Kúpeľňový nábytok Ikea

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či k skrinke pod umývadlo z Ikey možno bez problémov dopasovať akékoľvek umývadlo...nebude s tým problém? Skrinku mám predbežne vybratú túto: http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@adik64 Prešiel som si pár katalógov a problém stým bude. Ak nechcete umývadlo drahšie ako skrinku tak to je problém. Prečo sa Vám originálne umývadlo nepáči ? A prečo sa Vám skrinka páči až tak, že radšej nechcete inú podobnú aj s umývadlom originál ? :) Skúste si pozrieť ponuku nábytkov napríklad tu : http://bit.ly/1FdZSAU , http://bit.ly/1DniVv8 , http://bit.ly/1Dm7fqW , http://bit.ly/1BI5Fdo
Odpovedať
@skolaokupelniach To umývadlo, ktoré ponúka Ikea, sa mi podľa zloženia materiálu nezdá kvalitné, skrinka je zase pekná a za dobrú cenu, tak som to chcela skombinovať s iným umývadlom. V čom konkrétne by bol problém?
Odpovedať
Profilova fotka
@adik64 ja to mam presne to umyvadlo aj so skrinkou, nie je s nim najmensi problem.
Odpovedať
Profilova fotka
@adik64 tak pozeram, ze uplne presne nie :) http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... ale material je ten isty.
Odpovedať
@adik64 ved si mozes vybrat ine umyvadlo: http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... toto mame, je keramicke, tiez na skrinke godmorgon .... tu je v tvojom dekore: http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro...
Odpovedať
Profilova fotka
@adik64 Kombinácia umývadla a skrinky od rozdielnych výrobcov je takmer nemožná úloha (pokiaľ nejde o umývadlo na dosku). Aby 100% sedel rozmer, tvar a hrany dosiahnete iba ak je umývadlo vyrábané presne pre určitú sériu nábytku, alebo naopak, nábytok pre umývadlo.
Odpovedať
Profilova fotka
@adik64 Jan Španík už odpovedal, že nebude sedieť rozmer, tvar a hrany... :) Keramické umývadlo kt. Vám odporúča katulienka3 sa Vám rovnako nepozdáva ?
Odpovedať
@skolaokupelniach @janspanik Ďakujem za vysvetlenie, bola som toho názoru, že sú skrinky univerzálne k jednotlivým rozmerom umývadiel, ale zjavne to tak nie je. To keramické umývadlo z Ikea vyzerá fajn, pravdepodobne kúpim tento set.
Odpovedať
Chcem sa opytat, ci na IKEA cke umyvadlo je mozne dat aj inu ako IKEA cku bateriu?
Odpovedať
@marrad bateriu mozete pouzit aj od ineho vyrobcu @adik64 mame v byte tu skrinku aj s umyvadlom uz 11 rokov a vyzera, ze vydrzi najmenej este raz tolko :)
Odpovedať
@adik64 ahoj ja chcem tiez tu kombinaciu ako Ty, a umyvadlo Braviken, lebo Odensvik vyzera sice viac ako keramicke, ale Braviken je ovela sirsie, takze si tam napr. mozu umyvat zubky dve deti naraz :-) Ako si sa rozhodla nakoniec? Z coho je vlastne Braviken, ak nie keramika, tak z coho? lebo je fakt, ze nevyzera ako keramicke... je take matnejsie... ale na obe znacky pisu, ze sa vztahuje zaruka 10 rokov.... http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/cat...
Odpovedať
aha, uz som nasla Materiál: polyester/drvený mramor, polyester.... hm =-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@katulienka3 ahoj :-) tiež zvažujem umývadlo odensvik. vieš mi dať prosím info, aká je hĺbka samotného umývadla? na internete je rozmer 6 cm, čo je možno len rozmer okraja... umývadlo sa mi zdá hlbšie. resp. je v bežnom fungovaní domácnosti takáto hĺbka umývadla postačujúca ? vopred ďakujem ;-)
Odpovedať
@mariijas ahoj, merala som vnutornu hlbku pri odtoku - je to priblizne 15cm ...v pohode staci...mame ho uz vyse roka a zatial som nebola v situacii, ked by som si povedala, ze mam male umyvadlo
Odpovedať
Profilova fotka
@katulienka3 ďakujem za info :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?