Kúpelňa z mercury marketu. Máte niekto skúsenosti?

Ahojte,máte niekto skúsenosti z kúpeľnami z mercury marketu?Mám záujem presne o túto.Ak niekto viete,poradte.
Odpovedať
1
2
5
Ahoj sonike, ja mám spravenú kúpeľňu z tohto obkladu. Kupovali sme ju v mercury markete. Som s ňou veľmi spokojná, vieš si ju krásne nakombinovať na mnoho spôsobov. Ak chceš, pošlem ti fotky do mailu.
Odpovedať
Ahoj Rosbia,ak budeš taká dobrá tak mi to pošli.Adresu Ti pošlem do IP. :-)
Odpovedať
ozaj, potri si fotoblog od užívateľky vivina, aj ona má túto kúpeľňu. Tiež veľmi peknú. :-)
Odpovedať
Ahojte, chcem sa opýtať, ešte som nebola v Merkury markete, aj keď o ňom všetci hovoria.Vraj sú to výrobky všetky z Poľska, čo by mi osobne nevadilo.Má niekto skúsenosti s kvalitou? Je porovnateľná s našimi výrobcami, alebo inými,nie poľskými?Ceny?
Odpovedať
Ahoj sonickasim,ja si myslím že je to individuálne,nájde sa tam asi ako všade kvalita aj nekvalita,ja som včera obehla dosť kúpeľnových štúdií a keď som videla tie ceny,až sa mi panenky otáčali.Čo sa týka mercury marketu,ceny celkom prijatelné,tiež ma zaujímala kvalita a preto som sem napísala.Vyzerá to tak,že mercury market opäť navštívim.
Odpovedať
ahojte, jam mam z MM obklady, dlazbu, dlazbu do predsiene a radiator a zrkadlo do kupelne a spokojnost, ale to som nic nepotrebovala reklamovat :), na rozdiel od niektorych inych predajni (BA) mi po telefone hned zistili datum dodania a aj ho dodrzali......viem ze na nabytok vela ludi frflalo
Odpovedať
no síce je to z poľska, ale oni to dovážajú odniekiaľ z talianska, alebo španielska. Kvalita je fajn.
Odpovedať
Ja som kupovala komplet obklady, dlažby a plávačku v mercury markete, ale priamo v poľsku pred viac ako rokom. Na slovensku boli tie ceny 2x tak vysoké, ako tam. Predajňa je blízko Noweho Targu, kde sa chodí na trhy. Sonike, poslala som ti mail.
Odpovedať
Rosbia, ja som aj rozmýšlala nad tým polským mercury marketom,ale potom ma napadlo,že asi tam nebude nejaký cenový rozdiel.Ale asi som sa mýlila.Ako ste to viezli domov,stačil prívesný vozík,alebo bolo treba dodávku???
Odpovedať
A náhodou si si tam nevšimla ten obkladový kameň z tých drobných tehličiek?Snívam o takej kamennej stene v obývačke.
Odpovedať
sonike, my sme mali fiat ducato a poviem ti, že keď to tam chalani naložili, tak pekne kleslo. No ale ako som spomínala, kupovali sme do celého bytu (2-izbového) plávačky, obklady na kúpeľňu, kuchyňu a dlažbu. Bola to váha riadna. Obkladový kameň z drobných tehličiek tam mali tiež, ten som pôvodne chcela ako obklad za kuch. linku, ale potom som si to rozmyslela. V podstate majú všetko to, čo aj merkury na slovensku.
Odpovedať
rosbia,ďakujem za info. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
mercury predava polske dost kvalitne obklady. nevravim to ja (prd sa rozumiem :-D ), nasi obkladaci chvalia uz 2x (uz sme jednu kupelnu s nimi robili). napr dnes povedali, ze sa im este ani jedna kachlicka pri rezani nezlomila a v podstate uz je poobkladane, cize celkom dobra statistika :-) ale lacnejsie maju na rasub.sk ;-) ale v mercury to maju aspon pekne nainstalovane, si mozes popozerat a potom si to na nete najdi, este dobre ceny som videla na kovoelektro.sk, len ti nemaju dopravu zadarmo, tak sme brali z rasubu.
Odpovedať
sonike, a majú tam napr.aj takú službu, že keď nakúpiš viacej, dovoz je zadarmo?
Odpovedať
Sonike: obkladačky a dlažbu Tokio vrelo odporúčam. Sama ju mám, je Španielská, veľmi dobre sa obkladačovi s ňou robilo a super údržba!
Odpovedať
inak, my ked sme v mercury markete povedali, ze na nete sme nasli lepsiu cenu na dany obklad, tak nam navrhli, ze nam spravia ich cenovu ponuku, ze mozno sa tym bude dat pohnut ci dokonca podliezt. nakoniec volali, ze je im luto, vedia to akurat vyrovnat, co sa nam neoplatilo kvoli doprave (rasub bol zadarmo) takze, ked pojdete do mercury marketu, skuste sa aj vy jednat o cene :) najma ked nemate problemy s dopravou.
Odpovedať
Sonickasim,s tým dovozom Ti neporadím,to som sa neinformovala. Scorpionette, s tým jednaním si ma normálne zaskočila,to je sila,že sa dá aj v takýchto predajniech zjednávať. Tvigy super,asi sa pre nu zastavíme,veľmi sa nám páčila.Nemohla by si mi poslať nejaké fotky z Tvojej kúpeľne?
Odpovedať
ahoj bola som dnes v merkury..........a celkom sa mi pacilo........hlavne ten obklad tu spominany Tokio.....je zatial u mna NO1 do kupelky.............je fakt fakt super.........ceny velmi neviem porovnat....este nemam prehlad o inych. Ale vyber neporovnatelny....
Odpovedať
ahoj, a to je aká??? nemáš foto?
Odpovedať
Profilova fotka
maska, mne sa marí, ze Tokio je to co na prvej fotke hore... dost ludi tu ma z toho kupelne, aj suseda oproti nam a je to pekne :)
Odpovedať
ak je to ono, tak je to pekné :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
tu je foto.....je to take sedohnede............nazivo fakt pekne 8-) :-D :-N uvidime
Odpovedať
pekné .. :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
nazivo lepsie.....je to taky maly favorit.......ale bola som len v prvom obchode,hihih a manzel vybral svetla do obyvacky a jedalne.....no uvidim ci mu to prejde......hih
Odpovedať
94 ja som tieto videla v baumaxe. pekne su celkom. a kde si bola v merkury?
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/d... tu ho mate tiez :)
Odpovedať
mima...v bystrici.......... este sa nam pacila dlazba do domu.....celeho......taky kompromis aby nebola az taka strasne tmava ale na obrazku je trochu svetlejsia....blesk
Odpovedať
katrin.....to som ani nevedela ze to je ono......ta kupelka sa mi uz davno pacila....to bude osud......len ja nechcem listeli....
Odpovedať
ja by som brala nieco taketo do kupelky len. ale tmavsie. inak si predstavujem ze dame do domu podlahy plavajuce vsade zrejme rovnaku do celeho domu
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne sa pacila, velmi, a aj som patrala po tom obklade a uvazovala nad nim do maleho WC... inak, banujem, ze som aspon do maleho WC nedala Travenu... a aj do kupelne.. mohli sme ustrit min, 500€ :-( ta moja hlupa nerozhodnost :-p
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?