Kúpeľňový nábytok z Baumaxu, aké máte skúsenosti?

Chcela by som vedieť vaše skúsenosti z kúpeľňovým nábytkom z baumaxu, dnes som si tam vyhliadla kúpelňový nábytok Perla vo farbe hruška ale privítam Vaše skúsenosti aj s iným kúpeľňovým nábytkom z Baumaxu, hlavne bielym, či ste spokojní, či kúpeľnové prostredie nevplýva na samotný materiál, či je umývadlo v pohode a tak
Odpovedať
To my chcete povedať že nikto nemá kúpeľnový nábytok z Baumaxu????? To je tak nekvalitný ....... píšte prosím, čakám na Vaše rady prípadne tipy kde zohnať pekný a kvalitný kúpeľňový nábytok.
Odpovedať
Tak stále nikto nemá nejaký kúpeľňový nábytok z Baumaxu, výber je tam veľmi dobrý aj ceny, ale chcem vedieť skúsenosti s kvalitou. Dík :-)
Odpovedať
ahoj adina, my sme pred tyzdnom kupili nabytok z Baumaxu do kupelne na chatu. Neviem ti vsak poradit ci je ok, lebo zatial stoji zlozeny v krabici a caka na prerabku kupelne ;-). Verim ze bude ok.
Odpovedať
ahoj Adina my mame nabytok z Baumaxu. Neviem ci ten isty co chces ty. Najprv sme ho chceli v hruske ale potom sme vzali biely. vraveli , ze maju strasne vela objednavok na biely, hrusku nie moc, tak preto biely a drahy hrusku nechcel tak aj preto. nas bol v akcii z nejakych 19.000 na 15.... zatial sme spokojny, pouzivany je od novembra. :-) Na velku skrinu sme si teraz kupili chromove nozicky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?