veľký luxus :D
Odpovedať
@janspanik a co hovorite na kupelnove skrinky, komplety z Merkury Market ? Pripadne baumax, hornbach? Mam vyhliadnutu kupelnovu zostavu v Merkury Market - Bratislava 75 (komplet - skrinka, umyvadlo, zrkadlo s osvetlenim), je to v najnovsom letaku - Merkury Market - cena 99 eur :-D Velmi by sa mi to hodilo do kupelne len mam trosku obavy z kvality, co som zistil jedna sa o polskeho vyrobcu Deftrans. Mate niekto skusenosti ?
Odpovedať
Aj keby to vydržalo len 5-6 rokov za tú cenu je to fajn. Niektoré zostavy majú aj 4-5 kusov a cena je za set. Keď sa s tým niečo stane tak ten nábytok vymením. Ďakujem za rady :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@oliverko964 - za tú cenu, ak Ti to spraví radosť, tak si to dopraj... :-o Len som sa pozastavil nad Tvojou vetou: " Kvalita vyzerá celkom dobre..." - videl si zblízka, siahol si si naň, alebo tak usudzuješ na základe reklamného materiálu.....? Prikláňam sa k janspanikovi, že do malej kúpeľne radšej nie.
Odpovedať
Profilova fotka
Nechcem hádzať všetkých do jedného vreca, no v žiadnom "markete", som ešte kvalitný nábytok nevidel... Možno zopár modelov, ktoré spĺňali základné požiadavky na kúpeľňový nábytok, no tie boli v úplne iných cenách :-| Ohľadom akciových setov a podobne - to je kapitola sama o sebe. Nie je fyzicky možné vyrobiť zostavu nábytku do kúpeľne za takú cenu, ako sa predáva. @axterix 99€ hádam nie je ani hodnota surového materiálu :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?