Kúpeľňové štúdio Beneva Nitra - skúsenosti

Dobrý deň,máte niekto skúsenosť s kúpelňovým štúdiom Beneva? Sú v Nitre. ĎAKUJEM
Odpovedať
Profilova fotka
Ano, mame. Ved ich mas aj tu na modrej streche. Mali sme vizualizaciu aj sme nakoniec kupili. Jedinu vycitku - kladacsky plan az po zaplateni - potom som zistil, ze mi napocitali male WC v sirke 1.8m namiesto 1.3m takze sme zaplatili navyse a ostali nam doma.
Odpovedať
Ja viem že sú tu,my sa s nimi už 3 mesiace dohadujeme a akosi im všetko trvá..jedna zmena umývadla zo 100cm na 120cm a znova 3 týždne ticho..komunikácia nič moc.a potom mi pošle úplne niečo iné,než sme chceli.. Len som sa začala obávať,či sú vôbec seriozny,vypýtali vopred 230e za vizualizáciu a stále sme sa nedopracovali k výsledku. Poslali nám na výber 1 vaňu,1 batériu,1 wc,1umývadlo...asi aby sme nemali ťažkú hlavu s výberom.
Odpovedať
@monicka03 z jedneho sa dobre vybera 😀
Odpovedať
@monicka03 ja som im povedala rozmery vane, sprchového kúta, ktoré sme mali vybrané a takto to zapracovali...ale my sme od nich brali len obklady, ja som max. spokojná, dodávka bola cca. 2 týždne pred termínom, ktorý nám dali na začiatku....mne vo vizualizácii išlo o rozloženie obkladu, nie aká tam bude batéria a pod.
Odpovedať
My sme od nich chceli už všetko, ale im by stačilo,keby chceme iba obklad,ostatné je pre nich akosi na príťaž..
Odpovedať
my sme nerobili u nich vizualizaciu, brali sme od nich iba dlazbu na cele spodne poschodie. S vyberom nam velmi pomohli, tovar prisiel skor ako povedali a bez problemov a zadarmo nam ho doviezli na dom, no sme v NR. Taktiez musim kladne ohodnotit ustretovost, kedze sa nam velmi skomplikovala rekonstrukcia a natiahli sa prace o pol roka, vlastne doteraz nie su dokoncene, mohli sme u nich na sklade dost dlho tovar nechat bez poplatku za skladne, co u inych dodavatelov nebolo velmi mozne. Sestra od nich brala obklady aj robili vizualizaciu a bola tiez spokojna. V porovnani s inymi studiami sa mi najviac pacili obklady a dlazby prave u nich.
Odpovedať
@misscelaneous Nám sa tiež páčili od nich obklady,ale ten som mala vybratý už ako som tam prišla,lebo som ho videla tu na stránke. Ale keď sme chceli aj ostatné veci,tak sa to začalo naťahovať..
Odpovedať
vsetci moji znami riesili kupelnu v Aquaterme a tam im dali nie len super cenu ale aj rozumne riesenia, boli max spokojni aj s cenou aj s pristupom takze ja tam pojdem tiez.. dostali super ceny nie len na obklady ale este aj na sanitu + profi poradenstvo
Odpovedať
@jacky666 aj my mame odtial kupelnu. Maximalna spokojnost. Odporucil som ich aj niekomu na modrej streche a vsetko vyriesili cez mail. Aj na jednej fuske brali od nich kupelnu a teraz budu brat dalsiu. Su maximalne profesionalni . Za mna Aquatherm kupelne urcite. Od navrhu ukladacieho rozlozenia,dodania proste naj tu v okoli. Vrelo odporucam
Odpovedať
@monicka03 odporucam kupelne aquatherm nitra. Su vonku v nitre na velkom kruhaci smerom na tesco vonku. Radsej zaparkuj na tesko parkovisku tam je to pohodlnejsie. Nam robil vsetko pan Karol Cernicky maximalna spokojnost.
Odpovedať
@viperko Ahoj,pozerala som tvoj album,my sme vybrali presne ten istý obklad,čo máte aj vy. Prosím ťa,manžel sa obáva,že ten obklad ,,trblietavý pásik,, sa bude zanášať ,zle čistiť. Udržiava sa Vám dobre? Máte ho pri vani a Wc. ďiky
Odpovedať
Profilova fotka
@monicka03 Ahoj, ten pasik je v pohode, netreba ho az tak cistit - len upozornite obkladacov, nech to sparuju opatrne a co najskor umyju od sparovky. Mozaiku mame v sprchovom kute, zotierame stierkou, ale obcas ju treba pretriet.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@viperko Ďakujem za info,pekný deň
Odpovedať
Ja som bola v Tonexe, Krškany. Vizualizácie zadarmo, niekoľkokrát upravovaná, objednaný tovar ešte skôr ako sme potrebovali, odporúčam
Odpovedať
dobrý večer, nemohli by ste poslať foto celej kupelni?lebo by sme chceli ten istý obklad.dakujem
Odpovedať
@alesiamrazova Dobrý deň,páči sa.
Odpovedať
@alesiamrazova neviem sa rozhodnúť,či dať pásikový obklad aj za wc,či nie..
Odpovedať
Profilova fotka
@monicka03 tiez by som mal problem rozhodnut sa :) na vizu sa mi to paci viac s pasikom. inak tie okna maju rozdielne velkosti, nedaju sa zmenit na rovnake, pripadne jedno po celej tej dlzke?
Odpovedať
@viperko manžel nechce o tých oknách ani počuť :-( :-( :-( ja som chcela 1po celej dlžke.
Odpovedať
Profilova fotka
@monicka03 povedz mu, ze ustetrite na obklade ;-) tak isto na zrkadlo - cim vacsie, tym menej obkladu 8-)
Odpovedať
@viperko to je jedno,čo ušetrí na obklade,dá do okna. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monicka03 psst, to nemusi vediet, okno je lacnejsie :) uz mate postavene, ze by sa to nedalo zmenit?
Odpovedať
Profilova fotka
Tento obklad som si vyhliadla v Beneve v NR ale nakoniec sme ho kupili v MARBECu v NZ. Pekne podliezli cenu oproti Beneve. Je krasny :-) Marca Corona - Desire
Odpovedať
@viperko prerábame rod.dom,ale okná sú nové.
Odpovedať
@monicka03 krásna, dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@pppetka5 ahoj prosim ta mohla by som sa ta spýtat ze o kolko vam urobili lepsiu cenu ako v beneve a mate ten istý obklad dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pppetka5 Ahoj prosim ta, kolko ta vysiel obklad? Mozaika by ma zaujimala, cena hlavne...vedela by si mi poslat link? Ci treba osobne do predajne ist? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@henuska7 Ahoj, uz si nepamatam musela by som vykutrat fakturu ale bola som tam osobne a ukazala ceny z Benevy s tym ze ked ich podlezu kupime to od nich a podarilo sa :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@filipe11 áno pána Karola Černickeho musím odporučiť aj ja... Prešla som si štúdia od fotila co sa mi páči. Pán Černický si myslím že už všetko pozná a keď nie do par dni píše mail ze už nasiel 🤣 lebo ešte aj sériové čísla pri objednávaní niektorých veci píše z pamäti 🙈 vyzná sa v pomerne kvalita /cena a pekne vysvetli. Super komunikatívny a ústretový a dá sa sním dohodnúť... Teraz je už v BigMat v krskanoch... Show room sa im ešte robí ale je už z čoho vyberať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?